2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ahaahha ben bu sefer yumurtlama günü çağrı yapmak için gıdaklasam mı diye düşünmedim değil yani 😂😂😂😂 gıt gıt gıdak yumurtam sıcak inanmazsan gel de bak 😂😂😂😂
Bi torba ceviz getirdim kır dedim lazım olur boş boş durmasınlar biz gıdaklarken dimi🤣🤣 zar zor pik gördük zaten🤣

Kan testi verdim 103 cıktı. Yine de yapmam gerekir mi ?
Çok tebrik ederim.Hayirli olsun ve sağlıkla ilerlesin ve saglikla kucagina almak nasip olsun.2 günde bir kan vererek hcg degeri artışını takip etmen daha doğru olur canm.

Yarın gelmezse emin olursunuz biraz daha inşallah hayirlisi olsun.benim önceki gebeliğim öyle belli oldu.kahverengi gibi kanama tam kırmızı değil ama pede geliyordu bir gün boyunca az az.sonra kesildi 3 ,4 gün sonra testte silik çıkmıştı sonra belirginleşti iste
Vallahi tam regl oldum galiba 1 küçük ped dolmadı daha sabahtan bu saate kadar ilk kez yani az oluyor böyle rengi de koyu kırmızı kahve gibi bakalım kısmetimizde varsa nasip olsun❤️

Kızlar ECOPRİN PRO kullanan var mı? Varsa bilgi verebilir mi ? Doktor yazdı ilk defa kullanacam da ne için yazdı bilmiyorum?

Kızlar Günaydın
Ben yine yaptım demin
T nin ucunun hemen altında cizgi çıktı
Dikkatli bakmayınca da belli olmuyor
Cok silik
Kuruma cizgisi mi acaba
Kuruma çizgisi hemen çıkar mı ki

Eklentiler

• Screenshot_20241006_093418_Gallery.jpg
    Screenshot_20241006_093418_Gallery.jpg
    30 KB · Görüntüleme: 45
Yarin test yapmayi düsünüyorum ama pek ümidim yok 😁 sende durumlar nasil? Bende sıfır belirti malesef
Bendede sıfır o değil regl belirtiside yok hep gögus hassasiyeti olurdu bende regl öncesi 1 haftadan baslarsı smdi o bile yok 😲
Kızlar Günaydın
Ben yine yaptım demin
Cok silik
Kuruma cizgisi mi acaba
Günaydın canım ben göremedim ya

Kızlar günaydııınn. Reglim bugün bitti bi dolu bi boş yapmaya çalışacağım bende yapabilirsem tabi çok yoğun çalışıyoruz çünkü. Yumurtlama testide yapsam mı diye çok kararsızım strese sokuyor sanırım biraz 🙈🙈

Kızlar Günaydın
Ben yine yaptım demin
Cok silik
Kuruma cizgisi mi acaba
Bende görmedim cuma akşamı kan testim 5 altı çıkmıştı dün akşam ağrım oldu dedim adet olacagim herhalde adette baktım yok bu sabah yine kaset test yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı o kadar temizim 🤣

Yarın yine yaparım belli olur olup olmadığı.bes tane test almıştım kaldı 2 😃
Bende görmedim cuma akşamı kan testim 5 altı çıkmıştı dün akşam ağrım oldu dedim adet olacagim herhalde adette baktım yok bu sabah yine kaset test yaptım kuruma çizgisi bile çıkmadı o kadar temizim 🤣

Yarın yine yaparım belli olur olup olmadığı.bes tane test almıştım kaldı 2 😃
Bat a var seninde bence yarın yapma 2 günde bir yükseliyor %60-%100 civarı yükseliyor zaten belli olmayabilir yarında

Kızlar günaydııınn. Reglim bugün bitti bi dolu bi boş yapmaya çalışacağım bende yapabilirsem tabi çok yoğun çalışıyoruz çünkü. Yumurtlama testide yapsam mı diye çok kararsızım strese sokuyor sanırım biraz 🙈🙈
Eger yumurtlama günü șaşmiyorsa yapin ama her ay farkliysa yapmayin strese sokuyor

Yaptınız mı test 😊
Gidimde yapim 🤣 negatifi görelim . Benim eşimde morfoloji 2. Doktor dogal yollardan olmasi icin en az 4% olmali dedi. Biz tüp bebek düsünüyoruz ama türkiyede yaptirmak istiyorum. Calistigim icin türkiyeye de gelemiyorum. Bakalim okullar tatil olunca gelip yaptircam insallah 😁

Gidimde yapim 🤣 negatifi görelim . Benim eşimde morfoloji 2. Doktor dogal yollardan olmasi icin en az 4% olmali dedi. Biz tüp bebek düsünüyoruz ama türkiyede yaptirmak istiyorum. Calistigim icin türkiyeye de gelemiyorum. Bakalim okullar tatil olunca gelip yaptircam insallah 😁
Sabah ilk idrarla deneseydij keşke şimdi yapacaksan bence yapma yarın sabah erken ilk idrarla yap

Olsun %4 de olsa ihtimal belki bir mucize olur 😊

Bendede sıfır o değil regl belirtiside yok hep gögus hassasiyeti olurdu bende regl öncesi 1 haftadan baslarsı smdi o bile yok
Orasi belli olmuyoda iste insan bi umut bekliyo
Sabah ilk idrarla deneseydij keşke şimdi yapacaksan bence yapma yarın sabah erken ilk idrarla yap
Yok canim surda adete 3 gün kalmis, varsa cikar. Erken gebelik testi bu ve yumurtlamadan 8 gün sonra pozitif görüyo insanlar bunda . Benim 12 gün olmus 🤣 artik tecrübeliyim 2 yil olacak . Teste bile gerek yok biliyorum yani negatif

Olsun %4 de olsa ihtimal belki bir mucize olur 😊
Yani bilmiyorum 29 yasindayim. 12 yasindan beri adet olurum her ay ama 2 yila yakindir bebegimiz olmuyor. Elimden de bisey gelmiyor. Mucizemizi bekliyorum öyle her ay salak gibi 🤣

Bembeyaz 😏

Eklentiler

• 1000030092.jpg
    1000030092.jpg
    63 KB · Görüntüleme: 37
Son düzenleme:
X