- 24 Nisan 2014
- 414
- 185
- 29
Teşekkür ederim. Umarım çizginiz yarın daha da koyulaşır.Tam regl ağrısı gibi diyemem çünkü gidip geliyor sabit bir ağrı değil , ağrıyor geçiyor birdaha ağrıyor geçiyor tuhaf çok batma gibi evet
İnşallah hepimizin çizgi görürüzTeşekkür ederim. Umarım çizginiz yarın daha da koyulaşır.
C ve T aynı koyulukta ya da T daha koyu olması lazım. Pik değil ama yarın pik olur gibi duruyor bayağı koyulasmis. Ama bu şekilde görmeyip yine de yumurtlayan hamile kalan var artık yanılma payından mi testlerin yoksa sıvı alma durumu mu etkiliyor bilmiyorum. Benim yumurtlama akintim vardi dün ama pik görmedim testte o yüzden degerlendirdim nolur nolmazKizlar tahmini yarın yumurtlama günüm. Bu gün ovu test yaptim ikinci çizgi diğerine göre silik ama çok çok silikte değil. Noluyor bur değerlendirin. Çatlamış mi oluyor. @Candy7777
Sadece sen beklemiyorsun dört gözle bizide bekletiyorsunBence test yapyarını dört gözle bekliyorum bende bugğn biraz arttı kasık ağrım
Gelmemesini beklerken bir yandan da gelcekse gelsin düşünceleriGeç döllenme oldu ise geç öğrenenler görmüştüm ama bilemeyiz beklemekten başka çare yok
Jel ne için kiKızlar merhaba bende gebelik planlayanlardanım esimde varikosel vardı ameliyat oldu 1.5 ay önce şimdi gynoseed jel diye birşey gördüm kullanna varmı o sekilde gebe klan çok olmuş
Sadece sen beklemiyorsun dört gözle bizide bekletiyorsun
Kız kan verdin de daha 10 günün var bi dur test yaparsın 3/5 güneBenimki imkansız beni silebilirsiniz artık o kadar bakmicam diyip kan testi yaptırdım 5 den küçük zaten olursa olsun diyordum
Yok kız 5-6 gün falan vardı hayırlısı yoksa yokturKız kan verdin de daha 10 günün var bi dur test yaparsın 3/5 güne
Ben tırsıyorum vallahaa ne olcak acaba yarın bakalım
Ben letu kullanırken kullandım eşimde ve bende problem olmamasına rağmen 2 yıldır gebelik oluşmamıştı onları kullandığım ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay tekrar denedim 1 kere daha adetime varKızlar merhaba bende gebelik planlayanlardanım esimde varikosel vardı ameliyat oldu 1.5 ay önce şimdi gynoseed jel diye birşey gördüm kullanna varmı o sekilde gebe klan çok olmuş
Merhaba ben aldım ama henüz denemedim ovulasyon testi yapıyorum pik görürsem deneyeceğimKızlar merhaba bende gebelik planlayanlardanım esimde varikosel vardı ameliyat oldu 1.5 ay önce şimdi gynoseed jel diye birşey gördüm kullanna varmı o sekilde gebe klan çok olmuş
Kaç gun var acaba regl e. Bi de yumurtlama günü mü kullandınızBen letu kullanırken kullandım eşimde ve bende problem olmamasına rağmen 2 yıldır gebelik oluşmamıştı onları kullandığım ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay tekrar denedim 1 kere daha adetime var
Yok kız ben hamile olsam soylemezsem çatlarımBelki de hamilesin biraz zaman geçsin büyüsün diye reglim dedin
Kan testi verdim 103 cıktı. Yine de yapmam gerekir mi ?Gün gün kaset test ile koyulasmayi takip etmeni tavsiye ederim.
Bence tam olarak regl agrisi gibi değil, ama karıştırılabilir. Ben kendimde ilk günler regl ağrısı diye düsündüm, ama daha hafifti. ( tabi benim regl sancım cok olur olmadan 2 3 gün oncede başlar) Hafif batma seklinde ara ara gidip gelen bi ağrı. Hafifgaz sıkışması veya üsütünce olan batma hissine benziyor bence.Böyle pıt pıt gelen bi kasık ağrısı, noktasal biraz.Merhaba, kasık ağrınız nasıl acaba? Regl ağrısı gibi mi?
Muhtmelen ben de 11 inde regl olacağım.
Bende sadece batma var, hafiften kasık ağrısı.
Ama testlerim negatiften de negatif.
Benim dis değildi ama gittigim doktor hamile olma ihtimalime göre antibiyotik verdi Benim de 3 gün vardi reglime. İyi ki de öyle vermiş :)Kızlar dişimde iltihap var ağrı yapıyor dişçi antibiyotik yazdı bende gittim kan verdim adetime 6 gün var 2.00 çıktı ne yapsam ki bilemedim yardım edin