2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Regle kaç gün varken idrarda kesin sonuç çıkar acaba ya

Candy7777 Candy7777
Canım sen duphastonu bıraktın dimi o yuzden belkide erken oldun regl.
Hacamattanda cok fayda görenler varmıs çocuk isteyipde denenebilir oda

Candy7777 Candy7777
Canım sen duphastonu bıraktın dimi o yuzden belkide erken oldun regl.
Hacamattanda cok fayda görenler varmıs çocuk isteyipde denenebilir oda
Evet canım üç ay kullandım bıraktım bu ay. Ben bu ay erken yumurtladım galiba yumurtlama akıntısını takvime not etmiştim tam 13 gün sonra olmuş oluyor adet biter bitmez yumurtladım.
Evet çok duydum hacamatı adet düzenine falan da çok iyi geliyormuş. Ama burda var mı bilmiyorum profesyonel yapan biri olmazsa pek güvenilir değil gibi

Bende bugün tam olarak adet oldum bir hafta erken. Gel sarılalım 🫂
Ah kuzucum ya. Olsun şöyle düşün bu ay olmamış madem yeni döngüne 1 hafta erken girdin süre kısaldı yeni döngün için :KK49: Bende bu sefer doktorumu değiştiriyorum.Gittiğim özel hastanede sadece bebek istemine bakan bir doktorvarmış gebelere bakmıyormuş ondan aldım 20 sine randevu. bakalım bir de onu deneyelim belki daha iyidir.

Ah kuzucum ya. Olsun şöyle düşün bu ay olmamış madem yeni döngüne 1 hafta erken girdin süre kısaldı yeni döngün için :KK49: Bende bu sefer doktorumu değiştiriyorum.Gittiğim özel hastanede sadece bebek istemine bakan bir doktorvarmış gebelere bakmıyormuş ondan aldım 20 sine randevu. bakalım bir de onu deneyelim belki daha iyidir.
Ayy aynen aynen gebelik yoksa ne kadar erken okadar iyi yeni döngüye çabuk başlayabiliyorsun. Hadi bakalım hayırlısı bu doktor sadece gebelik planlama üzerineyse ozaman daha iyidir diye düşünüyorum. Gidince haber ver kuzum ne diyecek acaba merak ettim

Bende geç yumurtladim bat 30 kasıma uzadı

Benimde koca çalışmaya gitti 14. Gün yumurtlarken bu sefer 8. Gün yumurtlama oldu
Hormonlarım alt üst oldu galiba fik fik yapmayınca 😀😀😂

Bana da geç döllenme dedi de bakalım progesteron da düşük çıktı. Haftaya göreceğiz nolacağını. Adetim hep düzenli olmuştur hiçbir rahatsızlığım yok niye böyle bilmiyorum
Naptın cnm merak ettim seni
Doktora gittinmi tekrar

kızlar yumurtlamanın ardından 5 gün geçti şu an felaket bel ağrım var 🫣 neden böyle oldu ya
Benimkinden 2 gün geçti ve kasık ağrım var ara ara, dört gözle bekliyorummm🥹 internetten araştırdım ve bu tarz erken belirtiler vermiyo yazıyor. Ama yinede heyecanlanmayı durduramıyorum🤭

Aslında bu ay bende salmıştım ama bu haberleri duyunca ister istemez duygularım depreşti. Offf çok zor çok olupta kaybetmek mi yoksa hiç olmaması mı hiç bilmiyorum her ikiside çok zor. Biz eşimle konuştuk anlaştık ocak ayına kadar kendimiz denicez oldu oldu olmadı aşılama tüp bebek artık doktor hangisini uygun görürse
Tabiki sağlık sıhhat olduktan sonra hep umut var demektir boş durmuyoruz cabalıyoruz güzellikle gelsinler insallah tez vakitte 🙏🏻

X