- 12 Temmuz 2022
- 22.885
- 84.249
Evden çalışandan not, evde klima yoksa hiç farkı yok tansiyonum düşüp duruyorAnkara çok sıcakbu sıcakta hamilelerin evden çalışması lazım ya baş ağrısından öldüm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evden çalışandan not, evde klima yoksa hiç farkı yok tansiyonum düşüp duruyorAnkara çok sıcakbu sıcakta hamilelerin evden çalışması lazım ya baş ağrısından öldüm
Benim aradığım hastane 19-21 arası yapıyoruz dedi ben de 20'ye aldım. Kendi doktorumu aradığımda biz 21-22 öneriyoruz dedi, içim rahat etmedi geri 21'e çektim. Erken gitmemek daha iyi olur bence deperiantolog bana 19-20’ye gerek yok, 22’ye doğru gel demişti. şimdi hatta işim çıktığı için gidemeyeceğim, 24+0’da gideceğim, azıcık geç ama olur, hiç dert değil dedi.
bence de çok erken yapmamak lazım.
Evet benim gideceğim doktor da 21-23 arası bakıyormuş bende 21+3 de gidicem sata göre belliki bizim doktorda o yüzden geç yapıyor erken haftalar olan şeyi görmemek için A aydassss senin hem tetanoz erken olmuş hem ayrıntılı niye öyle oldu ki seni gereksiz canını sıkmış bu durum baksanaBenim aradığım hastane 19-21 arası yapıyoruz dedi ben de 20'ye aldım. Kendi doktorumu aradığımda biz 21-22 öneriyoruz dedi, içim rahat etmedi geri 21'e çektim. Erken gitmemek daha iyi olur bence de
Yani mesela ben 20+ larda olucam son adet e gore ama ultrasonda bir hafta ileri gosteriyor mesela ya onu baz alabilirsin dedi detayli icin.Yani o ne demek istiyor
Bilmiyorum ya erken olması pek iyi değilmiş demek bilsem ikisine de gitmezdim boşa stres gerçi tetanoz birşey yapmadı bana ama
Anladım ama bana hep adetimle tutan tarihi diyorlar önden demediler değişik şeylerYani mesela ben 20+ larda olucam son adet e gore ama ultrasonda bir hafta ileri gosteriyor mesela ya onu baz alabilirsin dedi detayli icin.
Doğal şeyler içe yaramadı mı zeytinyağı, kayısı falanYa kızlar benim kabızlığım çok kötü durumda artık. Ağrısı sırtıma belime vuruyor akşamları yürüyemiyorum bile. Doktor Duphalac verdi bana mısın demiyor, var mı benim gibi olan ya kusmuklara razıyım artık
Benim 2 eylüldeEn geç ben giricem sanırım 13ünde
Enee evet sana 24 haftalık demiş doktorBenim 2 eylülde
Kayisi yemeye calis ya da cayini ic istersen iyi gelirdi benim anneme . Ya da activia yogurtlardan.Ya kızlar benim kabızlığım çok kötü durumda artık. Ağrısı sırtıma belime vuruyor akşamları yürüyemiyorum bile. Doktor Duphalac verdi bana mısın demiyor, var mı benim gibi olan ya kusmuklara razıyım artık
Grubun en küçükleri biziz sanırımEnee evet sana 24 haftalık demiş doktor
Benim de ayni, duphalac da cok ise yaramiyor umarim sen de ise yararYa kızlar benim kabızlığım çok kötü durumda artık. Ağrısı sırtıma belime vuruyor akşamları yürüyemiyorum bile. Doktor Duphalac verdi bana mısın demiyor, var mı benim gibi olan ya kusmuklara razıyım artık
Bana magnezyum sitrat çok iyi geldi, toz şase olanlardan içiyorum baya faydasını gördümYa kızlar benim kabızlığım çok kötü durumda artık. Ağrısı sırtıma belime vuruyor akşamları yürüyemiyorum bile. Doktor Duphalac verdi bana mısın demiyor, var mı benim gibi olan ya kusmuklara razıyım artık
Eşimi ikna etmem çok zor ya, o fazla takıldığımı ve evham yaptığımı düşünüyor çoğu zaman da haklı o yüzden tutuyorum kendimi. Çok şükür bebek hareketli kanamam olmadı inşallah da olmaz. Değişik bir şey olursa mutlaka gideceğimcanım düşündüğümüz kadar hassas değil bu hamilelik işi bildiğim kadarıyla ama bi gitsen bence için çok rahat eder.