Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslinda çok doğru diyorsun. Bende 2 aydır geçikince geç döllenmedir diye umutlaniyorum. 7 gun 10 gun gecikiyorum. Dayanabilsem 10 gün beklemek lazım. Yada elimizde test olmaması gerek.Ben bu sefer günüm geçmeden başlamıycam teste en az 2-3 gün gecikme bekliycem geçen ay çok üzüldüm bir hafta önceden başladım
Hayır canım gene son adet tarihinin üzerine normal dongunu hesapla her ay gecikme değişebiliyor çünkü bende korunmayı bırakalı 2 gün erken yada 1 gün geç oluyorumKızlar şimdi ben emzirdigim için 2 3 aydır 5 gün 7 gün 10 gün geçikip oluyorum adeti. Şimdi ben bat hesaplarken 7 gün yada 10 gün uzatıp mi hesaplayim?
Kesinlikle elimizde test olmaması lazım. Ben almıycamAslinda çok doğru diyorsun. Bende 2 aydır geçikince geç döllenmedir diye umutlaniyorum. 7 gun 10 gun gecikiyorum. Dayanabilsem 10 gün beklemek lazım. Yada elimizde test olmaması gerek.
Canım göremedim bundaÖğretmenim bundada gorebiliyomusun farklı marka şimdi yaptim
Ben kullandımKızlar iki kaybım var gebelik öncesi coraspin kullandınız mı acaba doktor gerek yok dedi ama
Bugün yapmadım yarın yapacam koyulaşma olurmu diye yani akillica beklemedeyimCanım göremedim bunda
Canim seni listeye hamile diye ekledimBugün yapmadım yarın yapacam koyulaşma olurmu diye yani akillica beklemedeyim
Güncelledim canim. Ya inşallah güzel bir hediye olur sana . Hadi inşallahLioo güncellermisin canım sat 20 Ekim bat 17-18 Kasım. 18 i doğumgünüm umarım güzel bir hediye olur bana yumurtlama takibindeyiz doktorumla bu ay ayrı bir umut var içimde
Tamam teşekkür ederim canımHayır canım gene son adet tarihinin üzerine normal dongunu hesapla her ay gecikme değişebiliyor çünkü bende korunmayı bırakalı 2 gün erken yada 1 gün geç oluyorum
Test yaptın mı cnmBen varım ama pek umutlu değilim yani ama birlikte yapalim
Hayır şu an hamile değilim test yapmadimCanim seni listeye hamile diye ekledim
Yaptim canim bekledigim gibi negatif ilk yaptigim test bozuk cikti Allahtan tecrübeliyimde beni kandiramadiTest yaptın mı cnm
Sende durumlar neTest yaptın mı cnm
Ben niye cizgi görüyorumYaptim canim bekledigim gibi negatif ilk yaptigim test bozuk cikti Allahtan tecrübeliyimde beni kandiramadiEki Görüntüle 3498357
Bozuk cünkü size örnek bozuk test atiyorumki tecrübelenin hemen inanmayinBen niye cizgi görüyorum
Hayda bozuk muBozuk cünkü size örnek bozuk test atiyorumki tecrübelenin hemen inanmayin