- 21 Ocak 2024
- 758
- 459
- 28
Ya çok saçma bi sonuç çıktıı daha adetime 6 gün falan var 3.6 çıktıSonuç çıktımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya çok saçma bi sonuç çıktıı daha adetime 6 gün falan var 3.6 çıktıSonuç çıktımı
6 gün varsa gayet normal sonuç yeni yükseliyor beta. Sevin sevin öğretmen arkadaşımız:) dikkat et kendineYa çok saçma bi sonuç çıktıı daha adetime 6 gün falan var 3.6 çıktı
Ya inşallaaahh yarın okul çıkışı bidaha vereceğim eğer varsa 6 falan çıkar en kötü diye düşünüyorum değil mi6 gün varsa gayet normal sonuç yeni yükseliyor beta. Sevin sevin öğretmen arkadaşımız:) dikkat et kendine
ama neden önce idrar testi yapıp koyulaşınca kana gitmiyorsun. Bence var gebelikYa inşallaaahh yarın okul çıkışı bidaha vereceğim eğer varsa 6 falan çıkar en kötü diye düşünüyorum değil mi
BUGÜN VERME KAN ARTIK. 1 HAFTA SONRA VER KAN. SABAHTAN AKŞAM 2 KATINA ÇIKMAZ. 2 GÜN SONRA KATLANICAK. 1 HAFTA SONRA BİLE 100 LERDE ÇIKAR. SAKİN OL. ÇOK YENİ TUTUNMA OLMUŞ.Ya inşallaaahh yarın okul çıkışı bidaha vereceğim eğer varsa 6 falan çıkar en kötü diye düşünüyorum değil mi
20 LERDE ANCA TESTTE ÇIKAR. ONUN İÇİNDE 4-5 GÜN GEÇMESİ LAZIM.Bencede ama neden önce idrar testi yapıp koyulaşınca kana gitmiyorsun. Bence var gebelik
Ya ben idrar testi sevmiyorum daha netlikten yanayım diye kan verdim ama sanırım yine net olmadıama neden önce idrar testi yapıp koyulaşınca kana gitmiyorsun. Bence var gebelik
Kanı 2-3 gün sonra verirsin acele etme 4-5 bişe cıkar gene emin olamazsın
Canım şöyle ki bende ciddi bi pıhtılaşma var 20 beta üstünü görür görmez iğneye başlamam lazım bunun için acele ediyorumBUGÜN VERME KAN ARTIK. 1 HAFTA SONRA VER KAN. SABAHTAN AKŞAM 2 KATINA ÇIKMAZ. 2 GÜN SONRA KATLANICAK. 1 HAFTA SONRA BİLE 100 LERDE ÇIKAR. SAKİN OL. ÇOK YENİ TUTUNMA OLMUŞ.
Yumurtlama falan takip ettin mi ne zamandı. Net olmadı ama bi kıpırtı varYa ben idrar testi sevmiyorum daha netlikten yanayım diye kan verdim ama sanırım yine net olmadı
Onuda takip etmedim ama ben genelde 21. 22. Gün falan yumurtluyorum bugünde 30. GünümYumurtlama falan takip ettin mi ne zamandı. Net olmadı ama bi kıpırtı var
ANLADIM O ZAMAN TABİKİ BAŞINDA İĞNEYE BAŞLAMAN LAZIM. BU DURUMUNU BİLMEDİĞİMDEN AKLIMA GELMEDİ. HAYIRLI OLSUN. DARISI BAŞIMIZA BİZEDE DUA EDERSEN SEVİNİRİM. :)Canım şöyle ki bende ciddi bi pıhtılaşma var 20 beta üstünü görür görmez iğneye başlamam lazım bunun için acele ediyorum
Yaa inşallah vardır 2 tane kaybım var çok istiyoruz artık Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahANLADIM O ZAMAN TABİKİ BAŞINDA İĞNEYE BAŞLAMAN LAZIM. BU DURUMUNU BİLMEDİĞİMDEN AKLIMA GELMEDİ. HAYIRLI OLSUN. DARISI BAŞIMIZA BİZEDE DUA EDERSEN SEVİNİRİM. :)
Buyuk ihtimalle yükselir ara bir rakam cikmis genelde 0 li bir rakam cıkar dikkat edin 2 gün sonra yaptirin kanı yükseldigini göreceksinizYa çok saçma bi sonuç çıktıı daha adetime 6 gün falan var 3.6 çıktı
Aaaa geç oldu amca girdim hayırdır canım neden gergin uyandın?Gunaydin biraz gergin gune uyandim.
Seninkini ben de merak etmeye başladım ne zaman pik olacak diyeKızlae hergün birbirinin aynımı ne bu
Yükselme ihtimalini bilemem ama 0.100 ile 0.365 arasında fark yok ikiside 0 yaniKızlar bu gün doktora gittim kontrole HCG bakmış 0.365 çıkmış benim hep 0.100 çıkardı negatif iken ilk defa böyle çıktı. Kimyasal mı geçirdim açaba. Ya da yükselme ihtimali var mı son ilişki 5 gün önceydi sanırım
Hakkında hayırlısı inşallah bebisin saglikla seninle olur.Konudan bağımsız oğlak burcu musun?Ya ben idrar testi sevmiyorum daha netlikten yanayım diye kan verdim ama sanırım yine net olmadı
Aynı gibi sanki.İlk defa mi ovulasyon testi kullanıyorsun?Ben de 2 ekimde başlayacağım nasipse.İnsallah pik ve çatlama görürsün hemen.Kızlae hergün birbirinin aynımı ne bu