2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Merhaba. Hayır yaramadı. Hatta çok ağır bir regl döneminden geçiyorum.
Bebek fikri ve çalışmalarını rafa kaldırdık. Aralık ayında tüp bebek için bir değerlendirme yaparız diye de eşimle en son konuştuk.
Sonuç olarak ben de jel de işe yaramadı.
Ben gecen sene kullandim sonra mantar oldum jel yüzünden ve doktora gittigimde enfeksiyonun şiddetli adet sancisi yapabildigini ögrendim

İyiyim çok şükür canım sahalara döndüm 😁 pazartesi hastaneye gitcem doktora durumu anlatayım oglumdan önce de böyle oldu oğlumda da hep kanamam vardı, oglumdan sonra iki kez hamileliği öğrendikten iki gün sonra kaybettim. Belki bir sebebi vardır durumu anlatayım.
Kimyasaladan sonra hamile kalmak daha kolay dedikleri bu galiba. Belkide vücudun sağlıklı bir geneliğe hazırlanıyordur. İnşallah. Sahalar geri dönmene de çok sevindim göremeyince merak etmiştim😊

Kızlar ya bu aldığımız hormon ilaçları kilo yapıyor değil mi? Bu kiloları vermenin bir yolu yok mu? Hiç kilo veremiyorum ben

Napiyonuz güzeller. Çift cizgili gunler diliyorum 😍

Selam kızlar 3 gündür yumurta akı gibi akıntım var. Ovu testi yapıyorum hiç pik olmadı. Daha önce test yapmadığım için net bilgim yok🥹 neyin nesidir bu akıntı yumurtlama belirtisi mi? Öyleyse testte neden pik yapmadı.

Selam kızlar 3 gündür yumurta akı gibi akıntım var. Ovu testi yapıyorum hiç pik olmadı. Daha önce test yapmadığım için net bilgim yok🥹 neyin nesidir bu akıntı yumurtlama belirtisi mi? Öyleyse testte neden pik yapmadı.
Canim benimde yumurta akı gibi akintim oluyo sonra 1-3 gün sonrasi biraz sıvilașiyo ve sonra pik oluyo her zaman

Canim benimde yumurta akı gibi akintim oluyo sonra 1-3 gün sonrasi biraz sıvilașiyo ve sonra pik oluyo her zaman
Daha önce bu kadar dikkat etmediğim için bilemedim . Reglim bittiğinden beri 1 dolu, 1 boş değerlendiriyoruz. Tüm yumurtlama belirtilerini yaşıyorum hatta 2 gün önce de akıntıyla karışık çok az açık pembe birşey geldi o günde test yaptım acaba yumurtladım mı diye pik göremedim.

İyiyim kuzum nasıl olayım. Saldım bu ay ne yumurtlama ne adet tarihi hiçbirini takip etmedim. Burayada öylesine giriyorum. Bilgim olduğu konulara yazıyorum okadar
Stres yoksa bebiş var inşallah çünkü en önemli şeyi yapıp kendini düşüncelerini rahat bırakmışsın güzel haberler alalım inşallah

X