- 11 Ocak 2015
- 700
- 871
Cinnet geçirmeme ramak kaldı. Biliyorsunuz hamileyken karnım burnumda boya badana temizlik herşeyi yaptık. Evim eski ahşap ev yukarda kv kişisi oturuyor zihinsel engelli kaynım var . 6da emzirmeye bir uyandım mutfağa bir girdim ki eve hırsız girdi sandım bütün dolao kapaklarım açık içindeki bütün malzemeler tezgahın üstünde yarısı yıkanmış yarısı sapsarı duruyor bir tane leğen leğene su damlıyor tavan sudan yumuşamış halı kaldırılmış yerler ıslak kaynım yukarda suyu açık bırakmış kv kişisi lavabosunun içini boş hiç bırakmadığı için lavabodan su taşmış ordan yere yerden aşağı benim evime dolmuş gelen bütün su . Bu ilk kez olmuyor daha önce de 4 5 kez yaşadık aynı şeyi mutfak dolaplarım şişmiş daha öncede küflenmişti Allah bel.sını versin hepsinin eşim de tamam bağırma olan olmuş diyo ulan ben sizin pisliginizi temizlemek çekmek zorunda mıyım yeter artık ya yeter dolaplar küflendi şişti leş gibi kokacak oralar haseratlar basacak evi mefret ediyorum artık ya Allahım ya onları alsın ya beni alsın artık yoksa ben ya katil oluurum ya da başka şeyler sakinleşemiyorum aslaa sakinleşemiyoooruuummmmm