- 21 Ocak 2024
- 725
- 411
- 28
Evet canım test yaptırdım fvl ve fII hariç 4 gende heterezigot benimPıhtılaşma mı vardı hangş günlerde mutasyon vardı test yaptıysanız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet canım test yaptırdım fvl ve fII hariç 4 gende heterezigot benimPıhtılaşma mı vardı hangş günlerde mutasyon vardı test yaptıysanız
Bitti demi adetin seninSağol canım Çok iyisin bugün biraz duygusalım
Ay bende sağlıcakla gelseydim oralara8 hafta canım
Uygulamaya göre 7+1 ama doktora göre 8+1 şuan kese ölçümü yapip öyle dedi
Bitti bitti. Eski anılarım depreşti bugün. Kusura bakma canımBitti demi adetin senin
Gelirsin canım inşallahAy bende sağlıcakla gelseydim oralara
Sen böyle dediğin de ben çok üzülüyorum CandymBitti bitti. Eski anılarım depreşti bugün. Kusura bakma canım
Estağfurullah olur mu öyle şey çok haklısın ben seni çok iyi anlıyorum iki kaybı olan birisi olarakBitti bitti. Eski anılarım depreşti bugün. Kusura bakma canım
Amiiiin canı gönülden amiiinnnnGelirsin canım inşallah
Bakma ben de cok sakin duruyor gibiyim ama gel bana sor
Ama çok şükür
Hepimizin surecli olumlu guzel olsun
Bekleyen kim varsa Rabbim nasip etsin inşallah
Tamam çok sağolun herhalde benim sadece bir gende var diye doktor gebelik öncesi vermediEvet canım test yaptırdım fvl ve fII hariç 4 gende heterezigot benim
Sen böyle dediğin de ben çok üzülüyorum Candym
Allahim sana bu ay oyle bir mucize yasatsin ki her seyi unuttursun
Lütfen kendini strese sokma
İnşallah canım inşallah nasip olur. Siz hamişler benden etkilenmeyin sakın olur mu herbir güzel günün tadını çıkarın bebişinizle. Allah biliyor ya ikinize de kendim kadar sevindim. İnşallah sağlıcakla doğurdum dediğiniz günleride görürüzEstağfurullah olur mu öyle şey çok haklısın ben seni çok iyi anlıyorum iki kaybı olan birisi olarak
Amin canım benim inşallahİnşallah canım inşallah nasip olur. Siz hamişler benden etkilenmeyin sakın olur mu herbir güzel günün tadını çıkarın bebişinizle. Allah biliyor ya ikinize de kendim kadar sevindim. İnşallah sağlıcakla doğurdum dediğiniz günleride görürüz
Amin inşallah hepimiz alırızÇok geçmiş olsun cnm
Bidakine güzel sonuç alırsın inşallah
Sağol canımGeçmiş olsun canım