Anaaaa pik olmuşKızlaaaarrrrr
Evetttt o zaman dannnsspik olmuş. Gelsin gelsin sağlıklı spermcikler
Yok canım ilk pik. Döngüm tedavi öncesi 30-32 gündü. 16. gün pik gördüm.Bu ay ikinci yumurtlamami oldu peki hiç pikmi görmediniz iki aydır bende hiç pik göremiyorum
Evet kuzuuuu olduuu birazdan yine yapıcam bakalımmmAnaaaa pik olmuş
Yap kuzum yapınca buraya da atEvetttt o zaman dannnss
Yok canım ilk pik. Döngüm tedavi öncesi 30-32 gündü. 16. gün pik gördüm.
Evet kuzuuuu olduuu birazdan yine yapıcam bakalımmm
Tatil sana iyi gelecek canım. İnşallah bundan sonra ki süreç güzel ilerlerde bize kızlar ben gebeyim dersinİyiyim kuzum sen nasılsın? Eşimle tatil planları yapıyoruz kafa dağıtmaya ihtiyacımız var hem tüp bebek öncesi belki iyi gelir. Dün bütün tahlillerimizi Türkiyedeki doktora atmış bugün konuşup değerlendiririz demiş bakalım ne diyecek
İnşallah canım tüp bebeğe gerek kalmadan kendiliğinden gelirTatil sana iyi gelecek canım. İnşallah bundan sonra ki süreç güzel ilerlerde bize kızlar ben gebeyim dersin. Canım benim de gecikmenin dördüncü günü âdeti bekliyorum
Ben bu ay letu kullandım yumurtam 18 mm olmuş doktor çatlatma iğnesi yapmadı bu ay olmazsa 3 ay letuya devam dedi niye bu ay iğne vermedi aklım karıştı herkese iğne veriyomusKızlar ya hiç belirti yaşamadan hamile olan çıktı mı?? Ben bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum bugün iğnenin 8.günü hiç belirtim yoknormalde yumurtlama olduğu an göğüs ağrım başlar adet olana kadar sürerdi o da yok sıfır belirtiyle olur mu ki ayy iyice umudum kalmadı
hayırlısı olsun hakkınızda günde 2 tanemi kullandınızBen bu ay letu kullandım yumurtam 18 mm olmuş doktor çatlatma iğnesi yapmadı bu ay olmazsa 3 ay letuya devam dedi niye bu ay iğne vermedi aklım karıştı herkese iğne veriyomus
Kuzu yaptım 11 buçuk gibi. Beyaz arka planlı olan akşam yaptığım koyu arkaplanlı bugün. HAla pik gibi ne dersinYap kuzum yapınca buraya da at
10 gün kullandım günde 1 tanehayırlısı olsun hakkınızda günde 2 tanemi kullandınız
Benimde 17mm di geçen hafta pazartesi Salı günü iğne verdi yaptırdım benimde ilk tedavim ama sıfır belirti ya Oyüzden umudum pek de yok bugün iğnenin 8.günü sadece iğnenin 3.gününde baya kasık ağrısı ve akıntı oldu o da bence catlamanın etkisinden dolayıydı sanırım başkada belirti olmadıBen bu ay letu kullandım yumurtam 18 mm olmuş doktor çatlatma iğnesi yapmadı bu ay olmazsa 3 ay letuya devam dedi niye bu ay iğne vermedi aklım karıştı herkese iğne veriyomus
Benimde öyle ayın 26 da ağrı ve akıntım coktu kesildi bugün akıntı geri başladı goguslerde ağrı var ama ucunda değil çevresinde bu göğüs ağrım her ay oluyo regl yakladtikca o yüzden umudum kalmadı gibiBenimde 17mm di geçen hafta pazartesi Salı günü iğne verdi yaptırdım benimde ilk tedavim ama sıfır belirti ya Oyüzden umudum pek de yok bugün iğnenin 8.günü sadece iğnenin 3.gününde baya kasık ağrısı ve akıntı oldu o da bence catlamanın etkisinden dolayıydı sanırım başkada belirti olmadıbugün sabah uyandığımda üç tane sivilcem vardı ama o belirti mi bilmiyorum
Genelde bende sivilce regla 1 hafta kala cikiyo sonra geciyoBenimde 17mm di geçen hafta pazartesi Salı günü iğne verdi yaptırdım benimde ilk tedavim ama sıfır belirti ya Oyüzden umudum pek de yok bugün iğnenin 8.günü sadece iğnenin 3.gününde baya kasık ağrısı ve akıntı oldu o da bence catlamanın etkisinden dolayıydı sanırım başkada belirti olmadıbugün sabah uyandığımda üç tane sivilcem vardı ama o belirti mi bilmiyorum
bende 5 gün günde 2 tane kullandım cumartesi kontrolüm var10 gün kullandım günde 1 tane
İnşallah büyümüştür yumurtaların benim 18 mm di 2 gün sonra çatar dedi yani 27 de catladiysa bugün 7 günümbende 5 gün günde 2 tane kullandım cumartesi kontrolüm var
inşAllah bakalım bugün reglin 10. günü cumartesi 13. günü olacak Rabbim hakkımızda hayırlısını versinİnşallah büyümüştür yumurtaların benim 18 mm di 2 gün sonra çatar dedi yani 27 de catladiysa bugün 7 günüm