Onlarda bu halime çok üzülüyor eşimden o tavrı beklemiyorlardı onlarda çok seviyordu onuAh kuşum benim iyi bari yakın olması iyi en kötü kendin gidersin ama öyle düşünme ailen asla seni yük olarak görmez
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Onlarda bu halime çok üzülüyor eşimden o tavrı beklemiyorlardı onlarda çok seviyordu onuAh kuşum benim iyi bari yakın olması iyi en kötü kendin gidersin ama öyle düşünme ailen asla seni yük olarak görmez
Aynen öyleYok kız ne kadar alttan alırsan sesin çıkmazsa o kadar kıymetsiz oluyorsun dik dur sen.
Çok tatlı sinirler bunlar daha bunun annem diye seven versiyonları olacak kudurmalık erkek kardeşimin bebeği oldu yakın zamanda annem görüntülü konuşurken torununu kızım diyerek seviyor şimdi düşündüm de bizim gelin de deliriyordurBi de çocuğum hakkında konuşurken benim oğlum diye başlıyor cümleye deliriyorum saçlarımı çekiştiriyorlar sanki
Evet yani belki benim annem dese sinirlenmem ama o ses tonundaki gıcık tınıyı anlaybiliyor insan nispet ve karşı tarafı gıcık etme içerikliÇok tatlı sinirler bunlar daha bunun annem diye seven versiyonları olacak kudurmalık erkek kardeşimin bebeği oldu yakın zamanda annem görüntülü konuşurken torununu kızım diyerek seviyor şimdi düşündüm de bizim gelin de deliriyordur
O zaman galiba en iyisi şimdi bi 25’lik poşetlerden alayım, bi de süt saklama kaplarından. Süt durumuna göre ilerleyeyim. Teşekkür ederimAma biberonlarda en fazla kaç tane alabilirsin ki birini tüketmeden yeniden kullanamazsın ilk aylarda sütüm çok geliyordu buzluğa doldurmuştum süt azaldığı dönemlerde buzluktan çıkarıp kullandım bana biberon yetmezdi yani
Ay o ne biçim laf öyle ya normal değil bence. Nesi farklı oluyor diye sormadın mı? O böyle gıcığına gıcığına laf verince bozmadan dinleyebilmek büyük sabır gerektirir yaBi de bana diyorki ben oğlum evlenene kadar onunla yattım iyiki yatmışım evlenince çok farklı oluyor aaah ahh hiç yanına yatamıyorum çocuğumun diyor yani gerçekten garezi olduğunu düşünüyorum cumartesi evine gittim bi de hediye almıştım robot süpürge ona rağmen bana bunları dedi
Evet dondurma açısından daha rahat görünüyor, şimdilik ikisinden de alıp süt durumuna göre ilerlesem daha iyi gibi, teşekkür ederimBence poşet dondururken daha rahat ğzerine tarih vs yazacaksın ya
Valla artık uyuştum sanırım tepki vermiyorum ama sinirimi eşyalarından çıkardım eve gelir gelmez benimki de başka türlü bir rahatlama şekli işteAy o ne biçim laf öyle ya normal değil bence. Nesi farklı oluyor diye sormadın mı? O böyle gıcığına gıcığına laf verince bozmadan dinleyebilmek büyük sabır gerektirir ya
Ay tövbe neler duyucaz koskoca kadın ne saçma sapan konuşuyor ya hiç üslup yok inadına yapıyor bide saygı bekler bide senden eşinin annesi olmasa eve sokamazsın böylesiniBi de bana diyorki ben oğlum evlenene kadar onunla yattım iyiki yatmışım evlenince çok farklı oluyor aaah ahh hiç yanına yatamıyorum çocuğumun diyor yani gerçekten garezi olduğunu düşünüyorum cumartesi evine gittim bi de hediye almıştım robot süpürge ona rağmen bana bunları dedi
Bu eşya olayının psikolojik bir yanı var sanırım evde bir şeyleri olsun da varlığı hatırlansın istiyorlar. Benim evim 1+1 bana da şey demişti ev geniş olsa birkaç parça kıyafet koyardım her gelip gitmemde kıyafet taşımazdım aynen aynen kesin kıyafet saklardım evim geniş olsaydıValla artık uyuştum sanırım tepki vermiyorum ama sinirimi eşyalarından çıkardım eve gelir gelmez benimki de başka türlü bir rahatlama şekli işte
Biberon cok masraflı ve fazlaca yer kaplamaz mı? Poşetleri üstüne tarih ve saat yazıp buzluga atarsın. Çünkü gece sütüyle gunduz sütü bile farklı ikisini birleştiremezsin.O halde anladığım kadarıyla poşetlerde pek de bir fark yok. Şimdi kafamı karıştıran şey, süt saklamak için poşet mi almak lazım biberon mu
Senin ne riskin vardıZaten ben de riskli hamileyim 37. Haftada alacak doktor büyük ihtimalle bir de bu parazitle uğraşıyorum
Bişi dicem de sapkınlık gibi geldi bana bu ya. Allah yardımcın olsun bacım ama ben eşimden tiksinirdimBi de bana diyorki ben oğlum evlenene kadar onunla yattım iyiki yatmışım evlenince çok farklı oluyor aaah ahh hiç yanına yatamıyorum çocuğumun diyor yani gerçekten garezi olduğunu düşünüyorum cumartesi evine gittim bi de hediye almıştım robot süpürge ona rağmen bana bunları dedi
Benim 27. Haftada suyum gelmişti birazSenin ne riskin vardı
Off çok itici ya ciddi misin iyiki 1+1 evin ben de öyle olmasını isterdim benim evim 3+1 bir odasını da kendine oda yaptı ev onun çünkü her düzeni var burda da o yüzden sürekli gelip kalmak istiyor hala beni kabullenemedi sürekli yatak odama giriyor dolabımı karıştırıyor kıyafet koyma bahanesiyle mutfağımı batırıyor geldiğinde valla ciddi sıkıntılarımız oluyor eşimle de tartışıyoruz sürekli o gelince geçen geldiğinde çamaşırlarımı atmış makineye banyo paspasıyla paspasım kırmızıydı kaç tane tişört boyanmış çöp oldu bir makine çamaşır paspas kıyafetle atılmaz benim bildiğim yani kirli bişey çünkü bütün düzenimi alt üst edip gitti beyazlarımı 30 derecede yıkamış rengi grileşti deliriyorum kaç sefer 60 da yıkadım su da beklettim ağarsın diyeBu eşya olayının psikolojik bir yanı var sanırım evde bir şeyleri olsun da varlığı hatırlansın istiyorlar. Benim evim 1+1 bana da şey demişti ev geniş olsa birkaç parça kıyafet koyardım her gelip gitmemde kıyafet taşımazdım aynen aynen kesin kıyafet saklardım evim geniş olsaydı