2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Bende de aynı biliyor musun 3 gündür erken gebelik testi yapıyorum bugün ki sabah yaptığım ilk 10 dakikada ikinci çizgi çıktı çok hafif belirgin olan ama kasıklarımda da ağrı var
Aynı durumdayız o zaman valla ya. Kasıklarımda batma var benim de . Bir de süt beyaz akıntım var. Keşke basından beri erken gebelik ile takip etseydim. 2 gün öncesine kadar strip ile takip ediyordum. O yüzden erken gebelik testinde hep silik çizgi var mıydı yok muydu bilemiyorum

Fark eder mi peki erken gebelik testi yada diğeri ile yapmak

Fark eder mi peki erken gebelik testi yada diğeri ile yapmak
Tabi. Erken gebelik daha düşük betaları algıladıgı için daha hassas. O yüzden aslında erken gebelikteki silikleşmeyi takip etmek daha garanti. Hoş, her halükarda birkaç gün sonra kan testınde belli olacak herşey

Hangi marka kullandın canım erken gebelik de. Bide 4 gündür prodoctor marka yapıyordum hiç hayalet çizgi bile çıkmadı bugün sabah çıktı

Hangi marka kullandın canım erken gebelik de. Bide 4 gündür prodoctor marka yapıyordum hiç hayalet çizgi bile çıkmadı bugün sabah çıktı
Prodoctor benim de canim. Benim dun ilk basta cikmadi koydum kenara. Gun isiginda bakinca cizgi vardi. Bugun ise 7-8 dk icinde cikti ama cok cok hafif yani. Prodoctor testin oturmasi biraz zaman aliyor kirmizi murekkep hemen beyazlasmiyo benimkilerde o yuzden ilk 2-3 dk ciktiysa da goremedim. Awox siparis ettim simdi ona iyi diyolar. Yarin gelir.

Tam düşündüğümü yazmışsın önce dağılıyor sonra oturuyor sonra çizgiyi çıkartıyor bende anlamadım peki belirtin var mı

Tam düşündüğümü yazmışsın önce dağılıyor sonra oturuyor sonra çizgiyi çıkartıyor bende anlamadım peki belirtin var mı
Goguslerim az hassasti su an baya hassaslastilar. Ama her adet oncesi boyle olur o yuzden korkuyorum biraz. Kasiklarimda hafif batmalar var. Hissediyorum sanki orda biseyler oluyo gibi. Bi de ara ara gelen sut beyaz akintim var. Ama bu saydiklarimin hepsi hem gebelik hem regl icin gecerli oldugu icin kafam karisik valla. Sen nasilsin ne durumdasin

Belirtiler birebir . Sağ kasıkta batma hissi var 2 gündür resmen. çok zor ya beklemek

Merhaba doktorunuz duphastonu test gününe kadar kullanmanızı söylemedi mi bitince bırakacak mısınız?

Merhaba doktorunuz duphastonu test gününe kadar kullanmanızı söylemedi mi bitince bırakacak mısınız?
Soyledi evet ana ben asilama aksami kullanmaya baslamisim duphastonu. Aslinda 1,5 gun sonra kullanmami yazmis kagida ama gormemisim ben. O yuzden 1 gun erken bitti ilacim. Normalde duphaston sali bitiyordu carsamba test vermeliydim. Test sonucuna gore devam edecegim eger gebelik varsa

Anladım canım teşekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…