2024 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    252
Aleyküm selam, yaşamıyorum ama sana geçmiş olsun diyeyim.
Biliyorsan eğer sık sık nas felak ayetel kürsi okuyabilirsin. Evde bakara suresi falan açabilirsin, evin enerjisine ve size iyi gelir
Bugün kuranda okudum iyi geldi, çok teşekkürler

Allah yardımcınız olsun inşallah

En kötü ihtimal ile bir online terapi almayı düşünüyorum çok teşekkür ediyorum

İyi eşiniz altını bezletmiyor. Utanmasa onu da isteyecek gibi.
Yatağı açmasanız ayakta mı uyuyor? Elleri yok mu bu adamın yav açsın ve toplasın kendi. Ay yine sinir oldum eşinize, kusuruma bakmayın.
Ay beni güldürdün Allah senide güldürsün sabah sabah kahkaha attım

İyi eşiniz altını bezletmiyor. Utanmasa onu da isteyecek gibi.
Yatağı açmasanız ayakta mı uyuyor? Elleri yok mu bu adamın yav açsın ve toplasın kendi. Ay yine sinir oldum eşinize, kusuruma bakmayın.
Ay beni güldürdün Allah senide güldürsün sabah sabah kahkaha attım

Bende ayakta sallamadan uyumuyor artık uyku problemi gece uzun uykuya geçişler zordu şimdi gunduzlerde zor olmaya başladı su disler ciksada biraz rahat ederi belki

Kızlar bebeğimi ne zaman yatırsam kendini öne doğru itiyor , oturma pozisyonunda durmak istiyor. Ama henüz oturtmali miyim, erken gibi daha 5 aylık olmadik
Valla benim 4.5 aylık dan beri oturak aldım onda oturuyor ama sırtına yastıkla destekliyorum çünkü tutamıyorum artık oturmak istiyor ama çok uzun süre degil

Bende öyle düşünüyorum artık tulum montun içinde durmak iatemiyor dışarda ince baharlık bişe almak lazim benimkide hiç durmuyor aynı şeyler yasiyoruz

Bende ipin ucunda duruyorum zor ayakta duruyorum emzirme sürecim bitsin hemen prozac baslicam

Bende öyle düşünüyorum artık tulum montun içinde durmak iatemiyor dışarda ince baharlık bişe almak lazim benimkide hiç durmuyor aynı şeyler yasiyoruz
Ben tulum mont giydirmiyorum bıraktım dediğin gibi ağlıyo terliyo ince tulumlar var onu giydirip üstüne hırka cekiyorum bebek arabasında kalın battaniyesi müslin penyesiyle sıcaklığını koruyo yağmurluğu da kapatıyorum miss geziyorum otobüs metrolara binmeye başladık yaşasın anne akbili

Kızlar merhabalar iyi geceler Aptamil pepti syneo kullanan var mı aranızda. Kutunun arasındaki ölçeklerde 150 ml su + 5 ölçek mama yok ama ben bebeğim o kadar içiyor diye öyle yaptım aşırı bir gaz oldu yani bu şekilde veren var mı kutunun arkasındaki ölçülerden mi gitmek lazım anlamadım ondan olur mu aşırı zorlanıyoruz sanki ilk aylara geri döndük

Bebeğiniz 135 günlükse 150 ml çok değil bir öğün için. ( tabi sadece mama alıyorsa) Mamalarda genellikle ölçü 30 ml su için 1 ölçek mama şeklinde. Ben de oğlumda başta prosyneo kullandım, aşırı gaz yaptı. Gazı ve kakası çok kötü kokuyordu, sonradan bu yüzden Hipp’e geçtik biz. Gaz problemi kalmadı.

Ben başka mama kullanamıyorum süt alerjisi var kutunun arkasındaki ölçü tablosunda 90-120-180-210ve240 var başka bir oran ölçü verilmemiş acaba dedim o ölçüler dışında verdiğim için mi oldu herşey düşünür oldum delircem çok zor zaten 4 ay

Ben 1 kere kullanıp anında çöpe attığım mamaydı aşırı gaz yapmıştı katıla katıla ağlamıştı. 30ml 1 ölçek 60ml 2 ölcek 90ml 3 ölcek 120 4 ölcek oluyosa 150ml 5 ölcek olur her mama ml aynı diye biliyorum.kutuya göre 120 yapın deneyin değişiklik olcak mı

Sonra ne kullandınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…