- 24 Kasım 2023
- 1.307
- 1.318
Az kaldı kuşum sık dişini inan beklediğine değerÖyle güzel yazıyorsun ki can atıyorum kavuşmak içinn bebeğiimee çok heyecanlanıyorum sen yazdıkça okudukça
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Az kaldı kuşum sık dişini inan beklediğine değerÖyle güzel yazıyorsun ki can atıyorum kavuşmak içinn bebeğiimee çok heyecanlanıyorum sen yazdıkça okudukça
Hep beraber yine devam edeceğiz inşallah sütlerimizi mamalarımızı kaç saat uyuduklarını bebiş kombinlerini paylaşacagız inşallahSanki sadece 1-2 ay da geçmiş gibi değil mi ama? Buralsrda kimse kalmıcak diye de korkuyorumm
Evet zaman su misali hızlı aktı geçti gercekten. Offf keske herkes hep böyle bir arada aktif olsa bebislerimizi birlikte büyütsekSanki sadece 1-2 ay da geçmiş gibi değil mi ama? Buralsrda kimse kalmıcak diye de korkuyorumm
Bitanem siz felçli gibi hissediyor insan diye konuşunca bir buruklaştım yüz felcimden dolayı. İnşaklah bende dogurdugumda rahatlarımda yüzüm düzelir dua edin nolur çok çok üzülüyorumAz kaldı kuşum sık dişini inan beklediğine değer
Bende hep düşünüyorum ya suyum gelirde anlamazsam diyeGitmişsindir umarım benim suyum geldiğinde 5 cm açıklığım varmış da haberim yoktu. Sonrası çok hızlı ilerledi zaten
İnşallah kolaylıkla geçer sağlıkla gelsin bebişGeldim canım hastaneye ama 1 cm açıklık dediler, suyum geldiği işin yatış verdiler. Bir iki saattir hastanedeyiz, doğum odası egzersizlerini yapıyorum. Birazdan tekrar NST ve açıklık bakılacakmış. Bugün geliyor sanırım miniğim Dualarınıza talibim Sağlıkla gelmesini diliyorum
Mümkün değil canım anlarsın kokusu farklı hissi farklı çiş gibi değil çok çok az gelmesi sızması lazım anlamaman içinBende hep düşünüyorum ya suyum gelirde anlamazsam diye
Son kontrolde her şey yolundaydı dimiKızlar ya hem ısal oldum hemde asırı gazım varya ıstahım desen fazla yok bırden böyle oldum sımdıde
Yolundaydı sadece duzensız sancılar vardı sadece şuan hem beyaz akıntım arttı hafıften kasıkta agrı var sadeceSon kontrolde her şey yolundaydı dimi
Benim beyaz akıntı artışı ve kadık agrısı bayadır arttı ama doktorlar hiçbişey demiyor ya. Normal diolar. Bugunde gidip geldim sancı da cıkıyo 70 lere falan ama normal dediler gene.Yolundaydı sadece duzensız sancılar vardı sadece şuan hem beyaz akıntım arttı hafıften kasıkta agrı var sadece
Sonunda doğruyorsun kız normal şeyler bunlar duygu karmaşası bebiş gelince hepsi geçecekDoktorla görüşmeye geldim ben cuma derken son karar yarın sezeryana alınıyorum beklemeni tavsiye etmiyorum dedi. Bugüne kadar farketmez diyordum ama kan verdikten sonra çok stres oldum heyecanlandım
Ay evet ya çok şükürSonunda doğruyorsun kız normal şeyler bunlar duygu karmaşası bebiş gelince hepsi geçecek
Doğum yakın galiba benim son bir kaç günde beyaz akıntım artmıştıYolundaydı sadece duzensız sancılar vardı sadece şuan hem beyaz akıntım arttı hafıften kasıkta agrı var sadece
Oh kavuşuyosun bebene stres yapma sonuç çok güzel olacak :) hepimiz ağustos annesi olcaz galibaDoktorla görüşmeye geldim ben cuma derken son karar yarın sezeryana alınıyorum beklemeni tavsiye etmiyorum dedi. Bugüne kadar farketmez diyordum ama kan verdikten sonra çok stres oldum heyecanlandım
Bakalım inşallah akıntı gelırken sankı altım ıslanıyor gıbı hissediyorum resmennDoğum yakın galiba benim son bir kaç günde beyaz akıntım artmıştı