- 15 Mayıs 2022
- 3.449
- 2.857
- 28
Ovülasyon kullanmadım bu ay tahmini yumurtlama günü olduğunu düşündüğüm gün kullandım bat 15iKaç gun var acaba regl e. Bi de yumurtlama günü mü kullandınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ovülasyon kullanmadım bu ay tahmini yumurtlama günü olduğunu düşündüğüm gün kullandım bat 15iKaç gun var acaba regl e. Bi de yumurtlama günü mü kullandınız
Bende aldım sabah yapıcam yarın bata 4-5 gün kalmış oluyorBence test yap yarını dört gözle bekliyorum bende bugğn biraz arttı kasık ağrım
Benimde 8_9_10 o aralarTamam testleri atalım sabah neyse ne. Göğüs hassasiyeti falan hiçbişe yok bende buarada hafif kasıkta batma okdr sizde vaemı belirtiler batı yaklaşanlar benim bat 9-10
Yumurtlamadan beri hiç akıntı bitmedi benimTamam testleri atalım sabah neyse ne. Göğüs hassasiyeti falan hiçbişe yok bende buarada hafif kasıkta batma okdr sizde vaemı belirtiler batı yaklaşanlar benim bat 9-10
İnşallah sağlıklı gebelik olur bu kez hayırlısıylaOvülasyon kullanmadım bu ay tahmini yumurtlama günü olduğunu düşündüğüm gün kullandım bat 15i
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallahKan testi verdim 103 cıktı. Yine de yapmam gerekir mi ?
3 gr verdi birde günde alacağım total ilaç miligramı yarın tekrar test vericem yükselme olursa içmem ama aynı olursa düşerse içerim artıkBenim dis değildi ama gittigim doktor hamile olma ihtimalime göre antibiyotik verdi Benim de 3 gün vardi reglime. İyi ki de öyle vermiş :)
Teşekkür ederim. Benimkine benziyor ama dediğim gibi negatif. Belki üşüttüm gerçekten.Bence tam olarak regl agrisi gibi değil, ama karıştırılabilir. Ben kendimde ilk günler regl ağrısı diye düsündüm, ama daha hafifti. ( tabi benim regl sancım cok olur olmadan 2 3 gün oncede başlar) Hafif batma seklinde ara ara gidip gelen bi ağrı. Hafifgaz sıkışması veya üsütünce olan batma hissine benziyor bence.Böyle pıt pıt gelen bi kasık ağrısı, noktasal biraz.
Harikaaaaaa ay süperrrr testlere devammm.Kızlar günaydınnnn , ilk üç dört dakkadaki sonuç bu ..
Şuan test daha da netleştiHarikaaaaaa ay süperrrr testlere devammm.
Bende cıkmadı hiçbişe
Daha erken bende bukadar erken çıkması da beni korkutuyor acaba kimyasal fln mı diye düşünüyorumBende cıkmadı hiçbişe
Kız erken cıkmasıyla kimyasalın alakası yok bikaç gün erken yumurtlamıssındıe erken döllenmiştir maşallahDaha erken bende bukadar erken çıkması da beni korkutuyor acaba kimyasal fln mı diye düşünüyorum
Kız niye hemen kimyasal diyorsun belli ki erken yumurtladın ve testte erken çıktı BENCE kesin hamilesinDaha erken bende bukadar erken çıkması da beni korkutuyor acaba kimyasal fln mı diye düşünüyorum
Kaç gün var bat aTeşekkür ederim. Benimkine benziyor ama dediğim gibi negatif. Belki üşüttüm gerçekten.
Sizin de hayırlı olsun bebişiniz
Çıkmış tebriklerKızlar günaydınnnn , ilk üç dört dakkadaki sonuç bu ..
Yumurtalamadan öncede denedigin için erken çıkabiliyor benim kızımda ben 5 gün önce öğrenmiştim hemen kötüye yormaDaha erken bende bukadar erken çıkması da beni korkutuyor acaba kimyasal fln mı diye düşünüyorum