2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

İyidir kuzum sen nasılsın? Lekelenmeli adet olmam dışında problem yok şükür
Bende iyiyim kuzucum ağrılarım vs var lekelenmemi test yaptın mı
Çok şükür iyiz kuzum. Sen nasılsın
İyiyim kzuucum sende regl dönemimiz aynıydı belirti var mı ? benim sol kasık inanılmaz ağrıyor 4 gündür regli olacakmışım gibi ağrılarım başladı, göğüslerim felaket şişti acıyor. Test yaptım ama inanmıyorum teste

Reglime daha çok ama çok var . Son 3 gündür kasık ağrısı, bel ağrısı, ateş basması yaşıyorum ve regli olacakmışım gibi de ağrılarım oluyor. Beyaz akıntım başladı bugün. Ben bu kadar üşüdüğümü hatırlamam aşırı üşümeye başladım. Tuvalete sürekli gidiyorum yolda yürürken kasığıma dün birşey battı tesmen nefes alamadım. Göğüslerim desen taş gibi oldu acıyor ve ağrıyorlar geçen gece de meme ucum sanki elektirlenme oldu çok değişikti Biliyorum farkındayım erken olduğunu ama yaptım pişman değilimProdictor markasıyla dünde yaptım dün hiç kuruma çizgisi hile çıkmadı. Bugün yaptım ilk etapta belli belirsiz birşeydi bekledikçe daha da rengi koyulaştı. Oğlumu da 9 gün önce 5.10 du sanırım öyle bir değerle öğrenmiştim. Geçen ay testler çok yanıltı beni bu ay umarım öyle olmaz . Rabbim isteyen herkese bu ay güzel haber almayı nasip etsin. Kuruma çizgisi olsa beyaz olur diye biliyorum bu pembik kıl kadar bişi. Reglim 27-28 Kasım görünüyor şuan bi uygulamada

Eklentiler

• IMG_6643.jpeg
    159,3 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_6661.jpeg
    70,2 KB · Görüntüleme: 51
Yok canım yapmadım olmadığına eminim

Beraber başlarız testlere canım eşlik ederim sana
Ay lütfen erkenden yapmayalim. Ben bat günü yapicam ztn varsa çıkar. Seninki 1 aralik demi. 30 kasım yaparız beraber

Canim 2. Testte baya belirgin acaba kan versenmi

Canim 2. Testte baya belirgin acaba kan versenmi
Kuzum 28 inde randevu almıştım o güne kadar kendimi tutayım diyorum elimde testler var her gün koyulaşmasını takip edeyim. Dün yaptım mesela çıkmadı bugün yaptım böyle silik bişi çıktı .

Kuzum 28 inde randevu almıştım o güne kadar kendimi tutayım diyorum elimde testler var her gün koyulaşmasını takip edeyim. Dün yaptım mesela çıkmadı bugün yaptım böyle silik bişi çıktı .
Evet testin varsa her gun belli saatlerde yap. Burayada at

Evet testin varsa her gun belli saatlerde yap. Burayada at
Sabah mı yapsam yoksa öğlen mi sence ?
Üsttekini sabah yapmıştım belli belirrsiz bişi var.
Alttakini de yeni yaptım işte.

Eklentiler

• IMG_6666.jpeg
    159,5 KB · Görüntüleme: 43
Benim reglime 9 gün var daha. Bat 28 Kasım. En geç 28 olması gerekiyor genellikle 26-27-28 güne bir olurum. Bu ay sürekli kasık ağrısı çektim. Gebelik yoksa enfeksiyon vardır diye korkcam

Var gibi görünüyor gerçekten. bu kadar erken yakalayabilmeniz çok güzel. Ben kayıp yaşadığım gebelikte 1 gün gecikme ile direkt görmüştüm testte. Umarım bu da bekletmez, yormaz, hemen gelir ve bana anneliği yaşatır çok istiyorum çok.. kimsenin kucağı boş kalmaz umarım

Bende 2 kere kayıp yaşamıştım oğlumdan önce canım seni anlayabiliyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah. Ben heyecandan erkenden yaptım. 2 kayıptan sonra oğlum tutmuştu erkenden öğrendim. O zaman bir gebenin günlüğü ovulasyon testi vardı elimde şans işte denemek istedim son 1 tane kalmış bir baktım yumurtlamışım o günü ve sonraki 2 günü değerlendirdik oğlum oldu :) umarım inşallah bu ay herkesin yüzü güler.

Amin inşallah. Kayıp sonrası regl miktarımda azalma yaşadım, onu kafaya takıyorum biraz. Umarım bir şey yoktur

Ben yumurtlamadan 7 gün önce miniğimi testte öğrendim kan verdim 5.96 çıkmıştı yakalamış olabilirsin erkenden neden olmasın ilk idrarla yapman daha iyi olur sabah ilk idrar hergün takip et bakalım koyulaşacak mı hergün gönlünce olsun

Ay işte hamilesin bes belli . Sabah yap.
Her sabah yapayım ben ayyy heyecan bastı umarım ki umarım yalancı pozitif değildir.
Ayyy ben oğlumu 5.10 ile reglime 9 gün varken öğrenmiştim çok stresli oluyor bi yandan da çok heyecanlı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…