2024 Ekim ayı Transfer hazırlıkları ve transfer bekleyenler 💙💓

Bende ilk 5 gün 450 kullandım son iki gün 375 kulandim. Bununla birlikte hergun 2doz Gonatropin iğne yaptim bence kaliteyi arttiran bu igne ve bantlar oldu. 10 yumurtadan 9 u kaliteli çıktı. İlk tedavim başka bir merkezde oldu ve 5 yumurta beşi de çöp olarak iptal oldu.

Takviye olarak da ACE selenyum,pharmas plus ,omepaQ10 kullandım.

Kızlar benim adetimin 2. Günü bugün Transfer sürecine başladık bakalım ekimin 2si tekrar kontrole gideceğim sizlerde durumlar nasıl 🥰

Merhabalar umarım herkes gebe kalır Rabbim vatana millete annesine babasına hayırlı bebisler nasip etsin bende pazartesi günü tüp bebek tedavisine başlayacağım inşallah adetimin ikinci günü oluyor tecrübelerinizden faydalanabilirim🥰

Merhaba sizce gebelik var mı transferin 6. Günü

Eklentiler

• IMG_2049.jpeg
    IMG_2049.jpeg
    95,4 KB · Görüntüleme: 38
Bende 44 yaşındayım 6 adet 2 şerli dondurulmuş 3. gün Embriyom var. Nasipse İzmir Tavmergen de pazartesi transfer işlemi yapılacak. Benim durumumda olan anne adaylarına güzel sağlıklı bebişler için dua ediyorum. Dualarınızı bekliyorum.

Kızlar bugün adet oldum haftasonu araya girdiği için bugünden gittim tüp bebeğe başlarız diye geçen ay duphaston kullandım 42 mm kanamalı kist olmuş eğer tüp bebek ilacı kullanırsan yumurta döner ameliyatlik olursun dedi doktor bu ayıda boş geçir bi dahaki ay başlarız tüp bebeğe diyip gönderdi canım çok sıkıldı iki ay boşuna gitti bu ay da mı gidecek kışa kalırsa transfer ve opu zor olacak benim için sizce başka yerde 3.asilamayi da denesem mi bu ayı değerlendirmiş olurum 🫤😕

X