2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Ya benim gecikme 2 gün oldu testte yapmadım çünkü geçen Salı kan vermiştim negatif çıktı şuan hala beklemedeyim
Bi kaç gün daha bekle test yap bence o zaman net sonucu alırsın bi iki gün gecikme normal sayılıyor umarım çift çizgiyi görürsün

Ben bu sabah bi test daha yaptım . Evde bıraktım çıktım adete daha 8 gün var 😂😂

Ben bu sabah bi test daha yaptım . Evde bıraktım çıktım adete daha 8 gün var 😂😂
Kiz daha erken. Olmuşsa yeni yeni döllenme oluyordur. Biraz bekle ben oglumda adete 1 gun kala negatifti 1 gün gecikmeyle silik çizgi çıkmıştı. O yuzden erken yapsan varsada negatif gözükecek oyle olunca sende stres yapacaksın üzüleceksin. Akışına bırak.

Günaydınm herkese bat gelen yaklaşan yokmu test yapan bişeler😍
Bn cuma alıp cumartesi yaparım diyorum
Rüyamda yine kan gördüm
Busefer kendimi değil başkasını gördüm ama bilmiyorum
Adet olurum blki tutmadı galiba
Ben adet yaklaştıkça rüyamda görürüm adet olurum

Kız sonuca bakmadan evde bırakıp kaçtınmı😂😂
Evet ilk 3 beş dakka bişey çıkmadı benimde acil çıkmam gerekiyordu çıktım 😂😂😂 amaaan napiym daha 8 gün var zaten iki gün sonra bitane daha yaparım 😅😅😅 kasığım ağrıyor göğüslerim de ama kendim uyduruyormuşum gibimede geliyor. Bu ay beklentiye girmiyorum ya olmicak bence 😅😂

Kiz daha erken. Olmuşsa yeni yeni döllenme oluyordur. Biraz bekle ben oglumda adete 1 gun kala negatifti 1 gün gecikmeyle silik çizgi çıkmıştı. O yuzden erken yapsan varsada negatif gözükecek oyle olunca sende stres yapacaksın üzüleceksin. Akışına bırak.
Yaaa hem çok merak ediyom hem de umutsuzum 😅 kafam karıştı yaptım sonra bakma boşver dedim kaçtım 😂😂

Kızlar yumurtanın çatladığını nasıl anlarız bu ay iki kere şeffaf yumurta akı gibi akıntı geliyor

Merhaba Hanımlar öncelikle Allah herkese Hayırlı, sağlıklı evlatlar nasip etsin. Bizde olursa olur olmazsa olmasın kafasındayiz. Bir korunursak 2 korunmuyoruz. Bir kere spiral taktırdım başıma gelmeyen kalmadı. Hap içtim sinir hat safhaya çıktı. İğne kullandım adet düzenim berbat oldu. Sonuç olarak eve yeni bir bebek fikri kulağa hoş gelmeye başladı. Hayırlısı olsun bakalım
Sat 22.09.2024/ bat 17.10.2024

Evet ilk 3 beş dakka bişey çıkmadı benimde acil çıkmam gerekiyordu çıktım 😂😂😂 amaaan napiym daha 8 gün var zaten iki gün sonra bitane daha yaparım 😅😅😅 kasığım ağrıyor göğüslerim de ama kendim uyduruyormuşum gibimede geliyor. Bu ay beklentiye girmiyorum ya olmicak bence 😅😂
En güzeli bende test alayım hangi marka alsam ki 👀 bata 4 gün kala yapmaya baslıcam.bugun 6-7 güm var hiçbi belirtim yok sıfır

X