2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Geldim canım nasılsın ? Bu aralar yoğunluğum oldu bir de hastaydım, yeni yeni kendime geliyorum. sen ne yaptın son durumlar nasıl ?
Kuzum gelin arada ya özlüyorum sizleri. Çok geçmiş olsun kuzumcum umarım çabucak iyileşirsin. Bende adet oldum femaraya başladım bugün

Kızlarrrrrr ben şuan şokkk sabah bıraktığım testee bakın acaba kaç dakka sonra böyle oldu bi ben mi görüyorum acabaaaa hemen gelin bana bişey söyleyin lütfennnn
Kızlar ya bana baya bir net geliyor çizgi acaba hamilemiyim hatta ikiz gebelik olabilirmi yaa daha çok var adete ben artık kafayı yerim regl otarihine kadar

Beni de ekler misiniz ? Sat 20.09.2024 Bat 25.10.2024 Lioo İnşallah gönlümüzde ki gibi olur. Bu ay ilk defa yumurtlama takibi yapıyorum ama daha yakalayamadım

Kız zaten 12 testi 350tl ye trend*ol dan aldım ucuzdu kan vermek 1000Tl bende dedimki hamile kalsam bile testle takip edip kana para vermem

İnşallah hayırlısıysa olsun isteyen herkese inşallah
Yav sen bir tane daha yap çizginin gerçek olduğuna emin ol ondan sonra biraz daha bekleyip öyle yaparsın ama emin ol önce çizginin gerçek olup olmadığına

Adetten 4 gün önce olmuyormu senin kaçıydı bat ?
9 diyor bence 10 Ekim
En sonuncu 28 i baz alirsam 8 gün falan oluyor 12 gün geçmeden zaten çıkmaz ben regl gününü bekleyeceğim

Olup olmayacagi muaamma yani bı anlık kararla olursa olsun dedim 2. Yaşım geçiyor dedim hala cesaretime de şaşırıyorum ara sıra

Kızlar daha önce hiç boş gebelik geçireniniz oldu mu? Belirtileri nelerdir bilginiz var mı?

Kızlar takvim bu 11.10 da adet olmam gerek. Yumurtlamam 27.09 ama ilişkiyee iki gün önce ve bir gün sonra girdim sadece. Yani ya 25/26/28/eylülde hamile kalmış olmam lazım hamileysem tabiki
Sen bu takvime göre bilemezsin ki yumurtlamayı ya ben takvime göre 26 i yumurtlama görünüyor ama ovulasyon testi yaptıgımda hep silik çizgiydi takvim pek dogru degl. Bu ay olmazsa ben bdahaki ay gene ovulasyon testi alıp denicem bakalm. Bende ctesi sabah test yapabilirim
28 aynı ben 26 yumurtalamisim tutmaz dedim olursa olur amen dedim
Kız benimde 25-26 gibi nasıl anladınız yumurtlamayı kızlar akıntıdan mı. Benm mesela 25 i akıntı vardı şeffaf omuydu acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…