2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

burdada eczanelerde çok pahalı canım internet üzerinden çok daha uygun bende internetten alıyorum sizin internette satışı yokmu amazondan falan bakabilirsin
Var satiş bir bakayim

Aynen seninki belli olmaz emziriyorsun bde düzenin değişiktir canım. Ovu testi pahalı diyorsan vucudundaki sinyalleri takip et
Aslinda bariz sinyal akıntı sayiliyor ama tahmini yumurtlamam oldu diyorum 3 gun sonra yine başlıyor.

Kızzlar benım kasım ayı gebelik planı yalan oldu dr.a gittim ve bır ay surecek diş tedavım oldugunu soyledı 4dişim cekılıcek kaplama vs vs ve gebelıkde dişe yapılan işlemler çok tehlıkelı bebek için dedi dr. Siz daha önce diş tedavilerinizi yaptırdınız mı 🥲

Ben bugün de yaptım ilk 10 dk da böyle değişik bi gölge oldu. Anlatamıyorum şu an çünkü çekemedim ama demek ki bu da bozuktu
Biliyorum bana da hep çıktı o gölge ama kanda negatifti hatta buraya atıyordum kızlara göstereyim diye. İnşallah senin beta yükselir ve çizgin netleşir canım ✨

Kizlar şimdi benim döngüm her ay farklı oldugu için. Döngünün 14. Günü yumurtlama olmuyordur demi. Mesela geçen ay 10 gun gecikti. Beklenen adetten geri 14 gün sayilinca yumurtlama oluyor demi. Şimdi ben ovu testi yapmasam. Uygulamanin gosterdigi tarihte yumurtlama olmuyor o zman. Ne zamn olacağı belli değil demi.
Ben 28 günde bir oluyorum hep 14. Gün yumurtlama oluyo çok nadir 12 13. Gün
Senin bnce 20. Günlerde falan oluyodur
Blki ayda iki kez Bile olabilir yumurtlama nadirende olsa😀😀

Kızlar birşey sorucam ios için gebelik planlama uygulaması öneriniz var mı. Hep bulduklarım hamilelik için

Kızzlar benım kasım ayı gebelik planı yalan oldu dr.a gittim ve bır ay surecek diş tedavım oldugunu soyledı 4dişim cekılıcek kaplama vs vs ve gebelıkde dişe yapılan işlemler çok tehlıkelı bebek için dedi dr. Siz daha önce diş tedavilerinizi yaptırdınız mı 🥲
Aynen cnm ilaç kullanıyolar ya riskli
Geçmiş olsun ❤️

Kızlar moralim bozuldu yumurtlama takibi yapıyorduk yumurtam çatlamış iğneye gerek kalmadı ama o tarihlerde tahminen ilişki olmadı. Şöyle carsamba 12mm di yumurta doktor cumartesi pazar degerlendirin dedi cuma akşamı ovulasyon testi yaptım pike yakindı daha olmamış zannettim ilişki olmadı cumartesi baya siliklesti o gece ve pazar oldu zaten bugünde catlamisti hatta cuma günü burayada sormuştum muhtemelen Perşembe pik oldu cuma çatladı 😥

Kızlar birşey sorucam ios için gebelik planlama uygulaması öneriniz var mı. Hep bulduklarım hamilelik için
Ben femometer kullanıyorum canım çoğunlukla doğru çıkıyor hem fonksiyonuda çok. Şunların ikisi de iyi

Eklentiler

• IMG_6383.jpeg
    IMG_6383.jpeg
    33,8 KB · Görüntüleme: 6
X