2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kizlar tahmini yarın yumurtlama günüm. Bu gün ovu test yaptim ikinci çizgi diğerine göre silik ama çok çok silikte değil. Noluyor bur değerlendirin. Çatlamış mi oluyor. @Candy7777
C ve T aynı koyulukta ya da T daha koyu olması lazım. Pik değil ama yarın pik olur gibi duruyor bayağı koyulasmis. Ama bu şekilde görmeyip yine de yumurtlayan hamile kalan var artık yanılma payından mi testlerin yoksa sıvı alma durumu mu etkiliyor bilmiyorum. Benim yumurtlama akintim vardi dün ama pik görmedim testte o yüzden degerlendirdim nolur nolmaz akıntıyi da takip edin bence

Kızlar merhaba bende gebelik planlayanlardanım esimde varikosel vardı ameliyat oldu 1.5 ay önce şimdi gynoseed jel diye birşey gördüm kullanna varmı o sekilde gebe klan çok olmuş

Benimki imkansız beni silebilirsiniz artık o kadar bakmicam diyip kan testi yaptırdım 5 den küçük zaten olursa olsun diyordum

Kızlar merhaba bende gebelik planlayanlardanım esimde varikosel vardı ameliyat oldu 1.5 ay önce şimdi gynoseed jel diye birşey gördüm kullanna varmı o sekilde gebe klan çok olmuş
Ben letu kullanırken kullandım eşimde ve bende problem olmamasına rağmen 2 yıldır gebelik oluşmamıştı onları kullandığım ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay tekrar denedim 1 kere daha adetime var

Merhaba ben aldım ama henüz denemedim ovulasyon testi yapıyorum pik görürsem deneyeceğim

Kızlar ben ovuya başladım ayın 2 sinde yaptım ve bu gün toplam 3 gündür yapıyorum ve gittikçe koyulaşması gerekirken çizgi bu gün adha düşüktü ilk baştaki ayın 2 Si ve 3 ve 4 ü olarak gidiyor sırayla bu arada adetim biter bitmez başladım ama ilk günde tekrardan bi lekelenme oldu test neden böyle pik olur mu yoksa

Kızlar ben ovuya başladım ayın 2 sinde yaptım ve bu gün toplam 3 gündür yapıyorum ve gittikçe koyulaşması gerekirken çizgi bu gün adha düşüktü ilk baştaki ayın 2 Si ve 3 ve 4 ü olarak gidiyor sırayla bu arada adetim biter bitmez başladım ama ilk günde tekrardan bi lekelenme oldu test neden böyle pik olur mu yoksa

Ben letu kullanırken kullandım eşimde ve bende problem olmamasına rağmen 2 yıldır gebelik oluşmamıştı onları kullandığım ay kimyasal gebelik geçirdim. Bu ay tekrar denedim 1 kere daha adetime var
Kaç gun var acaba regl e. Bi de yumurtlama günü mü kullandınız

Merhaba, kasık ağrınız nasıl acaba? Regl ağrısı gibi mi?
Muhtmelen ben de 11 inde regl olacağım.
Bende sadece batma var, hafiften kasık ağrısı.
Ama testlerim negatiften de negatif.
Bence tam olarak regl agrisi gibi değil, ama karıştırılabilir. Ben kendimde ilk günler regl ağrısı diye düsündüm, ama daha hafifti. ( tabi benim regl sancım cok olur olmadan 2 3 gün oncede başlar) Hafif batma seklinde ara ara gidip gelen bi ağrı. Hafifgaz sıkışması veya üsütünce olan batma hissine benziyor bence.Böyle pıt pıt gelen bi kasık ağrısı, noktasal biraz.

Kızlar dişimde iltihap var ağrı yapıyor dişçi antibiyotik yazdı bende gittim kan verdim adetime 6 gün var 2.00 çıktı ne yapsam ki bilemedim yardım edin
Benim dis değildi ama gittigim doktor hamile olma ihtimalime göre antibiyotik verdi Benim de 3 gün vardi reglime. İyi ki de öyle vermiş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…