Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetin biter bitmez başla bence ben öyle yapıyordum çatlamayı gördükten sonra bırakırsın yapmayıKızlar ovulasion testi kaç tane lazım oluyor 1 ayda. Ve döngünün kaçıncı günü baslanmali.
Kızlar hiç rahim için mr çektiren oldu mu
Mr daki görüntüsü arkuat uterus kalp şeklinde rahimCanım Rahim için değilde kuyruk sokumu için mr girmiştim ilaçlı
Rahmim olduğu gibi gözüküyodu
Rahimimdeki şeyleri de rapora yazmışlar
Bende bu ay alıcam 30 tane almayı düşünüyorum fazladan kalsın diyeKızlar ovulasion testi kaç tane lazım oluyor 1 ayda. Ve döngünün kaçıncı günü baslanmali.
Burda çok pahalı normal gebelik testinin 5 katı nerdeyse 1 tanesi. O yuzden 4 5 tane alsam yetmez miBende bu ay alıcam 30 tane almayı düşünüyorum fazladan kalsın diye
Bilemedim ki şimdi eczane değil de internetten baksan daha uygun burda da eczanede çok pahalı oluyor. 4 5 tane yeter mi bilemiyorum yumurtlamana bağlıBurda çok pahalı normal gebelik testinin 5 katı nerdeyse 1 tanesi. O yuzden 4 5 tane alsam yetmez mi
Ben bugün de yaptım ilk 10 dk da böyle değişik bi gölge oldu. Anlatamıyorum şu an çünkü çekemedim ama demek ki bu da bozuktuProdoctoru hiç kullanmadım canım ama benim yaptığım nerdeyse her testte böyle grimsi gölgeli kuruma çizgisi çıktı
Yarın başka bir doktora daha danışmayı düşünüyorum bakalımMr daki görüntüsü arkuat uterus kalp şeklinde rahim
Hayırlısı cnm umarım birsey yokturYarın başka bir doktora daha danışmayı düşünüyorum bakalım
Önce hsg dedi sonra değiştirdi mr istedi. Yarın birde özele gidecem bakalım ne olacak. Bu gün devlete gittim.Hayırlısı cnm umarım birsey yoktur
Ama yinede cektirirsen hsg de hersey belli oluyo zaten ayriyeten mr a gerek yok bnce
Canım burda internette 30 lu satılıyordu ben öyle aldım ama döngünün 10, günü basladm ben 16 gibi yumurtlasam 7-8 tane kullanırım genede çatlama vs derken.Kızlar ovulasion testi kaç tane lazım oluyor 1 ayda. Ve döngünün kaçıncı günü baslanmali.
Teke bazaryn yanyndaky aptekda 4 manat eken. Alyp göremok yöne baldyzym aytdyBurda çok pahalı normal gebelik testinin 5 katı nerdeyse 1 tanesi. O yuzden 4 5 tane alsam yetmez mi
Canım burda internette 30 lu satılıyordu ben öyle aldım ama döngünün 10, günü basladm ben 16 gibi yumurtlasam 7-8 tane kullanırım genede çatlama vs derken.
Bazende geç yumurtlama falan olıyor en az 10 tane al
Ha teke bazarada gidibem bolonok.Teke bazaryn yanyndaky aptekda 4 manat eken. Alyp göremok yöne baldyzym aytdy
Doğru anladım canım.Bilemedim ki şimdi eczane değil de internetten baksan daha uygun burda da eczanede çok pahalı oluyor. 4 5 tane yeter mi bilemiyorum yumurtlamana bağlı
Aynen seninki belli olmaz emziriyorsun bde düzenin değişiktir canım. Ovu testi pahalı diyorsan vucudundaki sinyalleri takip etKizlar şimdi benim döngüm her ay farklı oldugu için. Döngünün 14. Günü yumurtlama olmuyordur demi. Mesela geçen ay 10 gun gecikti. Beklenen adetten geri 14 gün sayilinca yumurtlama oluyor demi. Şimdi ben ovu testi yapmasam. Uygulamanin gosterdigi tarihte yumurtlama olmuyor o zman. Ne zamn olacağı belli değil demi.
burdada eczanelerde çok pahalı canım internet üzerinden çok daha uygun bende internetten alıyorum sizin internette satışı yokmu amazondan falan bakabilirsinBurda çok pahalı normal gebelik testinin 5 katı nerdeyse 1 tanesi. O yuzden 4 5 tane alsam yetmez mi
bacım bu hangi dilTeke bazaryn yanyndaky aptekda 4 manat eken. Alyp göremok yöne baldyzym aytdy