2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Hayır ya bence değil zaten ilişki gün aşırı öneriliyor. Sen önemli günleri değerlendirmişsin zaten sperminde 72 saat yaşadığını göz önünde bulundurursak hiç moralini bozmaya gerek yok

Hayır ya bence değil zaten ilişki gün aşırı öneriliyor. Sen önemli günleri değerlendirmişsin zaten sperminde 72 saat yaşadığını göz önünde bulundurursak hiç moralini bozmaya gerek yok
Doğru canım aslında ama dün akşam da yapabilmek isterdim ihtimalleri güçlendirmek için hahah Asıl benim aklıma şey takılıyor. Ben tedaviye başlamadan önce çatlama olduğu zaman bende şeffaf yapışkan akıntı oluyordu. Ama tedavi sürecinde bu hiç olmadı

Bence değerlendirme günleri gayet iyi kuzum için rahat olsun

Ayyy biliyor musun bende de öyle oluyor. Klomen femara falan kullandığımda doktor çatlamış diye teyit etmese yumurtlamadım sanıcam. Hele geçen ay femara kullandığımda kupkuruydu hiiiiççççç yoktu akıntı. Bu ay ara verdim tedaviye adet bittiğinden beri akıntım çok. Neden böyle oluyor acaba

Ayyyy ben buhu şimdi görüyorum. Canım benim kalp atışını da duydun demek çok çok sevindim
Progestan iğne falan birşeyler verirler lekelenmen de geçer inşallah canım

Ayyy böyle bizim gibi çok uğraşıp çok bekleyip hamile kalanları görünce çok seviniyorum içim umut doluyor. İnşallah sağlıcakla kucağına aldığın günleri de görürüz canım benim

Evet canım duydum çok şükür
Verdiler canım inşallahh geçer lekelenmelerim de

Ahh canım benim çok teşekkür ederim
İnşallahh sağlıkla devam eder ama cidden herkes gibi çok uğraştım bende
Rabbim en yakın zamanda sanada, isteyenlere de sağlıkla nasip etsin inşallahh
En içten duamdır sizede çok dua ediyorum

Merhaba sonuö be öıktı hel işe yaradı mıı
Merhaba. Hayır yaramadı. Hatta çok ağır bir regl döneminden geçiyorum.
Bebek fikri ve çalışmalarını rafa kaldırdık. Aralık ayında tüp bebek için bir değerlendirme yaparız diye de eşimle en son konuştuk.
Sonuç olarak ben de jel de işe yaramadı.

Bende hiç anlamadım kuzum. Tedavisiz daha iyi çatlıyormuşum gibi bir his var içimde hahah. Doktora da sorucam sorucam unutuyorum

Bende hiç anlamadım kuzum. Tedavisiz daha iyi çatlıyormuşum gibi bir his var içimde hahah. Doktora da sorucam sorucam unutuyorum
Ben sordum dikkate almadı onun bir önemi yok ultrasonda çatladığını görüyoruz dedi

11.gun yazanı dün öğle saatlerinde 12gibibyaptim hiç umudun kalmamıştı pikos olduğu için çatlamayacak diye düşündüm ta ki yarım saat önce alıp bakana kadar çizgi eşit koyulukta bugünse ovulasyon testi yapmadım yapamyacaktim da onumzdeki ay tekrar yeniden yapicaktim dediğim gibi umudum kalmamıştı çift çizgileri gördükten sonra şimdi tekrar yaptım. Dün akşam saat 6/7gibi birliktelik olmuştu bugunise olmadı eşim gece calisiyor Sabah 4/5gibi anca gelir inşallah yumurta önceden çatlayıp işlevini kaybetmiş olmaz sizce pik olmusmu dün yaptigim test

Eklentiler

• IMG_20241108_210929.jpg
    89 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20241108_210915.jpg
    108,1 KB · Görüntüleme: 22
Neden o kadar erken başlamış normalde reglin 21.günü kanda progesteron bakıp öyle yazmalıydı. Regl olursanız bırakın olmazsanız devam, bitmeye yakın doktorunuza söyleyin tekrar yazacaktır.
Anca dönüş yapabiliyorum kusura bakmayın.Hangi gün başlanır bilmiyorum benimle aynı gün aşılama yapan hanıma da yazdı kullanmaya başlaması için. Dediğiniz gibi bat a kadar kullanayım en iyisi.

Mevsimm34 kuşum nasılsın? Nasıl oldun?
İyiyim çok şükür canım sahalara döndüm pazartesi hastaneye gitcem doktora durumu anlatayım oglumdan önce de böyle oldu oğlumda da hep kanamam vardı, oglumdan sonra iki kez hamileliği öğrendikten iki gün sonra kaybettim. Belki bir sebebi vardır durumu anlatayım.

Güzel haberler al inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…