Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben stres olmadım ilk defa denedim ve btane daha cocugm var ayrıca çalışıyorum malesef hergn değerlendirme olmuyor arada kaçırmak istemedm. Bakalım olmazsa bidaha almayadabiliriö deniyormHem stres oluyor hem para kaybi. ay ben biraz abarttimmi yoksam yok
Ben stres olmadım ilk defa denedim ve btane daha cocugm var ayrıca çalışıyorum malesef hergn değerlendirme olmuyor arada kaçırmak istemedm. Bakalım olmazsa bidaha almayadabiliriö deniyorm
3.5 yaşında ayı mayı kalmamış artıkÇocugun kaç aylık.
3.5 yaşında ayı mayı kalmamış artık
Zaten her ay 11-13 gün arasi pik görüyorum. Kullandigim test sayisi max 3 tane. Malesef calisiyoruz gec saate eve geliyoruz öyle sık ilişki zor. Garanti olsun diye yapiorum her ay testi cünkü yumurta catladiktan sonra bosu bosuna iliskiye gerek yokKizlar niye ovulation testi kullaniyorsunuz. Ztn hamilelik istiyorsaniz. Her gun ve ya 2 gunde 1 ilişki yasayin.
evet maşallah buyumus. Nedense içimden kız gibi geldi. Kız mi çocugnuz3.5 yaşında ayı mayı kalmamış artık
Kiz insan hiç bosuna iliskiye girdim düşünür mu ohhh ne güzel sex yapmakZaten her ay 11-13 gün arasi pik görüyorum. Kullandigim test sayisi max 3 tane. Malesef calisiyoruz gec saate eve geliyoruz öyle sık ilişki zor. Garanti olsun diye yapiorum her ay testi cünkü yumurta catladiktan sonra bosu bosuna iliskiye gerek yok
Erkekevet maşallah buyumus. Nedense içimden kız gibi geldi. Kız mi çocugnuz
Benimde oğlum var. Insallah ikinci kız olur
Hoş geldin caniko. :) hemen eklerimSelamlar bende geldim. Sat 23 Eylül Bat 20 Ekim :)
:) hoşbuldum, teşekkürler. İnşallah bu ay pozitif, hayırlı sonuçlar alırızHoş geldin caniko. :) hemen eklerim
Buna şükür inşallah bende de bu sefer olur yaşarlarEvet başladım havuz yöntemiyle ancak 3 tane biriktirdik
Benimde oğlum var daha çokk minik 6.5 aylıkBenimde oğlum var, 27 aylık, sizinkiler kaç aylık
Kız ne ara bebek istemeye başladınnBenimde oğlum var daha çokk minik 6.5 aylık
Oyy maşallah, Allah sağlıkla, güle güle büyütmenizi nasip etsin.Benimde oğlum var daha çokk minik 6.5 aylık
aslında kararsizim korunuyoruz (tam dikkat etmiyoruz ama geri çekilmeyle yarisi içerde kaliyor) olursa olur olmazsa zamanla olur kafasindayiz hem bi tane daha olursa spiral taktiricam. Birlikte büyürler. Hem arkadaslik edinirim amaçli da açtim topiciKız ne ara bebek istemeye başladınn