Sıkıntı çıkarsa tabi sorumlusu eşler olacak. Onların başının altından çıkmasa bile "hayır hemen toplanıp gelmeyin karım bi kendini toparlasın" veya "daha sonra kalırsınız şimdi evde yeni doğum yapmış eşim ve yeni doğan bebeğimiz olacak sizinle ilgilenemeyiz" diyemedikleri için biz bu rezalet ihtimaliyle uğraşıyoruz şimdiden.
Bak nasıl sinirlendim eşime şimdi. Geçen özelden randevu aldık çıkışta eşim bana diyo ki, burda doğurursan da annen refakatçin olsa olur mu diyo (ben hep eşim refakatçi olsun istedim çünkü onun çocuğu, devlette erkek almıyorlar diye annem refakatçi olacaktı, şimdi doğumu özelde yapmayı planlıyorum dolayısıyla refakatçi eşim olacaktı ve bunu daha önceden defalarca konuştuk) dedim niye annem refakatçi oluyormuş? Diyo ki ben evde gelen gidenle ilgilenirim. Dedim ben doğum sonrası misafir istemiyorum kesinlikle, ne geleni gideni?? E diyo aileler gelecek ya onları ağırlamam lazım. Dedim ben burada doğum yaparken sen evde aileleri mi ağırlican?! Senin çocuğunu doğuruyorum benim annemin çocuğunu değil. Aileler de illa ağırlanmak isterlerse kendi kendilerini ağırlarlar, yalıda yaşamıyoruz, 2+1 ev. Ki zaten doğumda hastaneye gelirler bi zahmet. Tamam gülüm diyo sıkıla sıkıla. O güne kadar daha önce hiç böyle saçma salak bi fikir sunmamıştı, refakat konusunda hep benim gibi düşünüyordu. Belli ki yine birileri adamın aklına girmeye çalışmış da yarım aklıyla becerememiş. Gel de delirme