- 28 Ocak 2021
- 2.133
- 1.359
Öyle dusunmeEşimde bu sperm degeri oldugu sürece biraz zor benim gebe kalmam
Uf uf hocam costurmussunuzKızlar 30 ekim: 14,7
31 ekim: 40
3 kasım: 525 çıktı beta artışları nasıl sizce
İyi değil mi fazla mı artmış gibi geldiUf uf hocam costurmussunuz
Sende var gibi eminmisin bozuk olduğuna tekrar yaptınmıSende durumlar ne
Yoo gayet iyi canim ben de 230dan 810 cikinca sonuc endise etmistim ama gayet saglikli sonucunİyi değil mi fazla mı artmış gibi geldi
Merhaba, ne takviyesi kullanmıştı eşiniz acaba?Öyle dusunme
Benimde esimin 2 sene once hicbiseyi yokken bir anda sekil bozuklugu cikti o bile zorlastiriyormus
3 ay takviyeyle duzeldi
Bizim surecimizden erkeklerinki daha kolay ya ne adet goruyorlar ne hamilelik icin hazirlaniyorlar her seyi biz yasiyoruz
İyi canım o zaman çokk şükürYoo gayet iyi canim ben de 230dan 810 cikinca sonuc endise etmistim ama gayet saglikli sonucun
Kuzu bide kasık ağrım oluyor hep var mı sendede normal mi yaniYoo gayet iyi canim ben de 230dan 810 cikinca sonuc endise etmistim ama gayet saglikli sonucun
Yerlestigi icin normal canimKuzu bide kasık ağrım oluyor hep var mı sendede normal mi yani
Qenzim iceren su takviyeyi kullandiMerhaba, ne takviyesi kullanmıştı eşiniz acaba?
Maşallah maşallah canım çok güzel artmış sağlıcakla kucakla inşallahKızlar 30 ekim: 14,7
31 ekim: 40
3 kasım: 525 çıktı beta artışları nasıl sizce
Senin ne kadarlık oldu canımnYerlestigi icin normal canim
Agir is yapma agir kaldirma yukarilara uzanma cok ayakta kalma
Benim suan arada sizliyor baska bir agrim yok sukur rahim buyudukce boyle seyler normalmis
Kanama olmadikca zaten doktorlar her sey normal diyor kahve leke pembe disindaki kanamalar
Aklımdasınııız kuzucuum hepp diyorum isteyen herkese nasip et diye hep diyorumMaşallah maşallah canım çok güzel artmış sağlıcakla kucakla inşallah. Bizede dua etmeyi unutma
Sağol canım Çok iyisinAklımdasınııız kuzucuum hepp diyorum isteyen herkese nasip et diye hep diyorum
8 hafta canımSenin ne kadarlık oldu canımn
Pıhtılaşma mı vardı hangş günlerde mutasyon vardı test yaptıysanızBen kullandım