- 6 Haziran 2024
- 131
- 134
- 30
İlaç sürecindeyim bakalım ilacAnladm canım peki ne zaman belli olucak
Bitince belli olacak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaç sürecindeyim bakalım ilacAnladm canım peki ne zaman belli olucak
Güzel sonuçlar alırsın inşallah bana da haber verirmisinİlaç sürecindeyim bakalım ilac
Bitince belli olacak
Bizim bat aynıymışSat 12 Eylül
Bat 9 ekim
Tabi ki inşallah haber ederim unutmazsamGüzel sonuçlar alırsın inşallah bana da haber verirmisin
Erken veya gecde yumurtlama olabiliyor cnmEki Görüntüle 3483045 İlk defa ovulasyon yapıyorum normalde 29-30 günde regl olurum 15 gibi yumurtlamam gerekmiyormu yarına birden pik olurmu
Haber etaile hekiminde kan verdim. Bugün regl olurum kesin
Evet canım yavaş yavaş değil birden pik oluyor. Ama olmaya da bilir bazen geç yumurtlama oluyor hatta bazı aylarda yumurtlama olmadığı da oluyor.Eki Görüntüle 3483045 İlk defa ovulasyon yapıyorum normalde 29-30 günde regl olurum 15 gibi yumurtlamam gerekmiyormu yarına birden pik olurmu
Benımde düşükden sonra 15 gün sürdu boyle olması normal hatta düşükten 5ay sonra da temmuz ayında reglim 20 gün sürmüştü bu döngü baya sonra düzene giriyorSelam kızlar benim durumum biraz karışık. Temmuz'da düşük yaptım ilaçlı. Ondan beridir sat bat karışık benim. En son 14 Eylül gibi başladı kanamam hâlâ da bitmedi bat bilinmiyor
EvetBizim bat aynıymış
Cok yakinizBenide eklermisin canım
Sat 12 eylül
Bat 8 ekim
Heran herşey olabilir. Ben dün pik gördüm 12inci gün ve 11inci gün hic bi yükselme yoktuEki Görüntüle 3483045 İlk defa ovulasyon yapıyorum normalde 29-30 günde regl olurum 15 gibi yumurtlamam gerekmiyormu yarına birden pik olurmu
Foto varmı foto. Ozaman senin şimdi bat 7 si olmcakmıHeran herşey olabilir. Ben dün pik gördüm 12inci gün ve 11inci gün hic bi yükselme yoktu
Evet başladım havuz yöntemiyle ancak 3 tane biriktirdikGeçtiğimiz ay olmuştu 7 toplandı ama hepsi çöp oldu , bu ay tekrar başladık bakalm hayırlısı sende mi başladın tedaviye