- 22 Aralık 2023
- 115
- 32
doktorlarda böyle söylüyor günlük rutininiz neyse ona devam edebilirsiniz diyorlarBen bir şeye dikkat etmiyorum açıkçası normalde nasılsa öyle devam ediyorum
Evet çünkü bşr şeylere dikkat edeyim derken insan stres oluyordoktorlarda böyle söylüyor günlük rutininiz neyse ona devam edebilirsiniz diyorlar
aslında düşünmemek lazım her şey beyinde bitiyor ama işte böyle uzun zaman olmasını beklediğimiz bir şey olunca stres sinir bütün duygular birbirine karışıyorEvet çünkü bşr şeylere dikkat edeyim derken insan stres oluyor
Kesinlikle öyle beklemek çok zor keşke hemen belli olsaaslında düşünmemek lazım her şey beyinde bitiyor ama işte böyle uzun zaman olmasını beklediğimiz bir şey olunca stres sinir bütün duygular birbirine karışıyor
Var gibiKızlar bugün 12.günüm aşılama yaptırmıştım test yaptım sizce sonuç ne
Silik ama görünüyor 5 dk içinde mi çıktıKızlar bugün 12.günüm aşılama yaptırmıştım test yaptım sizce sonuç ne
Ben de yok sadece akıntım varKızlar benim karnimda şişlik var artı çok sert sizdede oldumu bu tarz bişey
Çok net güzel bir ikinci çizgi sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Yumurta boyutu sperm sayısı nasıldı tutmuş maşallahKızlar bugün 12.günüm aşılama yaptırmıştım test yaptım sizce sonuç ne
İnşallah sizin de yakında iyi haberlerinizi alırızMerhaba kızlar bende 28 kasım da aşılama oldum 10. Günüm bitti bekliyorum
İnşallah sizin aşılama yapıldı mı konuyu okumadan pat diye yazdım da bilmiyorumİnşallah sizin de yakında iyi haberlerinizi alırız
Evet ben de 4 aralıkta aşılama yaptımİnşallah sizin aşılama yapıldı mı konuyu okumadan pat diye yazdım da bilmiyorum
Hadi inşallah grubumuz hepimize uğurlu gelsinEvet ben de 4 aralıkta aşılama yaptım
Evet bi 5/6 dk sürdü çıkmasıSilik ama görünüyor 5 dk içinde mi çıktı
Canım merhaba sende durumlar nasıl konuşmadık BayadırBen de 29 kasimda asilama oldum. Beklemedeyim hala
Ay inşallahVar gibi