- 25 Nisan 2024
- 145
- 33
- 24
- Konu Sahibi ahsennayaz
İnşallah bana polikistik dediler fsh 15 civarıBende haftaya randevu aldım inşallah bi sorun çıkmaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah bana polikistik dediler fsh 15 civarıBende haftaya randevu aldım inşallah bi sorun çıkmaz
Geçtiğimiz seneden bu yana hormonlarda çocuğa engel bir değişim olur mu acabainşallah canım hormon vs bakıyorlar zaten
Canım fsh ye takılma benim için de öyle diyorlardı 1 ay içinde hamile kalmıştımİnşallah bana polikistik dediler fsh 15 civarı
koyulasacak gibi duruyor yakında
Bende varım merhaba amin aminKızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağız Bu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Yaa ne güzel inşallah bu ay bende umutluyum ovulasyon inofolic combi falan çok dikkat ettim kendimeCanım fsh ye takılma benim için de öyle diyorlardı 1 ay içinde hamile kalmıştım
Prolaktin sürekli değişiyormuş zaten hayırlısıyla inşallah sizde güzel haberler alırsınızBen öncesinde doktora gittim test yapıldı çok bir şey çıkmadı normal geneli ama bir tek prolaktinim yüksek çıktı. Strestendir tekrar gelin diğer ay dedi bakalım
BendeKızlar herkese merhaba
Aralık ayı reglimden sonra Allah nasip ederse bebek düşünüyoruz çalışmalara başlayacağız Bu konuyu benim gibi yakın zamanda hamile kalmak isteyenler için açtım. Hadi gelin birbirimize destek olalım. Allah bizlere sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
Merhaba benimde tiroid 3.111cıktı dogum kontrol hapı kullandım yan etkisi olduğu için biraktım yumurtam catlamiş gün verdi birliktelik için bakalim nasipBen öncesinde doktora gittim test yapıldı çok bir şey çıkmadı normal geneli ama bir tek prolaktinim yüksek çıktı. Strestendir tekrar gelin diğer ay dedi bakalım
Allah'ım hayrlsı ile nasip etsin inşallah rabbimKızlar herkese merhaba
Ya bende doğum kontrol kullanmıştım bir süre ama p kadar dengemi şaşırttı ki 2 ay regli olamadım ve 1 ayda 7 kilo alınca bıraktım mahvetti beniMerhaba benimde tiroid 3.111cıktı dogum kontrol hapı kullandım yan etkisi olduğu için biraktım yumurtam catlamiş gün verdi birliktelik için bakalim nasip
Bizde bu ay inşallah olur inşaallah yeni yılın erken hediyesi olur inşallah bizeBende istiyorum Allah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin
Bu ay denemeye başladık ama kasmıyoruz bakalım rabbim en kolayından nasip etsin
Benim şöyle özele gittim enfeksiyon dd adetim 3.günü idi dogum kontrol hapı kullanımı 10gun kullandım kanamam arttı ilacı 20.günü o kadar fazla oldu ki oturmaz hale geldm sonra doktor takibi ile biraktım yan etkisi bnd fazla oldu sonra bıraktım kanama azaldı adetim bitti ve ertesi gün yumurtam olgunlaşmış çatladı ve birlikte likboldu bakalım bir gün arayla ilişki olacak dd 15gun için de leke olursa gel dd olmassada gel dd bakalm hayırlısıYa bende doğum kontrol kullanmıştım bir süre ama p kadar dengemi şaşırttı ki 2 ay regli olamadım ve 1 ayda 7 kilo alınca bıraktım mahvetti beni
bende varım selamlar...
Amin inşallah hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin rabbimAllah'ım hayrlsı ile nasip etsin inşallah rabbim
Geçmiş olsun, İnşallah her şey gönlümüzce olurBenim şöyle özele gittim enfeksiyon dd adetim 3.günü idi dogum kontrol hapı kullanımı 10gun kullandım kanamam arttı ilacı 20.günü o kadar fazla oldu ki oturmaz hale geldm sonra doktor takibi ile biraktım yan etkisi bnd fazla oldu sonra bıraktım kanama azaldı adetim bitti ve ertesi gün yumurtam olgunlaşmış çatladı ve birlikte likboldu bakalım bir gün arayla ilişki olacak dd 15gun için de leke olursa gel dd olmassada gel dd bakalm hayırlısı
Hepimize hayırlı si ile inşallahGeçmiş olsun, İnşallah her şey gönlümüzce olur
İnternette yorumlara bakınca valla o kadar şey yazıyor ki… insan etkileniyorProlaktin sürekli değişiyormuş zaten hayırlısıyla inşallah sizde güzel haberler alırsınız