Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynısını yazıcaktımKizlar bana yemek cesiti soylesenize kolay yarın misafir için ne yapabilirim. Ben karniyarik pilav cacık düşünmüştüm daha kolayı varmı.
Beyti sarma pilav cacık. Onda da kıymayı şekil ver fırında kızart sonra yufkaya sar dilim dilim doğra fırına at o da kolay hatta bu gece yap hazırla at buzdolabına. Yarın direk çıkar fırına at ben öyle yapıyorumAynısını yazıcaktım
Sağol canım ediyorum hep aklıma geliyosun valla düzeldi mi ne oldu diyelilyrosey Cucuthecatt
Canlarım Allahımdan ümit kesilmez bebişlerimiz rızkıyla şifalarıyla gelicekler inşallah İnşallah tez vakitte eşleriniz güzel bir iş bulurlar evlerine ekmek getirmeye devam ederler tez vakitte Allahım ağız tadınızı atttırsın Sizde nolur bana dua edin kızlar benim bebişimde yüzüme şifa getirsin versin tez vakitte iyileşeyim
canım gittiğinde doktoruna şu yağı sorsana hamilelikte doktora danışılması gerekirmişKızlar ya bende idrar yolu enfeksiyonu çıkmıştı aksef diye hap kullanıyorum ama bugün hala şeyim yanıyor böyle bebeğe bi zararı olur mu ne bileyim tahliller fena çıkmamış çok yüksek değil ama gene de şeyim yanıyor afedersiniz çok da su içiyorum ama hala geçmedi tahlilde sadece eritrosit ve ve lökosit yüksek çıkmış biri 7 biri 10 sadece enfeksiyon zarar verir mi bebeğe diye kafaya takmaya başladım ya kendi doktor randevum da haftaya perşembe
Bana fırına atılan yemekler çok kolay geliyo son zamanlarda ya ocak başında sıcakta uğraşamıyorum hiçKizlar bana yemek cesiti soylesenize kolay yarın misafir için ne yapabilirim. Ben karniyarik pilav cacık düşünmüştüm daha kolayı varmı.
Fırında köfte patatesKizlar bana yemek cesiti soylesenize kolay yarın misafir için ne yapabilirim. Ben karniyarik pilav cacık düşünmüştüm daha kolayı varmı.
Gerçekten öyle bizde biraz sıkışıktk eşimin iş yeri asgeri ücrete göre zam yapan bı yer bu 6.ay da yapmıcaklar diye çok üzüldük. Sonra şirketi ilk defa kendi kararıyla ekstra zam yaptı 3-4 milyar fark etti ama resmen bebeğun rızkı ordan geldi gibi oldulilyrosey Cucuthecatt kızlar evlat gerçekten bereket getiriyor hiç dara düşürtmüyor Rabbim size de öyle olacak inşallah inanıyorum , onların rızıkları da geliyor merak etmeyin inşallah hayırlı işler versin eskisinden daha da rahat edin, G gamisel sende sağlıkla kavuş ve o mutlulukda inşallah sana şifa getirsin
Kesinlikle banada eşime pilav yaptım şimdi 5 dkmi almadı belki ama ben şu içinde kaldımBana fırına atılan yemekler çok kolay geliyo son zamanlarda ya ocak başında sıcakta uğraşamıyorum hiç
Ay onu beyefendi sevmiyor istemezBeyti sarma pilav cacık. Onda da kıymayı şekil ver fırında kızart sonra yufkaya sar dilim dilim doğra fırına at o da kolay hatta bu gece yap hazırla at buzdolabına. Yarın direk çıkar fırına at ben öyle yapıyorum
Sağol canım inşallah öyle olur❤❤lilyrosey Cucuthecatt kızlar evlat gerçekten bereket getiriyor hiç dara düşürtmüyor Rabbim size de öyle olacak inşallah inanıyorum , onların rızıkları da geliyor merak etmeyin inşallah hayırlı işler versin eskisinden daha da rahat edin, G gamisel sende sağlıkla kavuş ve o mutlulukda inşallah sana şifa getirsin
Maşallah kuzum Allah bağışlasın.Kız yok o kadar yapma şuan varya bebeğin doğuşunu kavuşma anını hayal kur, o sürece ve şuan dinlenmeye odaklan , sağolsun 16 aylık canavarım bana pek düşünecek ve stres olacak zaman bırakmıyor
Bu yağı bize ebeler gebe okulunda önermişlerdi. Çamaşıra 1 2 damla damlatmak yetiyormuş. Sakın direkt kullanmayın yakabilirmişcanım gittiğinde doktoruna şu yağı sorsana hamilelikte doktora danışılması gerekirmiş
Ben kullanmadım ama enfeksiyona mantara iyi geliyomuş baya övüyolarBu yağı bize ebeler gebe okulunda önermişlerdi. Çamaşıra 1 2 damla damlatmak yetiyormuş. Sakın direkt kullanmayın yakabilirmiş
Yazdıklarını okudum kuzum hem hamilelik psikolojisi hemde eşinle ikili olan sorunlarınızdan dolayı psikolojin bozulmuş. O seni arayıp sormuyorsa sende onu umursama arama yazma psikolojik bir baskı uyguluyor şuan senin üzerinde kendi kafasına göre vazgeçilmez havalari faln sen mesaj atıp üzerine gittikçe geri çeker kendini umursama sende ve karnı burnunda nasıl gideyim nasıl yaparım diye de düşünme seninde evladın var sen olsan atar mısın evladını onlar da atamazlar ve seni ve torunlarını el üstünde tutarlar eşinden ve ailesinden hayır yoksa napacaksın onlara inat kndi ayakların üzerinde duracaksın hiç umursama onları onlar senin ayaklarına kapanacaklar kndini de strese sokma ve konuşmalarında bebeğin üzerinden konuşma bana kalırsa karnimda sağ kalsin falan demişsin ya böyle şeyler hoş değil yani bana göreBen nasıl karnım burnumda babamın evine giderim hangi yüzle
Kendimi öldürmek istiyorum şu an. Kafam hiç yerinde değil. Bana kazık atacak en son insandı o. Ben ona sadece eş gözüyle bakmıyordumYazdıklarını okudum kuzum hem hamilelik psikolojisi hemde eşinle ikili olan sorunlarınızdan dolayı psikolojin bozulmuş. O seni arayıp sormuyorsa sende onu umursama arama yazma psikolojik bir baskı uyguluyor şuan senin üzerinde kendi kafasına göre vazgeçilmez havalari faln sen mesaj atıp üzerine gittikçe geri çeker kendini umursama sende ve karnı burnunda nasıl gideyim nasıl yaparım diye de düşünme seninde evladın var sen olsan atar mısın evladını onlar da atamazlar ve seni ve torunlarını el üstünde tutarlar eşinden ve ailesinden hayır yoksa napacaksın onlara inat kndi ayakların üzerinde duracaksın hiç umursama onları onlar senin ayaklarına kapanacaklar kndini de strese sokma ve konuşmalarında bebeğin üzerinden konuşma bana kalırsa karnimda sağ kalsin falan demişsin ya böyle şeyler hoş değil yani bana göre