2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    228
Bugün kaynanam gile gidiyoruz. Kayinbabam iğrenç bir herif. Ne dediğini bilmez. Sürekli eleṣtirir beni ve herkese. InṣAllah bebeğime bir ṣey olmaz. Bu adama tahamülüm kalmadı

Merhaba kızlar 2 gündür giremedim misafirim vardı dün yolladım bugün de kaynanam geliyor 😅😅 benim miniğim belirginleşmeye başladı teyseleri 8+1 de böyleydi 🙏🏻🙏🏻

Eklentiler

• IMG_20240125_121951_977.jpg
    IMG_20240125_121951_977.jpg
    124,9 KB · Görüntüleme: 67
Merhaba kızlar 2 gündür giremedim misafirim vardı dün yolladım bugün de kaynanam geliyor 😅😅 benim miniğim belirginleşmeye başladı teyseleri 8+1 de böyleydi 🙏🏻🙏🏻
Maşallah miniğine benim randevum 30unda 8+2 de gitmiş olacağım ben de senin gibi büyüdüğünü görürürm inşallah 😊🤲

Maşallah miniğine benim randevum 30unda 8+2 de gitmiş olacağım ben de senin gibi büyüdüğünü görürürm inşallah 😊🤲
Sağol canım inşallah görürsün insan bi tuhaf oluyor her gittiğinde farklı 🥰 Normal sürece göre 1 ay sonra çağırdı ama kontrol süresindeyim bitmeden kullanıcam tekrar 🤗🤗

Yaa maşallah 🧿 🩷 ben 7. Haftada gitmistim en son böyle net göremedim. 12. Hafta gel dedi ama zaman geçmek bilmiyor resmen 😁 suan 8+4 olduk biz de

Bugün 6+0 oldum mide bulantısı hafiften geldi gibi sabah çorba tek içtim

Biz de bugün 6+0 olduk, hiç bulantımız yok ama koku hassasiyetimiz çok
Kızlar ilk bebekte bir kere bile kusmadım çok hafif bulantı ve koku hassasiyeti vardı başlarda , inşallah Buda öyle olur diyorum ama bi tık daha fazla sanki bulantı, oda acaba kız mı bu diye düşündürüyor bi sevindiriyor😂

Yaa maşallah maşallah🧿🥰 bende 21 şubatta gidecegim doktor randevuma tahmini 11 12 haftalık olucaz inşallah güzel günler bekliyordur hepimizi❤️

Yaa maşallah 🧿 🩷 ben 7. Haftada gitmistim en son böyle net göremedim. 12. Hafta gel dedi ama zaman geçmek bilmiyor resmen 😁 suan 8+4 olduk biz de
Evet bende 7 haftanın başlarında gitmiştim daha böyle bebiş gibi belirgin değildi 1 ay sonra randevum var nasıl dayanıcam merakten bilmiyorum☺️🙋🏻‍♀️

X