- 18 Şubat 2024
- 121
- 20
- 28
Oncomed erken gebelik olarak sofctek awox babystarBen 12 kutu prodoctor aldim12 kutuyu bitircem bu gidişle
Bence bidaha yap canım emin olursunKızlarrrrrr ben şuan şokkk sabah bıraktığım testee bakın acaba kaç dakka sonra böyle oldubi ben mi görüyorum acabaaaa hemen gelin bana bişey söyleyin lütfennnn
Sonuçta 12 tane var diyorsunBence bidaha yap canım emin olursun
Ben bugün femaraya başladım kuzumLetu veya femara kullanan tedavi olan var mi
Kızlarrrrrr ben şuan şokkk sabah bıraktığım testee bakın acaba kaç dakka sonra böyle oldubi ben mi görüyorum acabaaaa hemen gelin bana bişey söyleyin lütfennnn
Var gibi kızZzz bu neeeeeSonuçta 12 tane var diyorsunkız bi iki gün bekliym bari daha 8 gün var biraz aksiyon olur gruptada
Kız bekleme ne beklemesi çizgi pembe bir kere. 2-3 saat sıvı tüketmeden tekrar yap gitsin ayol. Senin yerinde olsam dayanamazdım. Ayrıca önemli olan adete ne kadar kaldığı değil ne zaman yumurtladığınSonuçta 12 tane var diyorsunkız bi iki gün bekliym bari daha 8 gün var biraz aksiyon olur gruptada
Kız bekleme ne beklemesi çizgi pembe bir kere. 2-3 saat sıvı tüketmeden tekrar yap gitsin ayol. Senin yerinde olsam dayanamazdım. Ayrıca önemli olan adete ne kadar kaldığı değil ne zaman yumurtladığın
Kızlar takvim bu 11.10 da adet olmam gerek. Yumurtlamam 27.09 ama ilişkiyee iki gün önce ve bir gün sonra girdim sadece. Yani ya 25/26/28/eylülde hamile kalmış olmam lazım hamileysem tabikiVar gibi kızZzz bu neeeee.evde bırakıp kaçtıgı için bilemiyorz kimbilir kaç dakika sonea cıktı. Sabah akşam yap adete ladar btmez testler bizim bat aynımıtdı kaçtı senin
İns olumlu olur ne kadara aldın canımBen bugün femaraya başladım kuzum
Malasef pembe olabiliyor kuruma çizgileri iki üç kere başıma geldi bu testekinden çok daha belirgindiKız bekleme ne beklemesi çizgi pembe bir kere. 2-3 saat sıvı tüketmeden tekrar yap gitsin ayol. Senin yerinde olsam dayanamazdım. Ayrıca önemli olan adete ne kadar kaldığı değil ne zaman yumurtladığın
Doğru bence de olabilir ben bi iki gün kendimi hamile olarak inanmak istiyorum bir kaç güne tekrarlıym bu gün kotam doldu benceMalasef pembe olabiliyor kuruma çizgileri iki üç kere başıma geldi bu testekinden çok daha belirgindi
Kız ebnim kasığım ağrıyor iki gündür batlarımız nerdeyse aynııı , şimdilik hamileyim silik çizgiAz önce ferik horoz kaçmış ta bahçeden yakalamak için hızlı hareket ettim biraz peşinden çok kosturmadan zorlamadan bahçeye soktum. iki yumurtalığımi hissediyorum şuan hafif ağrıyoracaba benim gibi yumurtaligi bunun gibi benzer bir sebeple ağrıyan oldu mu
Daha önceden de kactiklarinda koşuyordum ama hiç ağrım olmamisti
28 aynıKız ebnim kasığım ağrıyor iki gündür batlarımız nerdeyse aynııı , şimdilik hamileyim silik çizgi
İnşallah hamilesindir testi fırlatıp evden kaçan sendin demiKız ebnim kasığım ağrıyor iki gündür batlarımız nerdeyse aynııı , şimdilik hamileyim silik çizgi
Evettttİnşallah hamilesindir testi fırlatıp evden kaçan sendin demi
Geldim canım nasılsın ? Bu aralar yoğunluğum oldu bir de hastaydım, yeni yeni kendime geliyorum. sen ne yaptın son durumlar nasıl ?@ArasaNillGerek @ayb00 @KahhveMy_Moonlight06
Kuzuşlar neredesiniz ya arada gelin buraya özlüyorum sizleri. Kaybolup duruyorsunuz ama
Teste o kadar para veremem yazık günahEvetttttesti fırlatan kız diye seslen herkes beni gösterir kız şaka maka bakacağız iki gün sonra tekrar ederim ben daha 10 test var 10 testi bitirmeden beta vermicem
Ben Türkiyede değilim canım ama türk lirasıyla 1200 tl cıvarı oluyorİns olumlu olur ne kadara aldın canım
Uygulamaya güven olmaz belki erken yumurtladın. Senin testin bol zaten yap gitsin ne olacakKızlar takvim bu 11.10 da adet olmam gerek. Yumurtlamam 27.09 ama ilişkiyee iki gün önce ve bir gün sonra girdim sadece. Yani ya 25/26/28/eylülde hamile kalmış olmam lazım hamileysem tabiki