Benim doktorum da eğer olmazssa bir ay normal deneyeceksin dediBişey sorucam bende kızlar benimde ilk aşılamamdı negatif çıktı bir adet geçirip sonrasında mı yeniden devam etmeliyim direk bu adette bidaha gitsem olmuyor mu
Benimde aşırı derecede bel ağrım var dünden beri regl sancısı gibi normalde adet sancım pek olmaz olsa bıle adetten bir iki gün kala olur budefa çok erken iki defada çatlatma iğnesi yapmıştım hiç bukadar ağrılı ve uzun süren ağrım olmamıştıGünaydın kızlar bugün regl sancısı gibi sancım var canım sıkıldı ya genelde regl olacağım zaman bir 10 gün önce böyle sqncım oluyor
İlişki sonrası fitil ilk defa duydum ne olduğunu bilmiyorum açıkçasıAy kızlar ne olur beni linçlemeyin bişey sormam gerekiyo ben çok tedavi gördüm bıraktım pko var 6 yıllık evliyim evde tedaviden kalan fitiller var ilişki sonrası fitilleri ben değerlendirsem olmazmı ? Bi zararı olur mu biliyorum doktor kontrolu altında kullan diyeceksiniz ama doktorum yok şuanve kalan ilaçları atmak istemiyorum çünkü tarihleri baya var yardımcı olan olursa çok sevinirim bu arada hiç bi ilaç kafaya göre kullanılmamalıdır bunun farkındayım ama fitil olduğu için çok riskli bulmadım nedense
İnşallah gebeliktendir bu seferBenimde aşırı derecede bel ağrım var dünden beri regl sancısı gibi normalde adet sancım pek olmaz olsa bıle adetten bir iki gün kala olur budefa çok erken iki defada çatlatma iğnesi yapmıştım hiç bukadar ağrılı ve uzun süren ağrım olmamıştı
Fitilden kastım progestan fitildi unutmuşum yazmayı tutunması için / düşüğü önlemek adına da verilen fitillerdnİlişki sonrası fitil ilk defa duydum ne olduğunu bilmiyorum açıkçası
Amin inşallahİnşallah gebeliktendir bu sefer
Anladım bence gebelik yokken kullanmak doğru olmaz ya da çatlatma aşılama gibi bir tedavi yoksaFitilden kastım progestan fitildi unutmuşum yazmayı tutunması için / düşüğü önlemek adına da verilen fitillerdn
Benim ignenin 14. Gunu kan testim negatif cikti maalesefY Yyg1 F flower29 E elizan04 G giiirlllss P polyannanin_gunlugu T TyyyyCinnamonQueen
Kızlar durumunuz nasıl test yapan var mı iğne etkisi içşn kontrol eden var mı baştan beri zaman geçmiyor
Merhaba canım, benim bugün 9. Günüm henüz test yapmadım yapmayı düşünmüyorum 16 aralıkta hastaneye gidip kan testi vereceğim.Y Yyg1 F flower29 E elizan04 G giiirlllss P polyannanin_gunlugu T TyyyyCinnamonQueen
Kızlar durumunuz nasıl test yapan var mı iğne etkisi içşn kontrol eden var mı baştan beri zaman geçmiyor
Umarım bu ay kendiliğinden gelir bebişBenim ignenin 14. Gunu kan testim negatif cikti maalesef
Evet sizin daha çok erken test yaptıkça da insan stres oluyorMerhaba canım, benim bugün 9. Günüm henüz test yapmadım yapmayı düşünmüyorum 16 aralıkta hastaneye gidip kan testi vereceğim.
Merhaba bugün iğne etkisi gecmismi diye merak edip test yaptım çok net bir şekilde negatif çıktı.benim tutmadı sanırımY Yyg1 F flower29 E elizan04 G giiirlllss P polyannanin_gunlugu T TyyyyCinnamonQueen
Aşılama sonrası 7.günüm iğnenin 9.günüMerhaba bugün iğne etkisi gecmismi diye merak edip test yaptım çok net bir şekilde negatif çıktı.benim tutmadı sanırım
İnşallah hepimiz görürüzEvet sizin daha çok erken test yaptıkça da insan stres oluyorinşallah ilk testinizde pozitifi görürsünüz
Ben 15 gündem önce yapmayı düşünmüyorumY Yyg1 F flower29 E elizan04 G giiirlllss P polyannanin_gunlugu T TyyyyCinnamonQueen
Çok erken daha bence normalde 12. Gün en erken çıkıyor sanırımMerhaba bugün iğne etkisi gecmismi diye merak edip test yaptım çok net bir şekilde negatif çıktı.benim tutmadı sanırım