2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Merhabalar,
Sonucunuz kac cikti?
Benim her seyim yerli yerinde ister hormonlar ister ultrason goruntusu. Pcos da degilim. Normal kilolu biriyum.
Ama Duphaston ilacini duzenli kullanmama ragmen bu artik ikinci ayim ve halan degerim 1 çıkıyor.
Benim sonucum 3,6 çıktı canım doktorum bu yüzden gebelik olmuyor olsada tutunamıyor demişti. Bende ne kadar kullanırsam kullanayım hep düşük çıkıyor maalesef

Peki bunun sebebi ne dedi mi doktor? Yani neye gore dusuk cikiyor hep? Ilacla artirilamiyorsa acaba tup bebek cozum olur mu?
Yani sebebini hiç sormadım açıkcası bünye vücutla alakalı bence herkesin farklık. Tüp bebekte de ilaç kullanılıyor zaten yine aynı mantık. Yumurtlamadan sonra kullanmak yeterli. Benim ilk gebeliğim çift yumurta ikiziydi 20.haftaya kadar duphaston kullandım

Bn gördüm cnm
Test artimed değil demi
Yalancı pozitif diyolar o testi
Yok canım sente lady diye bir marka önceden beş tane daha yapmıştım bu markadan ama hiç silik çizgi çıkmamıştı bakalım pazartesi gunu test yapacağım adet olmazsam varsa o zaman dahanet çıkar diye düşünüyorum

• Beğen
Reactions: As6
Yok canım sente lady diye bir marka önceden beş tane daha yapmıştım bu markadan ama hiç silik çizgi çıkmamıştı bakalım pazartesi gunu test yapacağım adet olmazsam varsa o zaman dahanet çıkar diye düşünüyorum
Hayırlısı olsun cnm
İnşallah vardır bebişin ❤️

Benim sonucum 3,6 çıktı canım doktorum bu yüzden gebelik olmuyor olsada tutunamıyor demişti. Bende ne kadar kullanırsam kullanayım hep düşük çıkıyor maalesef
Candymm yok öyle bir şey,ben tedavi süreci boyunca yumurtlama görmemiş biriyim (ilaclarla uyarilmadigi sürece etki yok) sen bu doktora inanip sakin modunu düşürme
Benim progesteron hormonum 0,54/0,94 bu degerlerdeydi hep
Senin mucizen yakında gelecek bak görürsün

Candymm yok öyle bir şey,ben tedavi süreci boyunca yumurtlama görmemiş biriyim (ilaclarla uyarilmadigi sürece etki yok) sen bu doktora inanip sakin modunu düşürme
Benim progesteron hormonum 0,54/0,94 bu degerlerdeydi hep
Senin mucizen yakında gelecek bak görürsün
Bende öyleyim kuzum ya ilaç olmadan yumurtlama olmuyor maaleaef ve bu beni çok yıpratıyor. Sen şuan progestan falan kullanıyor musun gebeliğini öğrenince baktırdın mı?
Ben birde şeyi merak ediyorum. İşte adetin 16.gün başlayıp 10 gün boyunca kullanılıyor ya duphaston işte ozaman regli tetiklemiş olmuyor mu? Anlatabildim umarım

Bende öyleyim kuzum ya ilaç olmadan yumurtlama olmuyor maaleaef ve bu beni çok yıpratıyor. Sen şuan progestan falan kullanıyor musun gebeliğini öğrenince baktırdın mı?
Ben birde şeyi merak ediyorum. İşte adetin 16.gün başlayıp 10 gün boyunca kullanılıyor ya duphaston işte ozaman regli tetiklemiş olmuyor mu? Anlatabildim umarım
İnositol denedin mi?
Ben Eylül ayı adetim bittiğinde yaptıklarımı yazmadim sanirim buraya hic hatirlamiyorum tekrar yazayim
Yürüyüş yaptim,siyah cay yerine yesil cay tukettim sabah 1 aksam 1 fincan
Cig badem kabak çekirdeği ici fındık yedim
İncir kürü yaptım
Havuç avakado yedim
Adet bittikten 2 gün sonra 3.gun sabahi (10-12 gün) soğan suyu kullandım
Ekstra takviye; inositol(2 aydir kullaniyordum) hayit otu ekstre ilaci
Yaptığım her şey buydu bir de kafamdan gerçekten sildim araba taksidi bitsin ondan sonra tedaviye geceriz dedim nasip..

