- 14 Haziran 2023
- 6.262
- 4.974
- 23
Hayır ya bence değil zaten ilişki gün aşırı öneriliyor. Sen önemli günleri değerlendirmişsin zaten sperminde 72 saat yaşadığını göz önünde bulundurursak hiç moralini bozmaya gerek yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayır ya bence değil zaten ilişki gün aşırı öneriliyor. Sen önemli günleri değerlendirmişsin zaten sperminde 72 saat yaşadığını göz önünde bulundurursak hiç moralini bozmaya gerek yok
Canım benimm çok teşekkür ederiimAyyy cok sevindimmm kızzzz kendim bebegim olmuş kadar gerçekten. İnşallah lekelenmen de geçer sağlıkla büyür
Doğru canım aslında ama dün akşam da yapabilmek isterdim ihtimalleri güçlendirmek için hahah Asıl benim aklıma şey takılıyor. Ben tedaviye başlamadan önce çatlama olduğu zaman bende şeffaf yapışkan akıntı oluyordu. Ama tedavi sürecinde bu hiç olmadıHayır ya bence değil zaten ilişki gün aşırı öneriliyor. Sen önemli günleri değerlendirmişsin zaten sperminde 72 saat yaşadığını göz önünde bulundurursak hiç moralini bozmaya gerek yok
Bence değerlendirme günleri gayet iyi kuzum için rahat olsunDoğru canım aslında ama dün akşam da yapabilmek isterdim ihtimalleri güçlendirmek için hahah Asıl benim aklıma şey takılıyor. Ben tedaviye başlamadan önce çatlama olduğu zaman bende şeffaf yapışkan akıntı oluyordu. Ama tedavi sürecinde bu hiç olmadı
Ayyyy ben buhu şimdi görüyorum. Canım benim kalp atışını da duydun demek çok çok sevindimCanım çarşamba günü başka doktora gittik ve bebeği, kalp atışını duyduk çok şükürr
Ama lekelenmelerim devam ediyor maalesef
Dinleniyorum salı günü yine randevum var daha netleşecek her şey bakalım
İnşallahh sağlıklıdır tutunur bebeğim
Evet canım duydum çok şükürAyyyy ben buhu şimdi görüyorum. Canım benim kalp atışını da duydun demek çok çok sevindim
Progestan iğne falan birşeyler verirler lekelenmen de geçer inşallah canım
Ayyy böyle bizim gibi çok uğraşıp çok bekleyip hamile kalanları görünce çok seviniyorum içim umut doluyor. İnşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürüz canım benim
Canım benim adet gecikti ama hsg çektirmiştim bu ay. Dün bat günümdü, dün yaptım kaset test negatifti. Hsg adet geciktiriyormu bilmiyorum.Hepinize günaydın kızlaar,
@kurabik @meltqueen @derindenizmavisi @beyazmanolya66 @mirinn Mystika @topraktonlari sizler ne durumdasınız BATlarının şu sıralarmışş
Merhaba sonuö be öıktı hel işe yaradı mııHah benim de aynı böyle işte. 7 kasım benim de regl günüm ama meme içlerim o kadar acıyor ki eğilemiyorum.
Merhaba. Hayır yaramadı. Hatta çok ağır bir regl döneminden geçiyorum.Merhaba sonuö be öıktı hel işe yaradı mıı
Bende hiç anlamadım kuzum. Tedavisiz daha iyi çatlıyormuşum gibi bir his var içimde hahah. Doktora da sorucam sorucam unutuyorumBence değerlendirme günleri gayet iyi kuzum için rahat olsun
Ayyy biliyor musun bende de öyle oluyor. Klomen femara falan kullandığımda doktor çatlamış diye teyit etmese yumurtlamadım sanıcam. Hele geçen ay femara kullandığımda kupkuruydu hiiiiççççç yoktu akıntı. Bu ay ara verdim tedaviye adet bittiğinden beri akıntım çok. Neden böyle oluyor acaba
Ben sordum dikkate almadı onun bir önemi yok ultrasonda çatladığını görüyoruz dediBende hiç anlamadım kuzum. Tedavisiz daha iyi çatlıyormuşum gibi bir his var içimde hahah. Doktora da sorucam sorucam unutuyorum
Anca dönüş yapabiliyorum kusura bakmayın.Hangi gün başlanır bilmiyorum benimle aynı gün aşılama yapan hanıma da yazdı kullanmaya başlaması için. Dediğiniz gibi bat a kadar kullanayım en iyisi.Neden o kadar erken başlamış normalde reglin 21.günü kanda progesteron bakıp öyle yazmalıydı. Regl olursanız bırakın olmazsanız devam, bitmeye yakın doktorunuza söyleyin tekrar yazacaktır.
Sonucun çıktımı cnmBu ne biçim şey ya hala onaysız yaziyo test sonucunda meraktan delirmek üzereyim
İyiyim çok şükür canım sahalara döndüm pazartesi hastaneye gitcem doktora durumu anlatayım oglumdan önce de böyle oldu oğlumda da hep kanamam vardı, oglumdan sonra iki kez hamileliği öğrendikten iki gün sonra kaybettim. Belki bir sebebi vardır durumu anlatayım.Mevsimm34 kuşum nasılsın? Nasıl oldun?
Güzel haberler al inşallah canımKızlaaaaar bu sabahki erken gebelik testim çoook silik biz çizgi çıkardı. Adetime 6 gün var. Yarın kan vericem. Allahım noooooolurr
Dün akşam babaannem aradı, rahmetli babam rüyasına girmiş demiş ki, git kugukusuna söyle bebeği var onun canım babam
Sen nasılsın canımMevsimm34 kuşum nasılsın? Nasıl oldun?
Hayırlı olsun canım bebişini kucağına sağlıkla aldığın günleri de gör inşallah Rabb'im sana bağışlasınCanım benimm çok teşekkür ederiim
İnşallahh geçer canım
Darısı en yakın zamanda sana ve isteyen herkese sağlıkla nasip olsun
Sonuçtan haber varmıBu ne biçim şey ya hala onaysız yaziyo test sonucunda meraktan delirmek üzereyim