2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Tatil sana iyi gelecek canım. İnşallah bundan sonra ki süreç güzel ilerlerde bize kızlar ben gebeyim dersin. Canım benim de gecikmenin dördüncü günü âdeti bekliyorum

Tatil sana iyi gelecek canım. İnşallah bundan sonra ki süreç güzel ilerlerde bize kızlar ben gebeyim dersin. Canım benim de gecikmenin dördüncü günü âdeti bekliyorum
İnşallah canım tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelir aaa geç mi yumurtladın acaba

Kızlar ya hiç belirti yaşamadan hamile olan çıktı mı?? Ben bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum bugün iğnenin 8.günü hiç belirtim yok normalde yumurtlama olduğu an göğüs ağrım başlar adet olana kadar sürerdi o da yok sıfır belirtiyle olur mu ki ayy iyice umudum kalmadı

Ben bu ay letu kullandım yumurtam 18 mm olmuş doktor çatlatma iğnesi yapmadı bu ay olmazsa 3 ay letuya devam dedi niye bu ay iğne vermedi aklım karıştı herkese iğne veriyomus

Ben bu ay letu kullandım yumurtam 18 mm olmuş doktor çatlatma iğnesi yapmadı bu ay olmazsa 3 ay letuya devam dedi niye bu ay iğne vermedi aklım karıştı herkese iğne veriyomus
hayırlısı olsun hakkınızda günde 2 tanemi kullandınız

Benimde 17mm di geçen hafta pazartesi Salı günü iğne verdi yaptırdım benimde ilk tedavim ama sıfır belirti ya Oyüzden umudum pek de yok bugün iğnenin 8.günü sadece iğnenin 3.gününde baya kasık ağrısı ve akıntı oldu o da bence catlamanın etkisinden dolayıydı sanırım başkada belirti olmadıbugün sabah uyandığımda üç tane sivilcem vardı ama o belirti mi bilmiyorum

Benimde öyle ayın 26 da ağrı ve akıntım coktu kesildi bugün akıntı geri başladı goguslerde ağrı var ama ucunda değil çevresinde bu göğüs ağrım her ay oluyo regl yakladtikca o yüzden umudum kalmadı gibi

Genelde bende sivilce regla 1 hafta kala cikiyo sonra geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…