2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Canım en iyisi aslında stres gerçekten çok etkiliyor. Femara var diyordun onuda kullanmıyorsun o zaman değil mi
Yok ya femara beni aşırı yordu biliyor musun psikolojikmen bütün gebelik belirtilerini yaşattı ama sonuç negatif. Femaranın etkisi sonraki ayda da devam ediyormuş. Vücudumun dinlenmesi lazım çok fazla hormon ilacı yüklendi

Sen tekrar kan vericem diyorsun verdin mi?

Jel ben denedim 2 defa hiç beğenmedim kutu öylecede duruyor aksine daha çok akıntı oldu

Yok ya femara beni aşırı yordu biliyor musun psikolojikmen bütün gebelik belirtilerini yaşattı ama sonuç negatif. Femaranın etkisi sonraki ayda da devam ediyormuş. Vücudumun dinlenmesi lazım çok fazla hormon ilacı yüklendi

Sen tekrar kan vericem diyorsun verdin mi?
Canım şimdi çıktı sonuç 40 çıktı şükür

Çok teşekkürler amin🙏 Siz de sağlıkla mutlulukla kucağınıza alın inşallah yavrunuzuuu😍
İlk silik çizginizi kaç gün gecikince almıştınız acaba
Canım öncelikle duan için çok teşekkür ederim. Ben adetime iki gün kala gölge gibi çizgiler gördüm adetimin geciktigi ilk gün den itibaren hep silik çizgi gördüm bugün daha netti ve bugün 8. Günüydü gecikmenin

Herkes test yapınca benimde canım çekmişti elimde bir tanecik testim kalmıştı yaptım gitti. İçim rahatladı. Yapmamın bir sebebi daha var göğüs ağrım geçmedi ve adet sivilcem çıkmadı oyüzden. Ama negatif😁
Ya sen bitanesin gönlü güzel prenses. Sende bize güzel haberler vericeksin inşallah

Herkes test yapınca benimde canım çekmişti elimde bir tanecik testim kalmıştı yaptım gitti. İçim rahatladı. Yapmamın bir sebebi daha var göğüs ağrım geçmedi ve adet sivilcem çıkmadı oyüzden. Ama negatif😁
Sen regl olmamış mıydın canım yanlış mı hatırlıyorum acaba 🫣

X