Yumurta 1 adet 19 mm sperm 100 milyondu inşallah tutmuştur ya hafif lekelenmem geldi adet sandım ama ağrı sancımda yok hiç bi belirtim yok yarın kana gideceğim inşallahÇok net güzel bir ikinci çizgi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yumurta boyutu sperm sayısı nasıldı tutmuş maşallah
Pozitif bence yarın sabahnerken gebelik yapın daha koyu çıkarEvet bi 5/6 dk sürdü çıkması
Güzel haberler ile gelin inşallahYumurta 1 adet 19 mm sperm 100 milyondu inşallah tutmuştur ya hafif lekelenmem geldi adet sandım ama ağrı sancımda yok hiç bi belirtim yok yarın kana gideceğim inşallah
sabah direk kana gitcem hayırlı sonuçlarla gelirim inşallah dua edinPozitif bence yarın sabahnerken gebelik yapın daha koyu çıkar
Amin Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallahGüzel haberler ile gelin inşallah
İnşallah bizi de haberdar edinsabah direk kana gitcem hayırlı sonuçlarla gelirim inşallah dua edin
Belirtileriniz var mıydı acaba ?Amin Rabbim kucaklarımızı doldursun inşallah
Göğüslerim çok ağrıyordu bugün hafifledi onun dışında bi belirtim olmadı bugünde lekelenme olduBelirtileriniz var mıydı acaba ?
Kasık ağrılarınız oldu mu hiç regli olacakmış gibiGöğüslerim çok ağrıyordu bugün hafifledi onun dışında bi belirtim olmadı bugünde lekelenme oldu
Var gibi sabah ilk idrar ilen tekrarlayabilirsiniz yada kan testi verip garantileyebilirsinizKızlar bugün 12.günüm aşılama yaptırmıştım test yaptım sizce sonuç ne
Kuzum catlamanin 12. Asilamanin ise 11. Gunu , erken gebelik testinde hayalet cizgi var. Kaset negatif. Igne etkisi mi bilmiyorum. Duphaston bugun bitiyor. Yarin da testle takip edip carsamba kan vermeyi planliyorum. Ama goguslerim acimaya basldi sanki adet belirtisi de gibi. Kafam karisik valla ya. Senin durumlar nasil?Canım merhaba sende durumlar nasıl konuşmadık Bayadır
Benim de asilamadan sonra ve asilama gecesi olan iliskiden sonra leke geldi. NormalmişCuma günü aşılama yaptık cumartesi ve pazarı değerlendirdik son ilişkiden sonra çok hafif lekelenme oldu neden öyle oldu sizce kızlar daha önce iki tane çatlatma iğnesi sürecimiz olmuştu hiç öyle olmamıştı korktum haliylen
Teşekkür ederim cnm sağolBenim de asilamadan sonra ve asilama gecesi olan iliskiden sonra leke geldi. Normalmiş
Aşılama sırasında hafif bir zorlanma okduğu içşn sonrasında leke normalmiş sanırımCuma günü aşılama yaptık cumartesi ve pazarı değerlendirdik son ilişkiden sonra çok hafif lekelenme oldu neden öyle oldu sizce kızlar daha önce iki tane çatlatma iğnesi sürecimiz olmuştu hiç öyle olmamıştı korktum haliylen
İnşallah pozitiftşr 11. güne iğne etkisi kalmaz benceKuzum catlamanin 12. Asilamanin ise 11. Gunu , erken gebelik testinde hayalet cizgi var. Kaset negatif. Igne etkisi mi bilmiyorum. Duphaston bugun bitiyor. Yarin da testle takip edip carsamba kan vermeyi planliyorum. Ama goguslerim acimaya basldi sanki adet belirtisi de gibi. Kafam karisik valla ya. Senin durumlar nasil?
Bende de aynı biliyor musun 3 gündür erken gebelik testi yapıyorum bugün ki sabah yaptığım ilk 10 dakikada ikinci çizgi çıktı çok hafif belirgin olan ama kasıklarımda da ağrı varKuzum catlamanin 12. Asilamanin ise 11. Gunu , erken gebelik testinde hayalet cizgi var. Kaset negatif. Igne etkisi mi bilmiyorum. Duphaston bugun bitiyor. Yarin da testle takip edip carsamba kan vermeyi planliyorum. Ama goguslerim acimaya basldi sanki adet belirtisi de gibi. Kafam karisik valla ya. Senin durumlar nasil?
Insallah oyledir ya. Öyle istiyorum ki...İnşallah pozitiftşr 11. güne iğne etkisi kalmaz bence