2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kızlar reglime 4 gün falan kaldı sanırım, parlak beyazımsı akıntım var. Daha öncesi için pek hatırlamıyorum bu tür akıntıyı. Yaşayan var mı?

Aa baya geç döllenme olmuş sizde. Evet doktorlar da 10 gün en az gecikme bekleyin diyorlar da nerdeee bizde o sabır

Kızlar birşey sorucam 26 Ekim-30 ekim regldim. Ben 5 kasım 21:00′da çatlatma iğnesi vurdum.
İlişki günleri 31 Ekim, 2 kasım, 4 kasım, 5 kasım, 6 kasım oldu. 7 Kasımda ilişki olmadı.
Sizce bu kayıp mı umutsuzluğa kapılmalı mıyım? Lioo Candy7777 ve diğer arkadaşlar

Bazi doktorlar adet bitimi iliskide sansin daha yuksek oldugunu soyler
Hayirli haberler al canim

Gozlerim oyun mu oynuyor goruyor muyum anlayamadım ya kil gibi cizgi mi var sanki
Evet bende öyle görüyorum ama şöyle tlf programda 7 de regil tarihi gosteriyo olmadım ama geçen ay 14 de regl oldum sence hangisine inanayım programa göre 2 gün gecikmedeyim geçen ay ki regilimi sayarsam 6 günüm var kafam allak bullak oluyo

Valla canim ne desem yalan olur ama yani bu teste gorede var gozukuyor incecikte olsa anlamadim ki

Bazi doktorlar adet bitimi iliskide sansin daha yuksek oldugunu soyler
Hayirli haberler al canim
O zaman 7sinde ilişki olmaması sıkıntı değil öyle mii, çatlatma iğnesi vurunca emin olamadım çünkü iki ay önce gittiğimde doktorum çatlatma iğnesi vurduktan sonraki 5 gün her gün ilişki demişti. Biz adet bitiminde bi dolu bi boş çok güzel başladık da dün ilişki olmayınca beni bi huzursuzluk kapladı

Yok canim kendini rahat birak belki tuttu bilemezsin ki
Ay cok heyecanli yaaaa

Ayyy cok sevindimmm kızzzz kendim bebegim olmuş kadar gerçekten. İnşallah lekelenmen de geçer sağlıkla büyür

Aa kan mi verdin ay insallah pozitiftir canim o kadar test yaptin bekledigin sonucu al inşallah
Evet ama sağlık ocağında verdim akşam çıkar dediler artık testlere ve özel de kan vermekten iflas edecem bu defada sağlık ocağında yapayım mecburen beklerim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…