Kuzum gelin arada ya özlüyorum sizleri. Çok geçmiş olsun kuzumcum umarım çabucak iyileşirsin. Bende adet oldum femaraya başladım bugünGeldim canım nasılsın ? Bu aralar yoğunluğum oldu bir de hastaydım, yeni yeni kendime geliyorum. sen ne yaptın son durumlar nasıl ?
Anladım canım teşekkür ederimBen Türkiyede değilim canım ama türk lirasıyla 1200 tl cıvarı oluyor
İns hamilesindirDoğru bence de olabilir ben bi iki gün kendimi hamile olarak inanmak istiyorum bir kaç güne tekrarlıym bu gün kotam doldu bence
Kız zaten 12 testi 350tl ye trend*ol dan aldımUygulamaya güven olmaz belki erken yumurtladın. Senin testin bol zaten yap gitsin ne olacak
İnşallah hayırlısıysa olsunİns hamilesindir
Kızlar ya bana baya bir net geliyor çizgi acaba hamilemiyim hatta ikiz gebelik olabilirmi yaa daha çok var adeteKızlarrrrrr ben şuan şokkk sabah bıraktığım testee bakın acaba kaç dakka sonra böyle oldubi ben mi görüyorum acabaaaa hemen gelin bana bişey söyleyin lütfennnn
Bı tane daha yap bol almışsın zatenKızlar ya bana baya bir net geliyor çizgi acaba hamilemiyim hatta ikiz gebelik olabilirmi yaa daha çok var adeteben artık kafayı yerim regl otarihine kadar
Yav sen bir tane daha yap çizginin gerçek olduğuna emin ol ondan sonra biraz daha bekleyip öyle yaparsın ama emin ol önce çizginin gerçek olup olmadığınaKız zaten 12 testi 350tl ye trend*ol dan aldımucuzdu kan vermek 1000Tl bende dedimki hamile kalsam bile testle takip edip kana para vermem
İnşallah hayırlısıysa olsunisteyen herkese inşallah
Kızlar ya bana baya bir net geliyor çizgi acaba hamilemiyim hatta ikiz gebelik olabilirmi yaa daha çok var adeteben artık kafayı yerim regl otarihine kadar
Yok yok bekliycemYapmaya gittin galiba
Cumartesi erken benim içinYok yok bekliycemiki gün sonra sabah yapcam yani cumartesi sabah yapiym ben
Sende de test varsa sende yap cumartesi sabah
Adetten 4 gün önce olmuyormu senin kaçıydı bat ?Cumartesi erken benim için
9 diyor bence 10 EkimAdetten 4 gün önce olmuyormu senin kaçıydı bat ?
İnşallah pozitiftir9 diyor bence 10 Ekim
En sonuncu 28 i baz alirsam 8 gün falan oluyor 12 gün geçmeden zaten çıkmaz ben regl gününü bekleyeceğim
Hayırlısı olsunİnşallah pozitiftir
Bende bugün femaraya başladımLetu veya femara kullanan tedavi olan var mi
Bizim de batlarımız aynı olacak muhtemelenBen bugün femaraya başladım kuzum
Sen bu takvime göre bilemezsin ki yumurtlamayı ya ben takvime göre 26 i yumurtlama görünüyor ama ovulasyon testi yaptıgımda hep silik çizgiydi takvim pek dogru degl. Bu ay olmazsa ben bdahaki ay gene ovulasyon testi alıp denicem bakalm. Bende ctesi sabah test yapabilirimKızlar takvim bu 11.10 da adet olmam gerek. Yumurtlamam 27.09 ama ilişkiyee iki gün önce ve bir gün sonra girdim sadece. Yani ya 25/26/28/eylülde hamile kalmış olmam lazım hamileysem tabiki
Kız benimde 25-26 gibi nasıl anladınız yumurtlamayı kızlar akıntıdan mı. Benm mesela 25 i akıntı vardı şeffaf omuydu acaba28 aynıben 26 yumurtalamisim tutmaz dedim olursa olur amen dedim
Aynen bence deBizim de batlarımız aynı olacak muhtemelen