Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2025 Hamile kalmak isteyenler burada toplanalım🤗🙏🌸
Merhaba kızlar yaşım 29 2 çocuğum var 3. Çocuğum olsun istiyorum sağlıklı olsun Allah nasip etsin ama bir kızım daha olsun istiyorum.. Çin takvimi doğrumu çıkan varmı ? Veya kız çocuk için ne yapılabilir bilen varmı ?
Arkadaşlar lekelenmenin ardından pıhtı şeklinde koyu renk akıntım oldu bugun sabah hormon testi verdim doktor her ay bakiyor az önce sonuclarima baktım pazartesi sonuclarimi göstercem rica etsem gebeliğe etken olan test sonuclarim hangileri lütfen bakar mısınız bu arada geçen ay folidoce diye bir folik asit verdi 3 ay kullanmamı söyledi geçen ay TSH değerim 0.62 FSH değerim 3.60 çıktı bugünkü sonuclarimi atıyorum sizlere yorumlar mısınız lütfen
Ve ani kramplar batmalar dewam ediyor hala akıntım öğlen saatlerinde 1 ped doldurmak suretiyle bitti ama önce kahverengi sonra pıhtı şeklinde gelip koyulasti