Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 5.gün embriyosu 5.günüm bugün test yaptim ikinci cizgi varla yok arasi belirdi bir iki gün sonra daha netlesir diye dusunuyorum kacinci gündesinKızlar idrar testinde çift çizgi görenler kaçındı gün yaptı da gördü ve kaçıncı gün embriyorsuydu
18 ekimde transfer oldum. Transfer günü sayılıyor mu sayılmıyor mu ona da emin değilimBenim 5.gün embriyosu 5.günüm bugün test yaptim ikinci cizgi varla yok arasi belirdi bir iki gün sonra daha netlesir diye dusunuyorum kacinci gündesin
Balayında kendiliğinden olsun inşallah cnnyoktu canım, zaten tek yumurtam vardı, tek embriyo
ben çok istemiyorum aynı şeyleri yaşayıp tekrar üzülmeyi ama eşim çok istiyor, varsa şansımız deneriz sanırım, ama önce ertelediğimiz balayımız var:)
Ben tutan denemelerimde 5. Gün embriyolarını 5. Günde cok cok silik görmüştümKızlar idrar testinde çift çizgi görenler kaçındı gün yaptı da gördü ve kaçıncı gün embriyorsuydu
Transfer günü sayılmıyor canım şu an 4.günündesin yarın yapsan belki cikabilir ben çok sabirsiz oldugum icin duramadim yaptim ama iyi ki yapmisim kafam rahatladi şu an tabi herkesin vucudu farkli kiminin testte cikmiyor kanda cikiyor belli olmuyo18 ekimde transfer oldum. Transfer günü sayılıyor mu sayılmıyor mu ona da emin değilim
3. Transfer sürecim ama her seferinde ilk gibi herşey karışıyor bende
Transferi olduğum zaman test yapmayacağım diye kendine söz verip sonraki gün eczaneden 5 tane test aldırdım bende aynıyım aşırı sabırsız ve heyecanlı. Yarın sabah yine yapayım bariTransfer günü sayılmıyor canım şu an 4.günündesin yarın yapsan belki cikabilir ben çok sabirsiz oldugum icin duramadim yaptim ama iyi ki yapmisim kafam rahatladi şu an tabi herkesin vucudu farkli kiminin testte cikmiyor kanda cikiyor belli olmuyo
Net olsun diye ilk idrarla yaptım 5 dk icinde cikti cok silik bir cizgi sende ilk idrarla yap. Benim test gunum 31 ekim o zamana kadar durur muyum bilmiyorum saglik ocaginda kan verebilirim iki gun sonraTransferi olduğum zaman test yapmayacağım diye kendine söz verip sonraki gün eczaneden 5 tane test aldırdım bende aynıyım aşırı sabırsız ve heyecanlı. Yarın sabah yine yapayım bari
Ya bide ilk idrar şart mı sen yaptığında sabah ilk idrarın mıydı. Bide çizgi kaç dk sonra netleşti
Kaçında transfer oldun ki şenin test günün benimkinden de sonra. Benim test günüm 28 EkimNet olsun diye ilk idrarla yaptım 5 dk icinde cikti cok silik bir cizgi sende ilk idrarla yap. Benim test gunum 31 ekim o zamana kadar durur muyum bilmiyorum saglik ocaginda kan verebilirim iki gun sonra
Harika o zaman,önce balayını yapın sonra tedaviye başlarsınız.nasip te varsa olur zatenyoktu canım, zaten tek yumurtam vardı, tek embriyo
ben çok istemiyorum aynı şeyleri yaşayıp tekrar üzülmeyi ama eşim çok istiyor, varsa şansımız deneriz sanırım, ama önce ertelediğimiz balayımız var:)
Moral oldu yazdıkların çok teşekkür ederim.bana da bir tuhaf geldi zaten 9 yumurtadan 1 tanesi olgunlaştı.3 çeşit iğne kullandım büyümesi ve kalitesi için inşallah ikinci tedavide farklı bir yöntem uygularbu aslında doktorun hatası da olabilir. çünkü tüp bebek öncesi 2 başarısız aşılama oldu benim. doktor baktı, kullandığın ilaçlardan dolayı yumurtalar çok dengesiz dedi. boyutları özellikle. hepsi aynı anda büyümeyecek, istediğimiz verimi alamayiz dedi ve estrofem verdi. bunu kullan bir sonraki adet tarihi gel dedi. gittim. çok güzel olmuş şimdi baslayabiliriz tedaviye dedi. 12 yumurta toplandı benden. 5. gün 4 embriyo donduruldu. hemen başlasaydı belki 1-2 toplayacaktı. son aşılamada da olgunlaşan yumurta 1 deyip aşılama yapmışlardı bana çapada. deneme yanılma yeri sanki çapa zaten...
bu arada umudunu kaybetme hiçbir zaman. bizim akrabamizin %10 ihtimali vardı, doktor bile çok ümitli değildi ve son şansıydi. tuttu simdi kocaman oğlu var :))
Merhaba,hayırlı olsun,bende günlük 225 kullandım dr kişiye göre veriyorMerhabalar, ben de tedaviye başlamış bulunuyorum. Şuan için tek yaptığım günlük 225lik gonal f kullanmak. Burada dozajları okuyunca benimki fazla göründü gözüme :) Dört gündür kullanıyorum, yarın kontrol için gideceğim. Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah :)
Canım naptın yaptın mı test merak ettimBenim kasık ve bel ağrım yok diye üzülüyorum hiç belirtim yok benim
inşallah pozitiftir ikimizde hamiş olup hep haberleşiriz inş
Genelde 3-2 ay sonra diyolar ama bazı doktorlar hemen diyebiliyor.kızlar günaydınnnnn ilk tüp bebek tutmayınca 2. dondurulmuş embriyo transferini ne zaman yapıyorlar?
cuma günü 10. gün kan testi vereceğim, ama idrar testlerinde çift çizgi çıkmadı ve belirtimde yok.Genelde 3-2 ay sonra diyolar ama bazı doktorlar hemen diyebiliyor.
Bence en az 2 ay bekleyin derim benim tüm denemelerim arasında 6-8 ay vardır
Öyleyse doktorunla konuş hemen istiyorum dersin belki sadece ilk adetinin geçmesini bekler.cuma günü 10. gün kan testi vereceğim, ama idrar testlerinde çift çizgi çıkmadı ve belirtimde yok.
Şimdiden 2. transferi araştırıyorum. Hemen yapılsın istiyorum. son çift dondurulmuş embriyom kaldı o da tutmazsa histeroskopi ameliyatı olacağım. Zaman kaybetmek istemiyorum.
ilaçları bırakınca hemen regl olunuyor mu?Öyleyse doktorunla konuş hemen istiyorum dersin belki sadece ilk adetinin geçmesini bekler.