2024 ekim-kasım gebelige hazırlık topigi 🍁🍂

Hiç inanasım gelmiyor artık valla ya aşırı yorucu bi süreç mental olarak ama tuhafıma giden bisey var yani ben hiç göğüslerim şişmeden regl olmadım bu zamana kadar ve hep reglime 10 gün kala başlar bu bu ay hiç böyle bisey olmadı bilemiyorum ya bekleyeyim biraz daha kesin gelir bas belasi kırmızılar
Benimde adetim yarındı ama bugün oldum. Salı verdiysen bir hafta geçmiş üstünden. Bir haftada ohooo çok şey değişir

Hiç inanasım gelmiyor artık valla ya aşırı yorucu bi süreç mental olarak ama tuhafıma giden bisey var yani ben hiç göğüslerim şişmeden regl olmadım bu zamana kadar ve hep reglime 10 gün kala başlar bu bu ay hiç böyle bisey olmadı bilemiyorum ya bekleyeyim biraz daha kesin gelir bas belasi kırmızılar
Bencede bekle birkaç gün gecikme olsun hele belki ozaman test yaparsın. Benim gibi adete 10 gün kala teste başlamada.🤦‍♀️

Sat 2 Eylül bat 29 Eylül adet olacakmisim gibi ağrılar geliyor gidiyor geliyor gidiyor Allah'ım isteyen herkesle beraber banada nasip eder inşallah . 🤲

Benim 17mm de iğnem vuruldu canım 17 ile 22 arası sağlıklı ama en ideal 17-18mm. Doktorun sana o gün iğne vurdurmazsa mesela 16 mm çıktı doktorun sana der ki yarın şu saatte ya da iki gün sonra şu saatte iğneni vur şu günler de şu saatlerde de ilişki olsun der
Aslında doktorum 3 ekim saat 12 de iğneyi yaptır dedi ama öyle benim içim rahat etmez gelmene gerek yok dedi ama yinede gidicem

İlişki sonrası 12 günden önce çıkmıyor HCG bazen geç döllenme de olabiliyor +3-5 gün eklersek 12-18 gün arasi

Kız en erken kaç gün kala çıkar testte acaba
Gebelik varsa regle 5-6 gün kala çıkıyor.2.gebeliğimde bat 11-12 kasımdı.Ben hissettim gebe olduğumu.Bir de burayı okuyup regl gecikmesi olmadan test yapanları görüp etkilendim.5 kasımda normal kaset test yaptım.Lavabonun kenarına koydum.Çok erken çıkmaz ya dedim içimden.Elimi yıkadım 2 dk sonra bi baktım silik pembe çizgi.8 kasıma kadar kaset testle takip ettim testler koyulasti.8 inde reglime 3 gün kala kan verdim.Beta 83.5 çıktı.Yumurtlama dönemindeki son iliskinin üzerinden 10 gün geçmişti ilk kaset testi yaptığımda.Kanı da 13.gün vermiştim.10 gün bekledim doktora gittim keseyi gördüm bi 10 gün sonra da kalp atışını duydum.Erken öğrenmek çok stresli beklemek zor acaba bir terslik olur mu düşüncesi sürekli benimleydi.Demem o ki gebelik varsa çıkıyor basit bir kaset testte.Tabi geç döllenme ihtimali olabilir nadir de olsa.

kittenlyy kittenlyy ovulasyon testlerini kullandın mı canim pik ve çatlama gördün mü?Ben 4-5 gündür yoğundum okuyamadım topiği.Yarin başlıyorum ovulasyona nasipse.

Kızlar bu ovulasyon testını nasıl yapıyosunuz buda sabah ilk idrarla falan mı olur bı saatı falan varmıdrır yardımcı olur musunuz

Yumurtalama üzerinden 12 gün geçti sabah kahverengi leke geldi, gün içerisinde sadece peçeteye leke geldi akşam üzerine doğru pembeleşen kanama oluşmaya başladı 1 günde günlük ped bile dolmadı, yerleşme kanaması / üstüne görme sandım ilkten ama sanki regl olacakmış gibi , aşırı kasık batmalarım var , yumurtlamadan 14. Gün regl olunması gerekmiyormu neden böyle erken oldu anlayamadım sizce nedendir?

Kız hamile kalınca doktora gitmek çok keyifli oluyor ultrasonda görüyorsun kalp atışını duyuprsun onun iyi oldığunu biliyorsun falan🥰ahhh ahh o günler çok güzeldi😔
Ben riskli gebelik sayıldığım için haftads bir kontrolüm vardı ve ne kadar kontrole gidersen git düşecek çocuğu kimse tutamıyor 😔 bi de rahmim tesmiş normal ultrasonla görünmüyor sadece ve sadece alttan bakıyorlar. Bazen maruz kaldığın muamele insanı yoruyor. O yüzden doktor görmekten yoruldum🥲

1 yıldır deniyoruz dile kolay 1 yıl oldu bu ay.. hayırlısı diyorum sağlıkla selametle olsun inşallah fazla bekletmeden gelse rabbimden sevinç olsa diyorum üzülüyorum ister istemez siz ne zamandır beklıyosunuz
2 yil olacak neredeyse bizim. Insan üzülüyor ama elden de bişey gelmiyor. Biz yavaşdan tüp bebek düsünüyoruz

Bende ovu testi aldım ve bi iki vitamin bu ay böyle deniyecem reglm bitti yarın başlayacam testlere yada ertesi günü bu ay test ile takip edeyim dedim en azından yumurta çatlama günümü bilirim ona göre hareket ederim bu sefer ki inşaallah yakalaya bilirim

X