Günaydın
Dün sabah 5 buçukta suyum sızmış şekilde kalktım ben çiş mi kaçırdım acaba dedim lavaboya gittim lavabodan çıktıktan sonra da sızmaya devam etti eşimi uyandırıp annemi evinden aldı kv kahvaltı hazırladı kahvaltı yaptık yola çıktık 8 de doğumhanedeydim . Açıklık 4 cm sancı var hissetmiyorum 12 1 e kadar böyle devam etti . 1 1 buçuk gibi propess taktılar fitil şeklinde sancı yani asıl hikaye bundan sonra başladı . Sancılar aşırı şiddetlendi ve sıklaştı hiç nefes aldırmayacak hale geldi hemen serum taktılar sancı aralarını açmak için hiç bir faydası olmadı o sırada saat 4 gibi açılma sadece 5 cm olmuştu ben o sırada tırım tırım tırmalanıyor bağırıyordum ki ben ikinci doğumu 5 dk da sessiz sedasız yapan ben bağırdım
sonra propessi çıkardılar. 5e çeyrek varken lavaboya ufak tuvaletimi yapmaya gittim çıktım ama odama gidemedim 2 oda yandaki odama
yolda tam 5 kere sancı vurdu odanın kapısından girdiğimde artık kendimi yerde buldum ve ıkınma geldi başka bir hasta yanımdaydı Allah'tan hemen ebeler geldi çatala gittik 4 5 ıkınmaya zorla geldi mor halde çünkü hiç suyu kalmamıştı bebek çok küçük doğdu ilk haftalardan beri iri bebek dedikleri bebek diğer iki erken doğumlu çocuklarımdan bile küçük oldu . 2485 gr 49 cm sağlığı Allah'a şükür iyi ben iyiyim . Zor oldu ama her doğum zor imkanları uyan riskli durum olmayan herkes normal doğursun arkadaşlar rabbim kimseyi bu yolda bırakmasın sağlık sıhhatle güzel günlerde kavuşun bebelerinize inşallah emin olun bebek doğduktan sonra hiç bir şeyi umursamıyorsunuz odak noktanız bebiş oluyor. Değiştirilmiş sat a göre 37+2 kendi sat ima göre 35+5 doğdu minik kızım sağlıcakla kalın merakta bıraktım kusura bakmayın toparlanmamız lazım biraz ..