2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kızlarrrrrr ben şuan şokkk sabah bıraktığım testee bakın acaba kaç dakka sonra böyle oldu bi ben mi görüyorum acabaaaa hemen gelin bana bişey söyleyin lütfennnn

Eklentiler

• IMG_3831.jpeg
    81 KB · Görüntüleme: 75
Kızlarrrrrr ben şuan şokkk sabah bıraktığım testee bakın acaba kaç dakka sonra böyle oldu bi ben mi görüyorum acabaaaa hemen gelin bana bişey söyleyin lütfennnn
Bence bidaha yap canım emin olursun

Sonuçta 12 tane var diyorsun kız bi iki gün bekliym bari daha 8 gün var biraz aksiyon olur gruptada
Var gibi kızZzz bu neeeee .evde bırakıp kaçtıgı için bilemiyorz kimbilir kaç dakika sonea cıktı. Sabah akşam yap adete ladar btmez testler bizim bat aynımıtdı kaçtı senin

Reactions: As6
Sonuçta 12 tane var diyorsun kız bi iki gün bekliym bari daha 8 gün var biraz aksiyon olur gruptada
Kız bekleme ne beklemesi çizgi pembe bir kere. 2-3 saat sıvı tüketmeden tekrar yap gitsin ayol. Senin yerinde olsam dayanamazdım. Ayrıca önemli olan adete ne kadar kaldığı değil ne zaman yumurtladığın

Kız bekleme ne beklemesi çizgi pembe bir kere. 2-3 saat sıvı tüketmeden tekrar yap gitsin ayol. Senin yerinde olsam dayanamazdım. Ayrıca önemli olan adete ne kadar kaldığı değil ne zaman yumurtladığın
Var gibi kızZzz bu neeeee .evde bırakıp kaçtıgı için bilemiyorz kimbilir kaç dakika sonea cıktı. Sabah akşam yap adete ladar btmez testler bizim bat aynımıtdı kaçtı senin
Kızlar takvim bu 11.10 da adet olmam gerek. Yumurtlamam 27.09 ama ilişkiyee iki gün önce ve bir gün sonra girdim sadece. Yani ya 25/26/28/eylülde hamile kalmış olmam lazım hamileysem tabiki

Eklentiler

• IMG_3832.jpeg
    64,1 KB · Görüntüleme: 67
  • IMG_3833.jpeg
    65,5 KB · Görüntüleme: 70
Malasef pembe olabiliyor kuruma çizgileri iki üç kere başıma geldi bu testekinden çok daha belirgindi

Az önce ferik horoz kaçmış ta bahçeden yakalamak için hızlı hareket ettim biraz peşinden çok kosturmadan zorlamadan bahçeye soktum. iki yumurtalığımi hissediyorum şuan hafif ağrıyor acaba benim gibi yumurtaligi bunun gibi benzer bir sebeple ağrıyan oldu mu

Daha önceden de kactiklarinda koşuyordum ama hiç ağrım olmamisti

Kız ebnim kasığım ağrıyor iki gündür batlarımız nerdeyse aynııı , şimdilik hamileyim silik çizgi

Kızlar takvim bu 11.10 da adet olmam gerek. Yumurtlamam 27.09 ama ilişkiyee iki gün önce ve bir gün sonra girdim sadece. Yani ya 25/26/28/eylülde hamile kalmış olmam lazım hamileysem tabiki
Uygulamaya güven olmaz belki erken yumurtladın. Senin testin bol zaten yap gitsin ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…