2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Belirtilerin gebeliğe benziyor. Yumurtlama 23 bile olsa test için çok erken canım. Cumartesi yapsan çıkabilir
Programda 4 Kasım'da teste başla yaziyo ama ben dayanamıyorum bugünde kalp doktorunda kontrolüm vardı gebelikte kalp sıkıntımı diye gittim şükür doktor kalp kapakcigimdaki açılma gebeliğe sıkıntı yapacak kadar değil dedi ama ritim bozukluğu için concor içiyordum sadece onu içme dedi gebeliğe zarar vermeyecek başka ilaç verdi bu bebek stresine kalp dayanmiyo artik

ö
Günaydın kızlar. Maalesef 1.20 çıktı testlerin hepsi bozuk. Yalancı pozitif çıkarıyor :KK43: yada hastanede birşey var bilmiyorum. 🤷‍♀️ bat 3 gün kaldı. Beklemekten başka çarem yok. Gerçi olsaydı çıkardı bilmiyorum ya 😀 sinirlerim bozuldu iyice asjsjjs😀 ben bu ay elenirim kesin. Bir daha kan vermek istemiyorum kanki olduk hastanedekilerle tanıdılar artık beni 😀☺️ gülüyorum ama cidden sinirlerim bozuldu. Testlerin hepsi de mi yalancı pozitif verir yahu şaşılacak şey vallahi
hadi ya baya belirgindi testlerde 🫣 bu arada yanlış pozitif asla vermeyen iki test söyleyim sana biri laboquıck ikincisi ovula alırsanin internetten bu markalardan al 🤔

Programda 4 Kasım'da teste başla yaziyo ama ben dayanamıyorum bugünde kalp doktorunda kontrolüm vardı gebelikte kalp sıkıntımı diye gittim şükür doktor kalp kapakcigimdaki açılma gebeliğe sıkıntı yapacak kadar değil dedi ama ritim bozukluğu için concor içiyordum sadece onu içme dedi gebeliğe zarar vermeyecek başka ilaç verdi bu bebek stresine kalp dayanmiyo artik
Ay kuzum geçmiş olsun iyi yapmışsın doktora danışmakla. İnşallah tez zamanda nasip olur

Bende bu basliga katiliyorum o zaman :) 4 yillik evliyim yakalsik 7-8 aydir deniyoruz. Pcos var bende doktor hafif oldugunu söylüyor pcosa bagli kilo problemim yok ama ciddi adet düzensizligim var (40-50 gün döngü). Esim testlerini yaptirdi ondada bir problem yok. Temmuz ayinda femara + catlatma ignesi denedik olmadi. Agustos eylül ayi kendimiz denedik olmadi. Bu ay tekrardan femaraya basladim. Reglinin 3.günü bugün ve günde 1 kez sabah 5 gün boyunca kullan dedi doktorum. Bittikten sonraki gün yine ultrasonla muayene icin kontrole gidecegim. Daha önceki femara kullanimimda regl 5.gün baslamistik sabah aksam kullanmistim ve kontrole gittigimde 18 mm yumurtam olusmustu :)

Fotoğrafı açmadan direk çizgi gördüm
Kuşum evet onu bende gördüm ama artık o toplara girmiyorum kırmızı belirgin olmadan hıhh oldu demicem üzülüyorum çünkü aslında awox markasını çok övdüler bu testte awox ama yine de kendi çizgisidir diyorum yani

Kuşum evet onu bende gördüm ama artık o toplara girmiyorum kırmızı belirgin olmadan hıhh oldu demicem üzülüyorum çünkü aslında awox markasını çok övdüler bu testte awox ama yine de kendi çizgisidir diyorum yani
Çok haklısın valla hiç güven vermiyor artık testler hergün yaparsın artık bakalım koyulaşacak mı

Eklentiler

• IMG_9940.jpeg
    IMG_9940.jpeg
    59 KB · Görüntüleme: 27
ö

hadi ya baya belirgindi testlerde 🫣 bu arada yanlış pozitif asla vermeyen iki test söyleyim sana biri laboquıck ikincisi ovula alırsanin internetten bu markalardan al 🤔
Tamam kuzucum onlardan alırım. Ama ben Predictor sipariş vermiştim geldiler. Kullanmayacağım ovulasyonun sipariş verdim birdahaki ay test yapmayacağım hiç. Reglimden sonra yapacağım. Testlere verdiğimiz paraya yazık gerçekten.

Pazar günü kimler test yapmayi planliyor😁 ben pazar ilk negatfimi göreyim diyorum 😁

X