- 12 Temmuz 2022
- 22.724
- 84.006
Bende de var o ya gıdıklıyolar midemi içerde sanjiMide bulantisiyla bogusurken , mide yanmasinin da eklenmesi umarim gecicidir cunku cok rahatsiz edici.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende de var o ya gıdıklıyolar midemi içerde sanjiMide bulantisiyla bogusurken , mide yanmasinin da eklenmesi umarim gecicidir cunku cok rahatsiz edici.
Kefir denedin mi ben ne zaman güne kefirle başlasam iyi geliyordu bağırsak açısından4-5 gündür çıkmıyordum, bu akşam ilaçla çıktım ama hiçbir değişiklik yok. Bebekten olduğunu sanmıyorum bu şişkinliğin, komple üst vücudum bitmiş durumda ağrıdan
Tüm tuşlara basacağım yoksa acillik durumdayım şu anKefir denedin mi ben ne zaman güne kefirle başlasam iyi geliyordu bağırsak açısından
Ben hep öyleyim, ikisi birden oluyor. Rennie çok iyi geliyorMide bulantisiyla bogusurken , mide yanmasinin da eklenmesi umarim gecicidir cunku cok rahatsiz edici.
Takipli doktorum özelde ama başka şehirdeyim şu an, baya korktum ama bir şey olmadı sanırım bebişin hareketlerini hissediyorum, kanama da olmayınca biraz içim rahatladı. İnşallah daha da olmaz. Kimsenin de başına gelmez inşallah. Normal zamanda olsa hiç umrumda olmaz güler geçerdim. Çok başka bir şeymiş bu sorumluluk duygusuGeçmiş olsun eğer ki özel hastane ise doktora mesaj yazın arayın gelmeme gerek var mı o kadar çabuk etkilenir mi diye sorun Allahın izni ile birşey olmamıştır inşallah
Bundan aldim ben hepsiburadadan markasi yoktu kumasiAy bana çok tatlı geliyo videolardan skfkf
Bizim dış kundaklar da şöyleymişşş ne tatlı
Yaa iyi olur tesekkur ederimBana Trendyoldan hediye geldi bu ben sevdim, atarım markasını
Valla bas en kötü git gerçekten lavman mı yaparlar acil etki eden bi serum mu takarlar bilmem çatlamadanTüm tuşlara basacağım yoksa acillik durumdayım şu an
Bende dusunuyorum bunu. Kanama varsa artirirabilir diye ama kanama neden oluyo aceba. Yarina randevu aldim insallah guzel seyler duyarimE EsrLiones @PeraPalace
Bi doktor beni bu konuda korkutmustu kanamayan baslayabilir kan sulandırıcı kullanınca demişti. Doktorumla paylaştığımda kan sulandırıcı kanama başlatmak, içerde mevcutta bi kanama varsa onun akışını sağlar dedi. kanama miktarı artmasın diye kesiyorlar genelde
Tabi öyle kendimi unutup Bi an da koltuğa atıyorum ben sonra üzülüyorum bebek sarsıldı birşey oldu diye halbuki ben kendimi Bi anda atınca benim kendi canım daha çok acıyorTakipli doktorum özelde ama başka şehirdeyim şu an, baya korktum ama bir şey olmadı sanırım bebişin hareketlerini hissediyorum, kanama da olmayınca biraz içim rahatladı. İnşallah daha da olmaz. Kimsenin de başına gelmez inşallah. Normal zamanda olsa hiç umrumda olmaz güler geçerdim. Çok başka bir şeymiş bu sorumluluk duygusu
Geçmiş olsun canım şuan ne yapsan anında etkisini göstermez gibi acile gidebilirsin bunun için belki ona göre koldan bir ilaç verirler lavman gibi o iyi gelir sana yoksa kanamaya kadar gidebilir buTüm tuşlara basacağım yoksa acillik durumdayım şu an
Ne kanaması kız tövbeGeçmiş olsun canım şuan ne yapsan anında etkisini göstermez gibi acile gidebilirsin bunun için belki ona göre koldan bir ilaç verirler lavman gibi o iyi gelir sana yoksa kanamaya kadar gidebilir bu
Yapamadığın için zorlar kılcal damarlar çatlar onların kanaması olur canım öyle oluk oluk değil tabikiNe kanaması kız tövbe
benim ilk haftalarda kanama da olmuştu popişten kabızlıktan dolayı bebişten geliyo sanıp korkmuştum öyle olursa korkmaNe kanaması kız tövbe
Ay aklım çıktı ajksjdksk canım ben çocukluğumdan beri çekiyorum bunu, hemoroid kanama vs hepsi o kadar çok oldu ki bana. Ama normal zamanda bir şey dokunduğunda anlıyordum birden bire aşırı şişiyordüm çünkü ama şu anda zaten göbeğim olduğu için anlayamıyorum. Paketli gıda falan da tüketmiyorum hiç anlamadım gerçekten ya. Valla tatildeyim 100 metre yol yürüyemedim, yarın geçmezse mecbur lavman yapacağımYapamadığın için zorlar kılcal damarlar çatlar onların kanaması olur canım öyle oluk oluk değil tabiki
Of onu biliyorum çiçeğim ya, çok yaşadım maalesef. Umarım olmaz amabenim ilk haftalarda kanama da olmuştu popişten kabızlıktan dolayı bebişten geliyo sanıp korkmuştum öyle olursa korkma
Azıcık karnım bir yere gelse, baskı olsa vicdan yapıyorum aynı şekilde.Tabi öyle kendimi unutup Bi an da koltuğa atıyorum ben sonra üzülüyorum bebek sarsıldı birşey oldu diye halbuki ben kendimi Bi anda atınca benim kendi canım daha çok acıyor
Öyle maalesef artık kendimizi düşünme dönemi bitti Allah hep korusun bebeklerimizAzıcık karnım bir yere gelse, baskı olsa vicdan yapıyorum aynı şekilde.
Çok şükür hiç kabız olmadım ama ishal olduğum oldu oda soğuk süt içmeyi çok seviyorum beni direk ishal yapıyor yani sende işe yarar mı bilmiyorum onu da deneyebilirsinAy aklım çıktı ajksjdksk canım ben çocukluğumdan beri çekiyorum bunu, hemoroid kanama vs hepsi o kadar çok oldu ki bana. Ama normal zamanda bir şey dokunduğunda anlıyordum birden bire aşırı şişiyordüm çünkü ama şu anda zaten göbeğim olduğu için anlayamıyorum. Paketli gıda falan da tüketmiyorum hiç anlamadım gerçekten ya. Valla tatildeyim 100 metre yol yürüyemedim, yarın geçmezse mecbur lavman yapacağım
çözüm bulursan bana da söyle:/Ya kızlar benim kabızlığım çok kötü durumda artık. Ağrısı sırtıma belime vuruyor akşamları yürüyemiyorum bile. Doktor Duphalac verdi bana mısın demiyor, var mı benim gibi olan ya kusmuklara razıyım artık