İnşallahh canım benimİnşallah herşey çok güzel olacaka canım gidince haber ver
Candy7777
Canım sen duphastonu bıraktın dimi o yuzden belkide erken oldun regl.
Hacamattanda cok fayda görenler varmıs çocuk isteyipde denenebilir oda hangi bölgeleri yapıyolar
Tam net bilmemekle beraber kuyruk sokumu yumurtalık bölgesiGebelik için hangi bölgeye hacamat yapılıyor? İlk defa duyuyorum
Evet canım üç ay kullandım bıraktım bu ay. Ben bu ay erken yumurtladım galiba yumurtlama akıntısını takvime not etmiştim tam 13 gün sonra olmuş oluyor adet biter bitmez yumurtladım.Candy7777
Canım sen duphastonu bıraktın dimi o yuzden belkide erken oldun regl.
Hacamattanda cok fayda görenler varmıs çocuk isteyipde denenebilir oda
Bende bugün tam olarak adet oldum bir hafta erken. Gel sarılalımGünaydın kızlaar,
BAT'a son 1 ve koskocaman tek çizgi ile merhabaSanıyorum ki bu ay da olmadı.
Ah kuzucum ya. Olsun şöyle düşün bu ay olmamış madem yeni döngüne 1 hafta erken girdin süre kısaldı yeni döngün içinBende bugün tam olarak adet oldum bir hafta erken. Gel sarılalım
Ayy aynen aynen gebelik yoksa ne kadar erken okadar iyi yeni döngüye çabuk başlayabiliyorsun. Hadi bakalım hayırlısı bu doktor sadece gebelik planlama üzerineyse ozaman daha iyidir diye düşünüyorum. Gidince haber ver kuzum ne diyecek acaba merak ettimAh kuzucum ya. Olsun şöyle düşün bu ay olmamış madem yeni döngüne 1 hafta erken girdin süre kısaldı yeni döngün içinBende bu sefer doktorumu değiştiriyorum.Gittiğim özel hastanede sadece bebek istemine bakan bir doktorvarmış gebelere bakmıyormuş ondan aldım 20 sine randevu. bakalım bir de onu deneyelim belki daha iyidir.
Kendimi avutma şeklimAh kuzucum ya. Olsun şöyle düşün bu ay olmamış madem yeni döngüne 1 hafta erken girdin süre kısaldı yeni döngün için
Yeni ay yeni döngü. Guncelleyim canim bat ne zamn.Bende bugün tam olarak adet oldum bir hafta erken. Gel sarılalım
Gunaydin daydi. Kiz daha erken ki.Günaydın kızlaar,
BAT'a son 1 ve koskocaman tek çizgi ile merhabaSanıyorum ki bu ay da olmadı.
Sat 18 kasımYeni ay yeni döngü. Guncelleyim canim bat ne zamn.
Yada iki kere mi yumurtlıcam kız yoksa bu ayBenimde koca çalışmaya gitti 14. Gün yumurtlarken bu sefer 8. Gün yumurtlama oldu
Hormonlarım alt üst oldu galiba fik fik yapmayınca
Değilmiş canım.Gunaydin daydi. Kiz daha erken ki.
Naptın cnm merak ettim seniBana da geç döllenme dedi de bakalım progesteron da düşük çıktı. Haftaya göreceğiz nolacağını. Adetim hep düzenli olmuştur hiçbir rahatsızlığım yok niye böyle bilmiyorum
Benimkinden 2 gün geçti ve kasık ağrım var ara ara, dört gözle bekliyorummmkızlar yumurtlamanın ardından 5 gün geçti şu an felaket bel ağrım varneden böyle oldu ya
Tabiki sağlık sıhhat olduktan sonra hep umut var demektir boş durmuyoruz cabalıyoruz güzellikle gelsinler insallah tez vakitteAslında bu ay bende salmıştım ama bu haberleri duyunca ister istemez duygularım depreşti. Offf çok zor çok olupta kaybetmek mi yoksa hiç olmaması mı hiç bilmiyorum her ikiside çok zor. Biz eşimle konuştuk anlaştık ocak ayına kadar kendimiz denicez oldu oldu olmadı aşılama tüp bebek artık doktor hangisini uygun görürse