- 14 Temmuz 2023
- 2.332
- 2.028
- 22
Var satiş bir bakayimburdada eczanelerde çok pahalı canım internet üzerinden çok daha uygun bende internetten alıyorum sizin internette satışı yokmu amazondan falan bakabilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var satiş bir bakayimburdada eczanelerde çok pahalı canım internet üzerinden çok daha uygun bende internetten alıyorum sizin internette satışı yokmu amazondan falan bakabilirsin
Aslinda bariz sinyal akıntı sayiliyor ama tahmini yumurtlamam oldu diyorum 3 gun sonra yine başlıyor.Aynen seninki belli olmaz emziriyorsun bde düzenin değişiktir canım. Ovu testi pahalı diyorsan vucudundaki sinyalleri takip et
Boşver canım bizim dilbacım bu hangi dil
Biliyorum bana da hep çıktı o gölge ama kanda negatifti hatta buraya atıyordum kızlara göstereyim diye. İnşallah senin beta yükselir ve çizgin netleşir canımBen bugün de yaptım ilk 10 dk da böyle değişik bi gölge oldu. Anlatamıyorum şu an çünkü çekemedim ama demek ki bu da bozuktu
Ben 28 günde bir oluyorum hep 14. Gün yumurtlama oluyo çok nadir 12 13. GünKizlar şimdi benim döngüm her ay farklı oldugu için. Döngünün 14. Günü yumurtlama olmuyordur demi. Mesela geçen ay 10 gun gecikti. Beklenen adetten geri 14 gün sayilinca yumurtlama oluyor demi. Şimdi ben ovu testi yapmasam. Uygulamanin gosterdigi tarihte yumurtlama olmuyor o zman. Ne zamn olacağı belli değil demi.
Canım naptınBen bugün de yaptım ilk 10 dk da böyle değişik bi gölge oldu. Anlatamıyorum şu an çünkü çekemedim ama demek ki bu da bozuktu
Aynen cnm ilaç kullanıyolar ya riskliKızzlar benım kasım ayı gebelik planı yalan oldu dr.a gittim ve bır ay surecek diş tedavım oldugunu soyledı 4dişim cekılıcek kaplama vs vs ve gebelıkde dişe yapılan işlemler çok tehlıkelı bebek için dedi dr. Siz daha önce diş tedavilerinizi yaptırdınız mı
Femometer tatlımKızlar birşey sorucam ios için gebelik planlama uygulaması öneriniz var mı. Hep bulduklarım hamilelik için
Ben femometer kullanıyorum canım çoğunlukla doğru çıkıyor hem fonksiyonuda çok. Şunların ikisi de iyiKızlar birşey sorucam ios için gebelik planlama uygulaması öneriniz var mı. Hep bulduklarım hamilelik için
Iyiz şükür bizde buyuyoruz. Yaramazliklar başladı.İyiyim yaşayıp gidiyoruz. Sen nasılsın oğlan nasıl