2024 ARALIK AYI AŞILAMA YAPANLAR 🐧☃️

Çok net güzel bir ikinci çizgi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yumurta boyutu sperm sayısı nasıldı tutmuş maşallah
Yumurta 1 adet 19 mm sperm 100 milyondu inşallah tutmuştur ya hafif lekelenmem geldi adet sandım ama ağrı sancımda yok hiç bi belirtim yok yarın kana gideceğim inşallah

Yok olmadı ilk günlerde kramp girdi çıktı okadar bende anlamadım olur diye bekledim ama sadece göğüslerim çok ağrıyordu ve şişti

Cuma günü aşılama yaptık cumartesi ve pazarı değerlendirdik son ilişkiden sonra çok hafif lekelenme oldu neden öyle oldu sizce kızlar daha önce iki tane çatlatma iğnesi sürecimiz olmuştu hiç öyle olmamıştı korktum haliylen

Canım merhaba sende durumlar nasıl konuşmadık Bayadır
Kuzum catlamanin 12. Asilamanin ise 11. Gunu , erken gebelik testinde hayalet cizgi var. Kaset negatif. Igne etkisi mi bilmiyorum. Duphaston bugun bitiyor. Yarin da testle takip edip carsamba kan vermeyi planliyorum. Ama goguslerim acimaya basldi sanki adet belirtisi de gibi. Kafam karisik valla ya. Senin durumlar nasil?

Benim de asilamadan sonra ve asilama gecesi olan iliskiden sonra leke geldi. Normalmiş

Aşılama sırasında hafif bir zorlanma okduğu içşn sonrasında leke normalmiş sanırım

İnşallah pozitiftşr 11. güne iğne etkisi kalmaz bence

Bende de aynı biliyor musun 3 gündür erken gebelik testi yapıyorum bugün ki sabah yaptığım ilk 10 dakikada ikinci çizgi çıktı çok hafif belirgin olan ama kasıklarımda da ağrı var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…