Siz çarşamba günü aşılama olmadınız mı aynı gün mü ilişki önerdi bana çarşamba aşılama cuma günü ilişki önerdiEvet çarşamba ve perşembe önerdi sonrası için gün aşırı dedi ama eşim sağ olsun 2 günü boşa geçirdik
Evet çarşamba aşılama oldum bugun ve yarın ilişki olsun sonrasında gün aşırı dediSiz çarşamba günü aşılama olmadınız mı aynı gün mü ilişki önerdi bana çarşamba aşılama cuma günü ilişki önerdi
Evet ilkinde de hemen başlaymıştıBana progestan hap verdi aşılamdan 5 gün sonra başlar dedi size direkt başlattı mı
ikinci aşılamam. birincisi haplıydı. bu iğneliİnşallah ya sizin de ilk mi ben ilk kez deniyorum
Anladım umarım bu sefer pozitif olurikinci aşılamam. birincisi haplıydı. bu iğneli
Bana herhangi bir ilaç vermedi sadece gün aşırı ilişki önerdi aşılama günü dahilKızlar aşılama sonrası progestan verdi mi doktor
Benim ağrım yok bugün aşılama günü vardı dünde oldu ama devam etmiyor şu anOvitrelle yaptığımdan beri kasık ağrım geçmedi sizdede ağrı oluyormu
Sizde mi 4 aralıkta yaptırdınız sürecimiz aynıymış inşallah hayırlısıyla tutarikinci aşılamam. birincisi haplıydı. bu iğneli
Yok 4 aralıkta gonalf iğneye başladım ben. pazartesi kontrole gideceğim bakalım. tahminimce pazartesi çatlatma iğnesi verse 2 gün sonra çarşamba günü aşılamaya çağırır diye düşünüyorumSizde mi 4 aralıkta yaptırdınız sürecimiz aynıymış inşallah hayırlısıyla
Hadi hakkınızda hayırlısı olsunYok 4 aralıkta gonalf iğneye başladım ben. pazartesi kontrole gideceğim bakalım. tahminimce pazartesi çatlatma iğnesi verse 2 gün sonra çarşamba günü aşılamaya çağırır diye düşünüyorum
Bende 2 aralıkta aşılama yaptırdım doktor aşılama sonrası Progestan fitil verdi 1 adet sabah 2 adet akşam kullanıyorumMerhaba kızlar aralık ayında aşılama yapanlar yapacak olanlar burda buluşalım birbirimize destek olalım hem de belirtilerimizi paylaşırız
Ne güzel aramızda iki gün var ben 4 aralık bana da progestan verdi günde iki tane inşallah bu gruptaki herkes pozitifleri görürüzBende 2 aralıkta aşılama yaptırdım doktor aşılama sonrası Progestan fitil verdi 1 adet sabah 2 adet akşam kullanıyorum
İnşallahNe güzel aramızda iki gün var ben 4 aralık bana da progestan verdi günde iki tane inşallah bu gruptaki herkes pozitifleri görürüz
Bende dün aşılama yaptım progestan verdi sabah akşam 1 adet fitil şeklinde kullan dedi kullandıktan tahmini bı kaç saat sonra akıntım oluyo sanki kulandigim fitil geri geliyormuş gibi sizdede oluyormu öyleBende 2 aralıkta aşılama yaptırdım doktor aşılama sonrası Progestan fitil verdi 1 adet sabah 2 adet akşam kullanıyorum
Evet evet oluyor sürekli geliyorBende dün aşılama yaptım progestan verdi sabah akşam 1 adet fitil şeklinde kullan dedi kullandıktan tahmini bı kaç saat sonra akıntım oluyo sanki kulandigim fitil geri geliyormuş gibi sizdede oluyormu öyle
Ben bir şeye dikkat etmiyorum açıkçası normalde nasılsa öyle devam ediyorumKızlar dinlenme ve beslenme konusunda neler yapıyorsunuz sürekli yatiyomusunuZ yada şuna dikkat etmeniz gerekiyor dediğiniz bişey varmı