- 12 Ağustos 2023
- 307
- 395
- 26
Evet en mantıklısı gercekten ben benimkindne vazgeciremedim bunu sormayı adet gübümğ sorunca bile kızıyodum normalde ama artık onuda saldım sorsun dursun napıyım 1 yıl oldu dilekolay bizimde az bi zaman değil vericek olsa ya verebilirdi O nun ıcın hiçbir zorluk yokki güzel rabbim ama daha vakti değil demekki de nasip etmedi bu zamana kadar diye bakıyorum artıkYa evet aynen öyle, kendimizi bir rahat salmamız lazım. Benim aklıma gebelik konusu gelince yavaşca odağımı başka önemli konulara çeviriyorum. Bir nevi meditasyon gibi yani, hayata, ana odaklanmamız lazım. Çünkü gebelik yüzünden hayatımızdaki başka önemli anları da kaçırıyoruz. Bir obsesyon, bağımlılık gibi ya bu çocuk konusu, insanı mahvediyor. Ha birde cinsellikten gerçek anlamda zevk almak için birliktelik yaşamak konusu var tabi... mesela benim eşim çocuk konusunu cinsellikle alakalı açmayı yasakladı. Yani asla "hadi bebek yapalım" yada "şu tarihler ovulasyon" falan olmasın diyor, çünkü bebek için birliktelik hakketen iyi birşey değil ya... Biz kadınlar ilk önce kendimizi düşünmeliyiz. Yoksa çok yıpranıyoruz. Çocuk da olur ya neden olmasın, illaki olacak
Olsun sen genede güzel düşünYok kuzum ya adete çevirdi benimki
Şimdi gördüm niye o kadar erken acabaBende bugün tam olarak adet oldum bir hafta erken. Gel sarılalım
Ay bilmiyorum kuzum ya erken yumurtladım diye tahmin ediyorumŞimdi gördüm niye o kadar erken acaba
İyidir kuzum sen nasılsın? Lekelenmeli adet olmam dışında problem yok şükürNasılsınız kızlar ?
Çok şükür iyiz kuzum. Sen nasılsınNasılsınız kızlar ?
Normal adete dönmedi mi henüz kuzum ya. Heveslendirmek istemem ama adet olduğuna da emin misin :/İyidir kuzum sen nasılsın? Lekelenmeli adet olmam dışında problem yok şükür
Mevsim senle bat gunumuz yakın. Bende 30 na bekliyorumŞimdi gördüm niye o kadar erken acaba
Yok kuzum ya dönemedi adete. Hatta iki gündür coraspirin içiyorum kanı sulandırırda sökülür diye (normalde de kullanıyorum ama adetken bırakılması gerekiyor)Normal adete dönmedi mi henüz kuzum ya. Heveslendirmek istemem ama adet olduğuna da emin misin :/
Test yaptın mı sen tekrarYok kuzum ya dönemedi adete. Hatta iki gündür coraspirin içiyorum kanı sulandırırda sökülür diye (normalde de kullanıyorum ama adetken bırakılması gerekiyor)
Hiç belirtim yok ya oyüzden sökülemiyor diye düşünüyorum
Adet oldum diye yapmadım. Normal olmam gereken bat bile gelmedi daha. Amaaaaannnn öööfff bende korunurken hamile kalmak istiyorum yaaaTest yaptın mı sen tekrar
ahhaha öyle şanslar bizi vurmaz tatlım. Bence bi yapsaydın yaAdet oldum diye yapmadım. Normal olmam gereken bat bile gelmedi daha. Amaaaaannnn öööfff bende korunurken hamile kalmak istiyorum yaaa
hayal benimkisi canımahhaha öyle şanslar bizi vurmaz tatlım. Bence bi yapsaydın ya
Tamamen geldi mi adetinAy bilmiyorum kuzum ya erken yumurtladım diye tahmin ediyorum
Beraber başlarız testlere canım eşlik ederim sanaMevsim senle bat gunumuz yakın. Bende 30 na bekliyorum
Canım test al dene belki var bebiş ona göre önlem alırsınhayal benimkisi canımşuan testim yok ama alıcam yapınca atarım buraya. Sende ne var ne yok
Ben reglim canım 2. günüm bugünhayal benimkisi canımşuan testim yok ama alıcam yapınca atarım buraya. Sende ne var ne yok
Erken belirti olarak koku hassasiyeti ve bulantı vardı bende günümü geçtim 5 gün hâlâ test yapamadım.Kızlar erken belirti yaşayan var mı