- 17 Mart 2012
- 5.242
- 1.449
Aynı durumdayız o zaman valla ya. Kasıklarımda batma var benim de . Bir de süt beyaz akıntım var. Keşke basından beri erken gebelik ile takip etseydim. 2 gün öncesine kadar strip ile takip ediyordum. O yüzden erken gebelik testinde hep silik çizgi var mıydı yok muydu bilemiyorumBende de aynı biliyor musun 3 gündür erken gebelik testi yapıyorum bugün ki sabah yaptığım ilk 10 dakikada ikinci çizgi çıktı çok hafif belirgin olan ama kasıklarımda da ağrı var
Fark eder mi peki erken gebelik testi yada diğeri ile yapmakAynı durumdayız o zaman valla ya. Kasıklarımda batma var benim de . Bir de süt beyaz akıntım var. Keşke basından beri erken gebelik ile takip etseydim. 2 gün öncesine kadar strip ile takip ediyordum. O yüzden erken gebelik testinde hep silik çizgi var mıydı yok muydu bilemiyorum
Tabi. Erken gebelik daha düşük betaları algıladıgı için daha hassas. O yüzden aslında erken gebelikteki silikleşmeyi takip etmek daha garanti. Hoş, her halükarda birkaç gün sonra kan testınde belli olacak herşeyFark eder mi peki erken gebelik testi yada diğeri ile yapmak
Hangi marka kullandın canım erken gebelik de. Bide 4 gündür prodoctor marka yapıyordum hiç hayalet çizgi bile çıkmadı bugün sabah çıktıTabi. Erken gebelik daha düşük betaları algıladıgı için daha hassas. O yüzden aslında erken gebelikteki silikleşmeyi takip etmek daha garanti. Hoş, her halükarda birkaç gün sonra kan testınde belli olacak herşey
Prodoctor benim de canim. Benim dun ilk basta cikmadi koydum kenara. Gun isiginda bakinca cizgi vardi. Bugun ise 7-8 dk icinde cikti ama cok cok hafif yani. Prodoctor testin oturmasi biraz zaman aliyor kirmizi murekkep hemen beyazlasmiyo benimkilerde o yuzden ilk 2-3 dk ciktiysa da goremedim. Awox siparis ettim simdi ona iyi diyolar. Yarin gelir.Hangi marka kullandın canım erken gebelik de. Bide 4 gündür prodoctor marka yapıyordum hiç hayalet çizgi bile çıkmadı bugün sabah çıktı
Tam düşündüğümü yazmışsın önce dağılıyor sonra oturuyor sonra çizgiyi çıkartıyor bende anlamadım peki belirtin var mıProdoctor benim de canim. Benim dun ilk basta cikmadi koydum kenara. Gun isiginda bakinca cizgi vardi. Bugun ise 7-8 dk icinde cikti ama cok cok hafif yani. Prodoctor testin oturmasi biraz zaman aliyor kirmizi murekkep hemen beyazlasmiyo benimkilerde o yuzden ilk 2-3 dk ciktiysa da goremedim. Awox siparis ettim simdi ona iyi diyolar. Yarin gelir.
Goguslerim az hassasti su an baya hassaslastilar. Ama her adet oncesi boyle olur o yuzden korkuyorum biraz. Kasiklarimda hafif batmalar var. Hissediyorum sanki orda biseyler oluyo gibi. Bi de ara ara gelen sut beyaz akintim var. Ama bu saydiklarimin hepsi hem gebelik hem regl icin gecerli oldugu icin kafam karisik valla. Sen nasilsin ne durumdasinTam düşündüğümü yazmışsın önce dağılıyor sonra oturuyor sonra çizgiyi çıkartıyor bende anlamadım peki belirtin var mı
Belirtiler birebir . Sağ kasıkta batma hissi var 2 gündür resmen. çok zor ya beklemekGoguslerim az hassasti su an baya hassaslastilar. Ama her adet oncesi boyle olur o yuzden korkuyorum biraz. Kasiklarimda hafif batmalar var. Hissediyorum sanki orda biseyler oluyo gibi. Bi de ara ara gelen sut beyaz akintim var. Ama bu saydiklarimin hepsi hem gebelik hem regl icin gecerli oldugu icin kafam karisik valla. Sen nasilsin ne durumdasin
Senin test gunun ne zaman kuzum? Benim carsambaBelirtiler birebir . Sağ kasıkta batma hissi var 2 gündür resmen. çok zor ya beklemek
Yarın canım sabah kan vermeye gideceğim. Bakalım ne çıkacak sen tekrar test yapacak mısınSenin test gunun ne zaman kuzum? Benim carsamba
Merhaba doktorunuz duphastonu test gününe kadar kullanmanızı söylemedi mi bitince bırakacak mısınız?Kuzum catlamanin 12. Asilamanin ise 11. Gunu , erken gebelik testinde hayalet cizgi var. Kaset negatif. Igne etkisi mi bilmiyorum. Duphaston bugun bitiyor. Yarin da testle takip edip carsamba kan vermeyi planliyorum. Ama goguslerim acimaya basldi sanki adet belirtisi de gibi. Kafam karisik valla ya. Senin durumlar
Beta 1.2 çıktı malesef olmamışÇok net güzel bir ikinci çizgi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yumurta boyutu sperm sayısı nasıldı tutmuş maşallah
Nasıl çizgi çok net idi anlamıyorum ben bu testleriBeta 1.2 çıktı malesef olmamış
Soyledi evet ana ben asilama aksami kullanmaya baslamisim duphastonu. Aslinda 1,5 gun sonra kullanmami yazmis kagida ama gormemisim ben. O yuzden 1 gun erken bitti ilacim. Normalde duphaston sali bitiyordu carsamba test vermeliydim. Test sonucuna gore devam edecegim eger gebelik varsaMerhaba doktorunuz duphastonu test gününe kadar kullanmanızı söylemedi mi bitince bırakacak mısınız?
Kuzum ben yarin sabah da test yapacagim. Carsamba kan veririmYarın canım sabah kan vermeye gideceğim. Bakalım ne çıkacak sen tekrar test yapacak mısın
Tamam canımKuzum ben yarin sabah da test yapacagim. Carsamba kan veririm
Mutlaka haber ver yarin cok merak ediyorum seninkiniTamam canım
Nasip değilmiş test çok yanılttı gerçekten baya görünüyordu ikinci çizgiBeta 1.2 çıktı malesef olmamış
Tamam canım veririm.Mutlaka haber ver yarin cok merak ediyorum seninkini
Anladım canım teşekkür ederimSoyledi evet ana ben asilama aksami kullanmaya baslamisim duphastonu. Aslinda 1,5 gun sonra kullanmami yazmis kagida ama gormemisim ben. O yuzden 1 gun erken bitti ilacim. Normalde duphaston sali bitiyordu carsamba test vermeliydim. Test sonucuna gore devam edecegim eger gebelik varsa