2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Kızlar ovulasion testi kaç tane lazım oluyor 1 ayda. Ve döngünün kaçıncı günü baslanmali.

Eklentiler

• Screenshot_20241104_193807_Gallery.jpg
    Screenshot_20241104_193807_Gallery.jpg
    50,9 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_20241104_193801_Gallery.jpg
    Screenshot_20241104_193801_Gallery.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 16
  • Screenshot_20241104_193754_Gallery.jpg
    Screenshot_20241104_193754_Gallery.jpg
    50,2 KB · Görüntüleme: 14
Bende bu ay alıcam 30 tane almayı düşünüyorum fazladan kalsın diye
Burda çok pahalı normal gebelik testinin 5 katı nerdeyse 1 tanesi. O yuzden 4 5 tane alsam yetmez mi

Burda çok pahalı normal gebelik testinin 5 katı nerdeyse 1 tanesi. O yuzden 4 5 tane alsam yetmez mi
Bilemedim ki şimdi eczane değil de internetten baksan daha uygun burda da eczanede çok pahalı oluyor. 4 5 tane yeter mi bilemiyorum yumurtlamana bağlı

Prodoctoru hiç kullanmadım canım ama benim yaptığım nerdeyse her testte böyle grimsi gölgeli kuruma çizgisi çıktı
Ben bugün de yaptım ilk 10 dk da böyle değişik bi gölge oldu. Anlatamıyorum şu an çünkü çekemedim ama demek ki bu da bozuktu

Kızlar ovulasion testi kaç tane lazım oluyor 1 ayda. Ve döngünün kaçıncı günü baslanmali.
Canım burda internette 30 lu satılıyordu ben öyle aldım ama döngünün 10, günü basladm ben 16 gibi yumurtlasam 7-8 tane kullanırım genede çatlama vs derken.
Bazende geç yumurtlama falan olıyor en az 10 tane al😬

Teke bazaryn yanyndaky aptekda 4 manat eken. Alyp göremok yöne baldyzym aytdy

10 taneye verecek paramı bi güzel bişeyler alırım. Bende her gün. olmadı 2 günde 1 sevişirim :rapci:
Canım burda internette 30 lu satılıyordu ben öyle aldım ama döngünün 10, günü basladm ben 16 gibi yumurtlasam 7-8 tane kullanırım genede çatlama vs derken.
Bazende geç yumurtlama falan olıyor en az 10 tane al😬
🤣

Kizlar şimdi benim döngüm her ay farklı oldugu için. Döngünün 14. Günü yumurtlama olmuyordur demi. Mesela geçen ay 10 gun gecikti. Beklenen adetten geri 14 gün sayilinca yumurtlama oluyor demi. Şimdi ben ovu testi yapmasam. Uygulamanin gosterdigi tarihte yumurtlama olmuyor o zman. Ne zamn olacağı belli değil demi.

Kizlar şimdi benim döngüm her ay farklı oldugu için. Döngünün 14. Günü yumurtlama olmuyordur demi. Mesela geçen ay 10 gun gecikti. Beklenen adetten geri 14 gün sayilinca yumurtlama oluyor demi. Şimdi ben ovu testi yapmasam. Uygulamanin gosterdigi tarihte yumurtlama olmuyor o zman. Ne zamn olacağı belli değil demi.
Aynen seninki belli olmaz emziriyorsun bde düzenin değişiktir canım. Ovu testi pahalı diyorsan vucudundaki sinyalleri takip et

burdada eczanelerde çok pahalı canım internet üzerinden çok daha uygun bende internetten alıyorum sizin internette satışı yokmu amazondan falan bakabilirsin

X