Senin soruna geleyim hemen, sabah folik asit
progesteron 200 mg sabah öğle akşam kullanıyorum
Ayrıca sabah kan sulandırıcı ilaç,aksam iğnesini vuruyorum. 🥺
Duphaston çok değişik bir ilaç hem bebek olursa tutsun diye hem de olmazsa adet olunsun diye veriyor doktorlar ben o ilacın neye yaradığını çözemiyorum

İnositol denedin mi?
Ben Eylül ayı adetim bittiğinde yaptıklarımı yazmadim sanirim buraya hic hatirlamiyorum tekrar yazayim
Yürüyüş yaptim,siyah cay yerine yesil cay tukettim sabah 1 aksam 1 fincan
Cig badem kabak çekirdeği ici fındık yedim
İncir kürü yaptım
Havuç avakado yedim
Adet bittikten 2 gün sonra 3.gun sabahi (10-12 gün) soğan suyu kullandım
Ekstra takviye; inositol(2 aydir kullaniyordum) hayit otu ekstre ilaci
Yaptığım her şey buydu bir de kafamdan gerçekten sildim araba taksidi bitsin ondan sonra tedaviye geceriz dedim nasip..

Senin soruna geleyim hemen, sabah folik asit
progesteron 200 mg sabah öğle akşam kullanıyorum
Ayrıca sabah kan sulandırıcı ilaç,aksam iğnesini vuruyorum. 🥺
Duphaston çok değişik bir ilaç hem bebek olursa tutsun diye hem de olmazsa adet olunsun diye veriyor doktorlar ben o ilacın neye yaradığını çözemiyorum
İnositolu doktorum üç ay kullanmamı söyledi kullandım bitti bu son aydı bu ay olmazsa yine gidecem. Soğan kürünü çok denedim olmadı incir kürü yapmadım ama inciri düzenli olarak çok yediğim oldu. Bence sen kafandan attığın için olmuş bende atsam olacak da işte bütün dikkatim orda olunca istesemde dikkatimi dağıtamiyorum.
Kan sulandırıcı bende kullanıyorum inşallah hamile kalırsam iğne de olabilirim. Doktorum çift çizgi görür görmez gel dedi.
Ya şu ilacı bende anlamıyorum senelerdir kullanmama rağmen. Madem bebek varsa tutunmasına yardımcı e ozaman neden söktürücü olarakta kullanılıyor. 10 gün kullanıp bıraktıktan sonra eğer gebelik varsa riskli değil mi söktürücü. Offf daha önce çooooook araştırdım bunu ama hiç tatmin eden bir cevap bulamadım

İnositolu doktorum üç ay kullanmamı söyledi kullandım bitti bu son aydı bu ay olmazsa yine gşdecem. Soğan kürünü çok denedim olmadı incir kürü yapmadım ama inciri düzenli olarak çok yediğim oldu. Bence sen kafandan attığın için olmuş bende atsam olacak da işte bütün dikkatim orda olunca istesemde dikkatimi dağıtamiyorum.
Kan sulandırıcı bende kullanıyorum inşallah hamile kalırsam iğne de olabilirim. Doktorum çift çizgi görür görmez gel dedi.
Ya şu ilacı bende anlamıyorum senelerdir kullanmama rağmen. Madem bebek varsa tutunmasına yardımcı e ozaman neden söktürücü olarakta kullanılıyor. 10 gün kullanıp bıraktıktan sonra eğer gebelik varsa riskli değil mi söktürücü. Offf daha önce çooooook araştırdım bunu ama hiç tatmin eden bir cevap bulamadım
İçinden duphaston kullanmak gelmiyorsa 1 ay kullanma.
Ben de tarlusal kullanirdim adet olamadigimdan kendi kendime birakmistim ilaci nereye kadar dedim sinirlenip atmıştım 😬
Bak ne dedin bu ay sondu dedin ilac icin ne biliyorsun bu ay icinde olmayacagini? Ya da önümüzde ki ay?

