Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa .. kacıncı haftanızKızlar yarın sabah 6da yatışım olucak suni sancıyla zorla alıcaz bebişi başka türlü gelecegi yok sıpanın dua edin bana bi heyecan korku sardı
6 cm zaten sancısız ağrısız en ağır sancım hafif adet sancısı gibi oldu suni sancı bile verdiler hissetmiyorum diye onu bile hissetmedim sonra 5 dk içinde de doğurdum zatenOlabilir canım gece 1 den beri vardı şuan bel ağrım bacaklarım devam ediyor. Gaz sancısı gibi adet sancısı gibi ya da kendimi yormuşumda vücudum ağrıyormuş gibi. Hasteneye gittiğinizde kaç cm diniz ?
Ben normalde o kadar idrar yapmıyorum kaçırmam imkansız ama yinede tisk edilmez gidlmesi lazım canım.Ben cok sabırsızlanıyorum doğurmak istiyorum artık gidince bana hiç bise yok der geri gönderirler diye gitmek bile istemiyorumdelirdim herhalde.. kendimi kandırıyorumdur diyorum ne bileyim ıslaklık illaki oluyo ama insan anlamaz mı ne bileyim
Ay ne güzel ezan okunuyor şuan valla adet ağrısı gibi devam ediyor hatta biraz arttı kasıklarıma daha çok vurmaya başladı. İnşallah benimde öyledir. Su geldiyse zaten doğurmam lazım 6 8 cm mükemmel olur6 cm zaten sancısız ağrısız en ağır sancım hafif adet sancısı gibi oldu suni sancı bile verdiler hissetmiyorum diye onu bile hissetmedim sonra 5 dk içinde de doğurdum zaten
Dereotu bestlak kayısı hoşafı bol su ben bunların çok faydasını gördümKızlar yoğun bakıma süt sağıp götüreceğim süt arttırmak için önerileriniz neler?
40 olduk bugünYaaaa .. kacıncı haftanız
Elden mi verdiler canım suni sancıyı serumu yani ben elden istiyorum da6 cm zaten sancısız ağrısız en ağır sancım hafif adet sancısı gibi oldu suni sancı bile verdiler hissetmiyorum diye onu bile hissetmedim sonra 5 dk içinde de doğurdum zaten
Gerçekten içime su serptiniz çok sağolun. Rabbim size bebeklerinize sağlık uzun ömür versin. Benim bebiş de zamanında gelsinEvet fitil olarak kullandım hep. Bu arada benim rahim ağzım ona rağmen kısaldı ama 3 gün sancı çekmeme rağmen hiç açılmam olmadı da. Hani rahim ağzı kısaldı illa erken doğum olcak diye bir şey de yok. Çok telaş yapma o yüzden
Bence bunu damar yolu açan hemşireye önceden söylemelisin ama elden daha çok acır sankiElden mi verdiler canım suni sancıyı serumu yani ben elden istiyorum da
Daha 38zsin canım dur hele gelir daha bunun 39-40-41 e kadar yolu var ne bu aceleAy iki gündür aşırı düzensiz sancılar çekiyorum. Sürekli hayal kuruyorum sancılarımın düzenli hale geldiğini falan bi gidiyomuşum diyolarmış 7cm. Aklımdan başka hiçbir şey geçmiyor ya. Bütün tuşlara basıyorum ama yok gelmek istemiyor kızım
Ya benim bebek ileride gidiyordu üç hafta kadar. Son bir aydır yüksek tansiyon nedeniyle bebem beslenemiyor hep doktor eylül olmadan doğurursun demiştiDaha 38zsin canım dur hele gelir daha bunun 39-40-41 e kadar yolu var ne bu acele
Koldan damar yolu açmışlardı canım 2018deElden mi verdiler canım suni sancıyı serumu yani ben elden istiyorum da
Ne yaptın gittin mi hastaneyeAy ne güzel ezan okunuyor şuan valla adet ağrısı gibi devam ediyor hatta biraz arttı kasıklarıma daha çok vurmaya başladı. İnşallah benimde öyledir. Su geldiyse zaten doğurmam lazım 6 8 cm mükemmel olur