2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Ay kızlar ne olur beni linçlemeyin bişey sormam gerekiyo ben çok tedavi gördüm bıraktım pko var 6 yıllık evliyim evde tedaviden kalan fitiller var ilişki sonrası fitilleri ben değerlendirsem olmazmı ? Bi zararı olur mu biliyorum doktor kontrolu altında kullan diyeceksiniz ama doktorum yok şuan ve kalan ilaçları atmak istemiyorum çünkü tarihleri baya var yardımcı olan olursa çok sevinirim bu arada hiç bi ilaç kafaya göre kullanılmamalıdır bunun farkındayım ama fitil olduğu için çok riskli bulmadım nedense

Günaydın kızlar bugün regl sancısı gibi sancım var canım sıkıldı ya genelde regl olacağım zaman bir 10 gün önce böyle sqncım oluyor
Benimde aşırı derecede bel ağrım var dünden beri regl sancısı gibi normalde adet sancım pek olmaz olsa bıle adetten bir iki gün kala olur budefa çok erken iki defada çatlatma iğnesi yapmıştım hiç bukadar ağrılı ve uzun süren ağrım olmamıştı

İlişki sonrası fitil ilk defa duydum ne olduğunu bilmiyorum açıkçası

İnşallah gebeliktendir bu sefer

Merhaba canım, benim bugün 9. Günüm henüz test yapmadım yapmayı düşünmüyorum 16 aralıkta hastaneye gidip kan testi vereceğim.
Evet sizin daha çok erken test yaptıkça da insan stres oluyor inşallah ilk testinizde pozitifi görürsünüz

Benim iğnenin 8.günü test te silik fakat öğlen 12 de yaptığım test bu
İkincisi bugün yaptığım test dün neredeyse görünmeyecek kadar silik ti birinci görselde attığım
Bugün yaptığım bildiğin belirgin iğne etkisi diceksiniz ama etkisinin kaybolması gerekiyoken daha da netleşti

Eklentiler

• 1000016979.jpg
    44,5 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000017014.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 9
  • 1000017014.jpg
    48 KB · Görüntüleme: 9
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…