- 11 Mart 2008
- 1.706
- 1.773
Olabilir. Ne zaman yapalım ne diyonBelki kacirdin belli olmaz. Ne zaman test yapcan bende seninle eș zamanlı yapim diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olabilir. Ne zaman yapalım ne diyonBelki kacirdin belli olmaz. Ne zaman test yapcan bende seninle eș zamanlı yapim diyorum
Çok şükür cinsiyeti öğrendiniz mi Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinİyiyim kuzum çok şükür cumartesi randevum var bakalım. 15. Haftamdayım bulantı vs hiç bir şey kalmadı çok şükür
Amin çok teşekkür ederim Henüz öğrenmedikÇok şükür cinsiyeti öğrendiniz mi Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Bi kaç gün daha bekle test yap bence o zaman net sonucu alırsın bi iki gün gecikme normal sayılıyor umarım çift çizgiyi görürsünYa benim gecikme 2 gün oldu testte yapmadım çünkü geçen Salı kan vermiştim negatif çıktı şuan hala beklemedeyim
Kız sonuca bakmadan evde bırakıp kaçtınmıBen bu sabah bi test daha yaptım . Evde bıraktım çıktım adete daha 8 gün var
Kiz daha erken. Olmuşsa yeni yeni döllenme oluyordur. Biraz bekle ben oglumda adete 1 gun kala negatifti 1 gün gecikmeyle silik çizgi çıkmıştı. O yuzden erken yapsan varsada negatif gözükecek oyle olunca sende stres yapacaksın üzüleceksin. Akışına bırak.Ben bu sabah bi test daha yaptım . Evde bıraktım çıktım adete daha 8 gün var
Yav hiç meraklı degilmişsin haBen bu sabah bi test daha yaptım . Evde bıraktım çıktım adete daha 8 gün var
Daha yumurtlama bilr olmadıGünaydınm herkese bat gelen yaklaşan yokmu test yapan bişeler
Bn cuma alıp cumartesi yaparım diyorumGünaydınm herkese bat gelen yaklaşan yokmu test yapan bişeler
Sabah erken gebelik testi yaptım negatif sanırım mevsimsel gecikiyorumBelki geç dollenmedir.
Evet ilk 3 beş dakka bişey çıkmadı benimde acil çıkmam gerekiyordu çıktım amaaan napiym daha 8 gün var zaten iki gün sonra bitane daha yaparım kasığım ağrıyor göğüslerim de ama kendim uyduruyormuşum gibimede geliyor. Bu ay beklentiye girmiyorum ya olmicak benceKız sonuca bakmadan evde bırakıp kaçtınmı
Yaaa hem çok merak ediyom hem de umutsuzum kafam karıştı yaptım sonra bakma boşver dedim kaçtımKiz daha erken. Olmuşsa yeni yeni döllenme oluyordur. Biraz bekle ben oglumda adete 1 gun kala negatifti 1 gün gecikmeyle silik çizgi çıkmıştı. O yuzden erken yapsan varsada negatif gözükecek oyle olunca sende stres yapacaksın üzüleceksin. Akışına bırak.
Benim BAT'a 2 gün var. Çatlamanın 10. günü kan vermiştim negatifti. Adet bekliyorum.Günaydınm herkese bat gelen yaklaşan yokmu test yapan bişeler
En güzeli bende test alayım hangi marka alsam ki bata 4 gün kala yapmaya baslıcam.bugun 6-7 güm var hiçbi belirtim yok sıfırEvet ilk 3 beş dakka bişey çıkmadı benimde acil çıkmam gerekiyordu çıktım amaaan napiym daha 8 gün var zaten iki gün sonra bitane daha yaparım kasığım ağrıyor göğüslerim de ama kendim uyduruyormuşum gibimede geliyor. Bu ay beklentiye girmiyorum ya olmicak bence
Ben 12 kutu prodoctor aldim 12 kutuyu bitircem bu gidişleEn güzeli bende test alayım hangi marka alsam ki bata 4 gün kala yapmaya baslıcam.bugun 6-7 güm var hiçbi belirtim yok sıfır