2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ben hamile olduğumu bilmeden regl gelmeden önce yani göğüslerim ağrıtmıştı ağrı da var mı
 
Ben hamile olduğumu bilmeden regl gelmeden önce yani göğüslerim ağrıtmıştı ağrı da var mı
Dokununca ağrı ve birde dolgunluk var göğsümde ağrıdan ziyade ve dediğim gibi uçlar çok hassas, dik ve büyük. Normalde hani biraz dokununca içine kaçar ya bunlar dimdik
 
Dusuklerim oğlumdan önceydi. Sağlık ocağı Dr lari böyle bir şey söylemedi. Eğer bana böyle böyle o iğneyi vurulman lazım deseydiler Ben belki sonraki düşüğüm olmazdı belki saglikla ilerlerdi. Oglumda Sağlık ocağına gittim işlemler için dedim ki filan Dr gidiyorum o kan uyuşmazlığı için iğne vurulman lazım dedi. Dedim. Aaa evet o iğneyi olman lazım. Ama çok pahalı 100 150 dolar gibi fiyatı var vurdurabilicenmi diye soruyor. Eee Ben bunu olmam lazımsa niye daha önce söylemiyorsunuz ki demi. Biz günümüzü geçirelimde kim çocuğunu kaybediyorsa kaybetsin diyorlar. Gerçekten bu Dr lardan çok çektim ilk bebeğim normal dogururken Dr dediki elini ver dedi ve elimi vajinami elletti bak bebeğin başı bu az kaldı diye. Ve benim 2 günlük sanciyla yorgun düştüm açım yorgunum uykusuzum bedenim 35 saattir sanci çekiyor bitap düştüm bir türlü çıkamadı. Sinirlenerek... dogurmuyorsan bu dogurmak üzere diye beni cataldan indirdi ve başkasını dogurttu ve beni o halde o kişi dogurana kadar bekletti. Benim çocuğum oksijensiz kaldı ve öldü. Resmen ihmal ettiler hiç bir sorunu olmayan bebeğimi ölüme sürüklediler. Bilerek ihmal ettilerse allah sorsun hesaplarını. Benim sormam için baya baya zengin olmam gerek. Paran yoksa polise gidip şikayet bile edemiyorsun bu ülkede.
 
İnanılır gibi değil bu nasıl ihmalkarlık.Insanlarin hayatıyla oynuyorlar.
 
Aslında okuyanda var ama Türkiyedeki gibi değil burada iyi bir üniversite okumak için. Sınavlardan geçsen bile seni gecirmiyorlar. Yani şuan üni okuyanların hepsi bak hepsi diyorum paralı giriyorlar. belki tek tük kendi ilmiyle giren oluyor. Onuda bazı üni kabul bile etmiyor. Yani demem o zenginler okuyor.
Mesela benim kendi öz ablam liseyi bitirdi hemn o sene Belarusya ya okumaya gitti 5 sene hukuk okudu 1 sene de kovitten dolayı ülkeye gelemedi. Sonra işe başlaması 2 seneyi aldı. Şuan iyi bir üniversite de çalışıyor. Şimdi de 2 sene orda okumaya başladı. O üni de öğretmen olarak kalmak için. Ve şuan 27 yaşında gayette gencecik. Yine bir tane ablamda orda okuyor. Ben okumadım ah keşke annemi dinleseydim çok yalvardı yurt dışına okumaya sende git diye. Cahil kafam gençlik işte. Hayırlısı belkide beni için iyisi budur.
Malasef çogu kv öyle galiba ne istiyorsunuz ki şu gelinlerden.
 
Benim yumurtlama dönemi adet dönemi hep ağrıyor göğüslerim.Çok ayırt edici bir belirti değil benim için.Gebeliklerimde hatırladığım göğüs damarları adet dönemi asiri belirginlesmisti.Bir de süt iniyor gibi sizlama elektriklenme oluyordu.Ancak vucudunu çok iyi tanıyan biri aradaki farkı kestirebilir yoksa zor biraz.Belirtilere çok takılmamak gerekiyor psikolojikte olabiliyor.Gecen ay benim hep psikolojik belirtilerim vardı hamile değildim.Umutlanip boş çıkması üzüyor.İnsallah siz hamilesinizdir.
 
Benimde geçen ay çok belirtim vardı kasıklarımda batma vs ama hiç göğüs hassasiyetim olmamıştı. Bu ay kendimi dinlememeye çok şartlandırdım çünkü önceki belirtilerim hep hüsran oldu. Göğüs hassasiyeti daha önce yaşamadığım için biraz olabilir mi acaba dedirtti gerçi daha 9 gün var bu kadar erken belirti olur mu onu da bilmiyorum
 
İnanılır gibi değil bu nasıl ihmalkarlık.Insanlarin hayatıyla oynuyorlar.
Evet gerçekten. Karnima bastırarak dogurttular. Sonra diktiler meğersem içinide bebek yırtmış. Farketmeden dikmişler. Sonra narkozla uyuttular o dikişi söküp iç dikişi sonra yine dış dikişi. Eeee o an narkozluyum ama benimkide can. uyuşukluk geçtikten sonraki acıyı bir ben bilirim 2 gun idrarimi hissedemedim kendisi su gibi geldi. haftalarca oturamadim zar zor yürüdüm bide üstüne bebeğim vefat etti.
 
Anladım canım.Aslinda bizim burada herkes okuyor ama calisamiyor şu an.Üniversite mezunu işsiz dolu etraf.İyi bir bölüm okumak gerekiyor.Ablalarina masallah.27 yaşında kariyerinde güzel bir yere gelmiş.Allah yolunu açık etsin.Senin nasibin de böyleymiş canim.Esinle bebeginle doğacak bebeklerinle musmutlu bir hayat diliyorum sana.
 
Çok geçmiş olsun canım çok üzücü şeyler yaşamışsın
 
Evet daha çok varmış BAT a.İnşallah bu ay nasip olur.Yumurtlama günlerini değerlendirebildiniz mi
 
Kıyamam ya neler yaşatmışlar.Şikayetci olsaydın aslında iyi olurdu.Tabi sizin orada işler nasıl yürüyor bilmiyorum.Çok üzüldüm.İnsallah bir daha yaşamazsın.
 
32 ben de 1 yıllık evliyim
Evet ya telefondan takip etmek çok zor bende 30 yaşındayım 1 yıllık evliyiz daha doğrusu 14 ünde 1 sene olcak ama uzun süredir beraberdik. Bu ay umarım evlilik hediyesi olur bize
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…