Ben kafami is aramayla mesgul ettim sürekli is aradim ise de girdim bu süreçte 🤣
Sana iyi gelecek sana bu düşünceyi hatirlatmayacak seyler yap ben inaniyorum olacak bak görürsün ♥️
Anlattıkların gerçekten bir şeylerin olacagina israet ediyor, inositol 3 ay kullanıyorsun ama ilacın etkisi devam ediyormus🙈

İçinden duphaston kullanmak gelmiyorsa 1 ay kullanma.
Ben de tarlusal kullanirdim adet olamadigimdan kendi kendime birakmistim ilaci nereye kadar dedim sinirlenip atmıştım 😬
Bak ne dedin bu ay sondu dedin ilac icin ne biliyorsun bu ay icinde olmayacagini? Ya da önümüzde ki ay?

Ben kafami is aramayla mesgul ettim sürekli is aradim ise de girdim bu süreçte 🤣
Sana iyi gelecek sana bu düşünceyi hatirlatmayacak seyler yap ben inaniyorum olacak bak görürsün ♥️
Anlattıkların gerçekten bir şeylerin olacagina israet ediyor, inositol 3 ay kullanıyorsun ama ilacın etkisi devam ediyormus🙈
Valla kuzum bu ay çok garip şeyler oldu bütün işaretler gebeliğe doğru gidiyordu gereçkten o ay bu ay dedim bakalım hislerim gerçek mi😌 daha hiçbir şey bitmedi umutluyum testide gecikme olursa yapmayı düşünüyorum. İnşallah bu son aydır sağlıcakla kavuşmak nasip olur🙏canım benim iyiki varsın iyiki seni tanımışım💕💕💕

Valla kuzum bu ay çok garip şeyler oldu bütün işaretler gebeliğe doğru gidiyordu gereçkten o ay bu ay dedim bakalım hislerim gerçek mi😌 daha hiçbir şey bitmedi umutluyum testide gecikme olursa yapmayı düşünüyorum. İnşallah bu son aydır sağlıcakla kavuşmak nasip olur🙏canım benim iyiki varsın iyiki seni tanımışım💕💕💕
Olacak bak gör ne olursa olsun umudunu asla kırma kim ne derse desin nelerden gecmis gelmis birisin sen cok güçlüsun!♥️
Sen de iyi ki varsın sekercandymm 😍😍

Olacak bak gör ne olursa olsun umudunu asla kırma kim ne derse desin nelerden gecmis gelmis birisin sen cok güçlüsun!♥️
Sen de iyi ki varsın sekercandymm 😍😍
Sen öyle diyince yaşadıklarım gözümün önünden film şeridi gibi geçti. Düşünüyorum da ozamanlar çok sabırlı çok güçlüymüşüm. Yıprandım biraz ama yine de umutluyum Rabbime inanıyorum ona sığınıyorum 🥰🥰🌷🌷

kızlar nabıyonuz regl günü geri saymaya başkadıkça bende stres başladı sanki olmadı gibi bu ay reglin 12 günü pik gördüm 13. günü silindi ovulasyon 🫣 saat 12 yi geçti bugün itibariyle reglimin 19. günü çok stresli ve üzgünüm bi an önce regl olayımda yeni döneme gireyim kafasına girdim şimdiden 😢

kızlar nabıyonuz regl günü geri saymaya başkadıkça bende stres başladı sanki olmadı gibi bu ay reglin 12 günü pik gördüm 13. günü silindi ovulasyon 🫣 saat 12 yi geçti bugün itibariyle reglimin 19. günü çok stresli ve üzgünüm bi an önce regl olayımda yeni döneme gireyim kafasına girdim şimdiden 😢
Benimde adet olacakmışım gibi bi his var
Ovulasyon kullandım bnde bakalım göreceğiz

bende öyle düşünüyorum sanki olmadı bu ay geneliğe dair hiç birşey hissetmiyorum pikten sonraki kaçıncı günün test yaptınmı
Daha beşinci günüm olacak canım bugun
31 i gibi yaparım belki test
Beş kasım adet günüm

X