2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Çıldırcam buda aynı hep bana mı denk gelir ya 5.dk bu. Acaba bu test geç mi oturuyor

Eklentiler

• IMG_6252.jpeg
    IMG_6252.jpeg
    118,3 KB · Görüntüleme: 12
  • IMG_6253.jpeg
    IMG_6253.jpeg
    108,5 KB · Görüntüleme: 12
Herkese merhaba, neden yazdığımı bilmiyorum ama gelişmeleri yazabilirim belki, aşılama tedavisi görüyorum şu an Çapa'da, bu sabah kontrolüm vardı bu akşam son kez gonal f 75 iu yapıcaz bu akşam ile beraber 9. gün iğne yapmış olacağız, ctesi akşamı yumurta çatlatma iğnesi, ptesi sabahı da aşılama yapılacak, haber bekleyen herkese hayırlı olan haberleri dilerim

Herkese merhaba, neden yazdığımı bilmiyorum ama gelişmeleri yazabilirim belki, aşılama tedavisi görüyorum şu an Çapa'da, bu sabah kontrolüm vardı bu akşam son kez gonal f 75 iu yapıcaz bu akşam ile beraber 9. gün iğne yapmış olacağız, ctesi akşamı yumurta çatlatma iğnesi, ptesi sabahı da aşılama yapılacak, haber bekleyen herkese hayırlı olan haberleri dilerim
Hayırlı haberler al inşallah canım. Allah emeklerinin karşılığını en güzel şekilde almayı nasip etsin 🙏🏻❤️

Evet canım 3 ay oldu daha deneyeli, çok yeni. Hormonal tahlillerim de temiz çıktı zaten, prolaktin falan. İşte denemelere devam, sağlıklısı ne zamansa o zaman olsun diyelim. İyi şeylere umut ediyorum.
Öte yandan benim ağır gripten sonra geçmeyen bir kalp çarpıntım ve sırtımdaki uyuşma hissi var. Onun için endişeliyim biraz açıkcası. Ne olduğunu bilmiyorum çünkü... bugün MR çektireceğim. Aklım fikrim orada. Esas sağlığımız başta geliyor.
Sen naptın, nasılsın? Arada bir bilincini kaybedercesine halsiz oluyordun, o geçtimi? Doktora göründünmü?
Benden de rahim için istemişlerdi ama adet olmazsam çekilmem heralde onu. Ellerim tutmuyor o zaman elimde ne varsa düşüp kırılıyor. Bir iki gündür sakinim ama yorgunum da tır geçmiş sanki üzerimden. Ama iyiyim benimkini ikna edebilirsem yoldan test aldıracam alırsa almazsa haftaya kalır köyden alamam zaten. Hakkımızda hayırlısı. Ben denemeye başladıktan 9 ay sonra kaldım kimyasal oldu sonra regl oldum sonra yine kaldım ama anomalisi vardı gelişimi durmuştu düşük yaptım ilaçlı. 12 haftalık inşallah bu defa sağlıklı hamilelikler yaşarız

Çıldırcam buda aynı hep bana mı denk gelir ya 5.dk bu. Acaba bu test geç mi oturuyor
Bu yeni değil mi ee bunda da var çizgi. Kuzum bu strip testler geç oturuyor 10-15 dakika falan sürüyor tam oturması için

X