Bende anlamadım umutlanmıştım baya nasip değilmiş 1 ay dinlendirip ocakta yeniden deneyeceğiz dedi doktorNasıl çizgi çok net idi anlamıyorum ben bu testleri
Artimed testlere asla güvenmeyin para verip almayın bileNasıl çizgi çok net idi anlamıyorum ben bu testleri
Bilemiyorum ki enfeksiyon olsa bile ilk anda kasık ağrısı yapar mı yani aşılama günü başlamış belki öncesinde vardı enfeksiyonBende 4 Aralık ta çatlatma iğnesi vuruldum cuma sabah 11 de aşılamam yapıldı cuma günü aşılamadan sonra kasıklarım müthiş şekilde ağrıdı öyle böyle değil felaketti belimi doğrultamadım ve idrara çıkınca kaşınma ve yanma gibi bişey oldu bugün 4.cü günüm idrara bir saate bir gidiyorum enfeksiyon kapmış olabilir miyim kızlar
Siz iğne mi kullandınız ve femera mı kullandınız Bir de adetinizin kaçıncı günü oluyor çarşamba günübende çarşamba kontrole gidicem büyüdüysem yumurtam perşembe nasip olursa aşılamam olur
canım bu benim 4. aşılamam olucak 2.cide tuttu bebeğimin 8 bucuk haftalık kalbi durdu ben adetin 5.günü gittim biraz geç gittim klomen içiyorum günde 1 tane 5 gün klomene genelde hızlı cevap veriyor yumurtam bir tane büyüyor zaten klomen bittikten sonraki 4. veya 5. gün gidiyorum yumurtam büyüdüyse doktor iğnemi vuruyor ertesi gün aşılama oluyorSiz iğne mi kullandınız ve femera mı kullandınız Bir de adetinizin kaçıncı günü oluyor çarşamba günü
Anladım çok geçmiş olsun inşallah bu sefer pozitif olur ve sağlıkla gelir bebişcanım bu benim 4. aşılamam olucak 2.cide tuttu bebeğimin 8 bucuk haftalık kalbi durdu ben adetin 5.günü gittim biraz geç gittim klomen içiyorum günde 1 tane 5 gün klomene genelde hızlı cevap veriyor yumurtam bir tane büyüyor zaten klomen bittikten sonraki 4. veya 5. gün gidiyorum yumurtam büyüdüyse doktor iğnemi vuruyor ertesi gün aşılama oluyor
inşallah canım hepimize rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsinAnladım çok geçmiş olsun inşallah bu sefer pozitif olur ve sağlıkla gelir bebiş
Merhaba aynı günlerde iğne ve asilamamiz olmuş enfeksiyon konusunu bilemiycem yanma felan oldu ise eğer olabilir idrara çıkma konusu ise ilk iki gün bende çok fazla idrara çıkmıştım normal sanırımBende 4 Aralık ta çatlatma iğnesi vuruldum cuma sabah 11 de aşılamam yapıldı cuma günü aşılamadan sonra kasıklarım müthiş şekilde ağrıdı öyle böyle değil felaketti belimi doğrultamadım ve idrara çıkınca kaşınma ve yanma gibi bişey oldu bugün 4.cü günüm idrara bir saate bir gidiyorum enfeksiyon kapmış olabilir miyim kızlar
Merhaba aynı günlerde iğne ve asilamamiz olmuş enfeksiyon konusunu bilemiycem yanma felan oldu ise eğer olabilir idrara çıkma konusu ise ilk iki gün bende çok fazla idrara çıkmıştım normal sanırım
Cumartesi başlar gibi oldu geçti pazar günü oldu bugünde devam ediyor doktora söyledim munurol şase içebilirsin dedi içsem bir sorun olur mu bebek açısından varsaBilemiyorum ki enfeksiyon olsa bile ilk anda kasık ağrısı yapar mı yani aşılama günü başlamış belki öncesinde vardı enfeksiyon
Günaydın test yaptınız mı acabaYarın canım sabah kan vermeye gideceğim. Bakalım ne çıkacak sen tekrar test yapacak mısın
Yaptım canım günaydın idrar testi negatif kan verdim şimdiGünaydın test yaptınız mı acaba
İnşallah pozitif olurYaptım canım günaydın idrar testi negatif kan verdim şimdi
bana 1 adet geçirip öyle geleceksin dediler, doktora sormak lazımBişey sorucam bende kızlar benimde ilk aşılamamdı negatif çıktı bir adet geçirip sonrasında mı yeniden devam etmeliyim direk bu adette bidaha gitsem olmuyor mu
Banada aynısını dedi de yoğunluktan falan mo acaba dedim başka hastaneye gidicektim eğer oluyorsabana 1 adet geçirip öyle geleceksin dediler, doktora sormak lazım
Bence mantikli, hormonla yoruyoruz vucudumuzu. 1 ay dinlenmesi iyi olurBanada aynısını dedi de yoğunluktan falan mo acaba dedim başka hastaneye gidicektim eğer oluyorsa